waiting sucks.

Ja, jag hatar att vänta.. eller jag tror att det mest är när man inte vet när något ska ske och man går och väntar på det.
 
Nu handlar det om David, jag vet inte alls när han kommer hem idag. Det är knasigt hur det är, man lagar middag och tror att han kanske kommer i tid tills den är klar. Sedan när man väl ska sätta sig och äta så tror man att man ska höra nyckeln i låset, men icke! Nu har jag iallafall hunnit ätit och diskat undan, nudå? Antar att jag får försöka underhålla mig tills han kommer.. det här är en negativ sak med flygvapnet, eller jag kanske ska säga det nya jobbet är att han aldrig riktigt vet arbetstiderna. Men jag ska inte klaga, vi får ju iallafall se varandra idag och det är ju guldvärt!
 
Föresten gjorde jag en sjukt god sweetpotato shepherd's pie á la Mariah till middag, synd bara att jag improviserade så jag vet bara på ett ungefär hur jag gjorde så jag hoppas jag kommer ihåg till en annan gång.
 
aja, det var allt för nu!
kärlek till er <3
 

Äntligen onsdag!

Har har det nästan varit tomt en hel vecka, sorry about that men jag har som inte varit så motiverad. Har loggat in flera gånger men sedan liksom inte fått ner något i inlägget. Men nu känner jag mig taggad :P
 
Idag går David av sin "alert", äntligen! Nog för att jag inte behövt varit ensam hela veckan då David kommit hem lite då och då, ibland bara för att sova och ibland bara att få se mig. Men så kommer den inte vara sen när han har sin "alert" vecka, då måste han vara på basen när han inte flyger. 
 
Men jag är tacksam att han kunde vara hemma lite då min vecka var lite som en berg och dal-bana humörsmässigt, men nu känns det som jag kommit ur det och känner mig glad igen tack och lov!
 
Igår hade jag även en kompis-dejt med en av Davids nya arbetskamrater Brittany, så otroligt trevlig tjej! Kändes som vi hade massor gemensamt och det var så otroligt lättsamt att prata med henne. Så jag hoppas hon kände likadant om mig så vi kan hänga igen! :)
 
Aja, nu ska jag sitta chilla lite med min kopp te och kolla på KyleXY som jag fastnat för just nu.
 
kärlek till er <3

Lyckan som varade i 53minuter.

Idag blev jag upphämtad av Hope för lunch och lite häng, det slutade med att vi for till ett av köpcentrena och kikade lite. Där jag hittade börsen i föregående inlägg för 4 dollar! yeay, har letat efter en ny så denna passar ett tag tills jag hittar någon som jag verkligen vill ha :)
 
aja, åter till rubriken... David skulle vara borta från idag tills på onsdag, men så ringer han nu på eftermiddagen och säger att han är på väg hem och det bli från imorn han ska vara borta! Härligt tänker jag att få ha han hemma en extra kväll.. MEN, 53 minuter från att han kom hem så ringer hans telefon och de säger att de ska åka i eftermiddag. Om en timme mer exakt...han fick åka på en gång. Så var det med det! Men,men jag antar att jag ska vara glad att vi fick se varandra en liten stund iallafall.
 
Så nu är jag återigen gräsänka, jippie! Men den här gången ska jag hålla mig sysselsatt och inte bli lika deppig som sist.
 
Hoppas ni haft en fin onsdag.
Kärlek till er <3
 
 

Ny börs!

Fyndat en börs idag :)

Tea-time!

Klockan är 15minuter efter 12, så passande för en kopp afternoon-Tea!

Mitt nya favorit te, tack till min kära vän Anna som introducerade det för mig :)

En klapp på axeln.

Goddag allesammans!
 
Jag har just blivit klar med att handtvättat några veckors handtvätt och förtjänar en klapp på axeln för det. Handtvätt kan nog vara en av de saker som jag tycker är tråkigast att göra, så det blir alltid så att det blir en liten hög innan jag väl kommer mig för. Men nuså är det gjort!
 
Igår kväll var vi iväg ut och käkade mexikanskt för att fira Davids födelsedag och självklart så äter vi båda för mycket... och resten av kvällen spenderades liggandes i soffan med världens största "food bellys" klagandes över onda magar.
 
Det är helt sjukt egentligen att man klagar att man är FÖR mätt när det finns människor runt om i vår värld som går utan mat dagligen. Vi ska vara tacksamma över att resturangerna serverar oss för stora portioner som ingen har sagt att vi måste äta upp men vi gör ändå för att det är så gott, så istället för att klaga så bör man lära sig känna när det tar stopp och inte äta mera för att det är gott. I det här landet skäms ju ingen att fråga efter en låda eftersom det är något som man borde göra varje gång. Jag hoppas jag lär mig någon gång. :P
 
aja, hoppas ni har en fin dag!
kärlek till er <3

Happy Birthday My Love!

Idag är det min älsklings födelsedag, Grattis till honom!!
 
Här har vi finisen i morse, jag gjorde english breakfast till honom innan han for på jobbet :)
 
David med sin oreotårta jag gjorde igår, den här posen kallar han "doing a Mariah".
 
 
 
 

finfin helg!

Har haft en väldigt mysig och välbehövd helg med min man, helt underbart!
 
I fredags efter vi ätit hemmagjord pizza så promenerade vi ner till "the old market" och köpte glass, jag åt en fantastiskt god kokosglass med hela kokosbitar i och chokladbitar! yumm.
David fick agera modell med sin chokladglass :)
 
 
I lördags åkte vi och sprang på en löpningsbana på basen plus checkade in gymmet när vi var färdig sprungna. Det vad gigantiskt, en gammal flygplans hangar som de konverterat till ett gym som har det mesta man kan tänka sig. Ska knäppa kort nästa gång vi är där, för om jag får bestämma så ska det bli en vana :)
 
Efter att ha varit hem och duschat åkte vi och åt sushi-buffé på vårat favorit sushi ställe, efter att ha haft en dålig första upplevelse med sushi skulle jag nog aldrig kunna tro att det skulle bli en favorit! fy vad jag gillart :)
Sedan for vi omkring och gjorde lite ärenden innan vi avslutade kvällen med att se Bourne Legacy filmen, vi köpte de tre första filmerna förra helgen så jag skulle förstå handlingen då jag inte sett dem. Helt knasigt, från att inte gilla action till att tycka det är grymt! Filmen var iallafall bra, halvbra slut. 
 
På sushi-buffén har de green tea och red bean glass som efterätt, min favorit är red bean.
 
På söndagsmorgonen åkte vi och testade en ny kyrka, den var mysig. Lagom stor folkmängd och väldigt sociala människor vilket är ett väldigt plus! Vi får se om det här blir en kyrka som vi kommer att gå till i fortsättningen, men innan vi vet ska vi checka några till :)
 
aja, det var iallafall våran helg.. hur var eran, gjort något skoj?
 
kärlek <3

städmotivation lika med noll.


haha, ser måttligt sliten ut på bilden.
 
Det är precis som jag känner idag, usch jag vill inte. Men jag borde! Jösses, jag antar att jag kommer dra på det ordentligt innan jag sätter igång. Det är så konstigt hur motivationen är så olika från vecka till vecka. Vissa veckor städar jag grundligt två gånger i veckan, ja jag är en sån som är jag på rätt humör så är jag nere på golvet och tvättar av listerna också. Antar att jag fått det från min käre mormor, ska det göras så ska det vara gjort ordentligt! Så det kan ju vara anledningen till att det känns så jobbigt, jag är laddad för att göra en "fusk" städning men samtidigt vill jag ju damma överallt och putsa varenda liten vrå. Orken, vart tog den vägen. Vem kunde tro att det skulle vara så tröttsamt att inte göra någonting alls?!
 
Aja, någon form av städning ska ske idag samt renbäddning i sängen och en sväng ut för att handla några ingredienser till middagen. 
 
Det dåliga är också att jag ligger en dag före, i mitt huvud så är det fredag! mjäääk! 
 
Nu ska jag återgå till att inte städa, eller nåt.. hoppas ni har en fin dag!
kärlek till er <3
 
 

Väldigt fint avslut på förra veckan.

Hade ju sleepover här torsdag-fredag, vilket resulterade i nymålade naglar, ansiktsmask och massa prat in på småtimmarna.
 
Sedan på fredagen så kom Hopes kompis som är frisör över och hon fick gå lös med saxen i mitt hår... eller hon fräschade upp det eftersom jag inte klippt mig sen maj förra året :P Så jag är fortfarande långhårig då hon var jätteduktig och bara klippte av det som var slitet. Sedan följde jag med Hope till hennes syster då hon skulle hjälpa henne med ett av hennes projekt (systern är en grym bröllops-inbjudnings-designer). Efter det så tog vi oss en sväng i affärer innan vi tillslut tog oss en kaffe innan hon skjutsade hem mig. Sjukt roligt dygn! Precis vad jag behövde!
 
Sedan att David kom hem var ju helt fantastiskt, äntligen kan jag sova på natten. Men nu är jag istället så galet trött hela tiden, ungefär som jag har massor av sovtimmar att ta igen. Det löser sig nog när man kommer in i en bra sovrytm igen. Vi gjorde inget speciellt i helgen, bara njöt av att vara tillsammas igen! :)
 
Hoppas att ni haft en alldeles underbar helg!
kärler till er <3

He is home!!

Och så här glad är jag över det, tänkte att jag skulle visa min nya klänning som jag inviger idag. Hoppas ni har en fin helg! Kärlek <3

oh yeah!

Idag känns det som dagen bara rullat på som bara den. Fått mycket gjort och jag är på bubblande glatt humör, helt knasigt vad allt kan förändras av lite socialt umgänge. Blev upphämtad av Hope nu på eftermiddagen för lite second hand gluttning, hon droppade av mig för en liten stund men kommer tillbaka om ett tag för en sleepover!
Vi passade på att käka lite gelato när vi var ute också, jag tog mörkchoklad smak och det var ju bara så galet gott men jag blev mätt så det var ju inte nå vidare nyttig middag direkt ;) haha, ska fixa mig något litet nu om en stund. 
 
Kom på att jag inte laddat in bilderna jag tog i Sverige än på datorn, så jag håller på med det i detta nu. Kanske bjuder på nån här imorn om ni har tur!
 
aja, nu ska jag fixa något käk!
 Happy girl :P

En hel kväll med en halv vattenmelon.

Igår höll jag mig borta från tv:n ända tills jag ätit middag, yeay för mig. Annars blir det oftast så att det är där jag fastnar när jag är själv och behöver underhållas. Just nu har jag fastnat för serien Army Wives så jag sitter på netflix och betar av avsnitt efter avsnitt. Eftersom jag är en sån känslosam person så tror jag inte det går ett avsnitt utan att en tår rinner, och när jag sitter och kollar själv så tillåter jag mig att riktigt fulgråta ibland (om det är riktigt känslosamt). Aja, men sån är jag.. jag är hellre känslosam än okänslosam :P
 
Sedan som kvällsfika mumsade jag i mig en halv relativt stor vattenmelon, vilket slutade med magont. Men gott var det! Så det var lätt värt det :)
 
Idag står väl inte så mycket på schemat, tvätta nån maskin, städa lite och sedan försöka läsa ut boken jag läser. Den är sådär lagomt seg så jag nästan funderat på att sluta läsa dem, men när jag nästa har gett upp så är det något i den som fängslar mig. Så jag antar att jag kommer att läsa ut den ändå! 
 
kärlek till er <3
Jag brukar gå på omslaget innan jag läser baksidan på en bok, det är ju viktigt att handlingen intresserar en men samtidigt måste den ju se inbjudande ut :P
RSS 2.0