öken.

idag har jag inte gjort något vettigt.
less o trött.
orkar inte känna efter längre. lättare att vara glad =)
kärlek/Mariah

tjenahejsan!

igår var det en rolig dag:), eller egentligen inte. på morgonen hade vi rådslag, det var egentligen ganska tråkigt, det var inte direkt något viktigt som sades. sedan efter det hade vi en timmes masterclass..det var väldigt givande men det var väldigt mycket på en gång. kompande även Zarah, om man nu kan kalla det att man kompar. men det gick väl som det gick. efter lunchen hade vi sceniskt, där vi fick jobba med att uttrycka känslor med kroppen och rösten.. det var väl ganska roligt. sedan fick vi sjunga med olika sinneställningar eller känslor. efter det så hade vi masterclass igen och då fick jag sjunga, I Belive I Can Fly. det gick väl hyffsat, det som de andra gjorde efter man sjungit färdigt var att prata hur man sjung och vad man har för slags röst. det gick bra för alla tycker jag iallafall!

idag har det varit temadag "att lära känna" skolan. vi var i blandade grupper, där vi sedan gick runt och testade på de olika linjerna som finns. det var väl relativt roligt, men det blev galet roligt för Lola flyttade över till min grupp. annars hade det nog varit lite trist.
efter vi slutade så drog jag och Lola in till stan där vi sprang omkring och kollade på kläder skor och saker, hittade inte så mycket. men det gjorde Lola =) galet mycket snygga kläder, om jag får säga det.

aja, nu ska jag sova. undra hur jag ska klara mig sen när ingen vill sova här, för Zarah sov här hos mig i 3 nätter och nu är det julles tur inatt. så nu ska jag vara lite social med henne. kanske ska jag läsa om bärfisen Bengt =P

gonatt!
Kärlek/Mariah

tjollahoppsan!

idag har det inte hänt så mycket förut om att jag har
haft sånglektion, ihh. En hel timme fick jag ha för min sånglärare har varit borta och sjuk i tre veckor, men nu är hon tillbaka. och det är jag verkligen glad för. hon är så härligt och så inspirerande, men visst saknar jag min gamla lärare helt galet mycket. men det är roligt med lite omväxling. jag fick även en ny låt. Whitnet Houston- I Belive in you and me, helst sjukt fin. får lära mig att sjunga med min mixröst, ganska komiskt att jag har hört uttrycket men att jag inte insett när det är jag använder den. så det är lite spännande nu, och innan jag får det att låta som jag vill så måste jag kämpa lite och det älskar jag verkligen att få kämpa och sedan när man får till det så blir man så glad att man bara flyger.


yes, idag startade hockeysäsongen. (jag var inte alls ironisk...eller)

men,men jag är glad för de som längtats skull.


kvällen avslutades med en helt amazing lovsångsstund i kapellet, gud är sannerligen helt galet god.
förstår inte vad jag har hållit på med i alla dessa år, nu har jag bestämt mig och nu ska jag bara berätta för andra om detta helt sjukt underbara.


jag pratade med IDA idag, galet vad jag saknar henne. jag blir så lycklig när jag pratar med henne. hon är helt underbar!!!gaaahh, jag förstår inte hur jag ska klara mig. jag vill bara sjunga med henne hela tiden. ootroligt! min inspiration! loveli!

vill hem till hunden.
kärlek/Mariahlivet är det verkligen sjukt underbart, så gå inte runt och var arg på varandra. lev livet och uppskatta varandra, för utan varandra är vi ingenting.


goddagens=)

gårdagen var väldigt växlande.
det började med att klassen hade en spelning på ett möte så vi samlades 8.00 och packade in i bussarna, sedan bar det av till skelleftehamn. väl där så riggades det, jag var nog inte så aktiv stog mest och gjorde ingeting. det kanske berodde på att mitt ansvars område är multikablarna men de skulle inte användas så jag visste inte vad jag skulle göra.
själva spelning vara ganska rörig, jag var inte riktigt pepp så mitt humör var ungefär som en bergochdalbana. min insats var ganska skakig, är inte riktigt nöjd. men, den nya koreografin var iallafall rolig att köra på scen och till låtarna:)
när vi sedan kom tillbaka, blev det så att vi lagade mat tillsammans. det blev någon köttfärssås med massa grönsaker och snigel/älgpasta =P
sjukt underbara ni är, man kan inte sluta le när man tänker på er=)
sedan när vi ätit för mycket, var det dags för innebandy. det var så galet roligt, alla var verkligen på det blev mycket tacklingar och väldigt mycket skrik:P
man jag och gustav gick iallafall ut som vinnare efter den sista matchen. =)

efter det blev det 50 first date och chokladpudding, sedan blev det sängdags och jag fick sällskap av underbara Zarah, jag finns verkligen här för dig. föralltid <3


idag har det inte riktigt hunnit hända något, jag kanske uppdaterar senare om jag orkar:P annars lär det bli någon annan dag.


fridens, jesus älskar dig!

kärlek/Mariah

hejhopp!

goddagens,
nu är det äntligen helt, men man kan ju inte direkt chilla för det.
det är ändå skönt att vara här uppe, man har inte myror i brallan över att man
inte hinner träffa de man vill. och man mår inte dåligt för man inte kan vara med flera
samtidigt.

idag har jag varit i stan här med Zarah, underbara Zarah. vi tog det lugnt, inhandlande lite
saker som vi egentligen inte behövde men vad gör man inte...eller hur. jag har iallafall köpt mitt efter längtade
garn, så nu har jag börjat vikat igen:)

jag vet inte riktigt vad jag håller på med just nu, många tankar som bara snurrar omkring. blir nog ganska lätt okoncentrerad och osocial. jag vill verkligen inte vara det men det blir lätt så. det är mycket jag tänker på just nu.

ibland så är det väldigt svårt att leva upp till människors förväntningar, helst när man inte vet vad de har för några på en.. livet är kanske bra komplicerat, eller är det så att det blir vad man gör det till?

jag är hemskt dålig på att hålla kontakten med folk, men det är bara för att det gör så ont att sakna er..det är en väldigt lam ursäkt samtidigt som jag vill vara hos er så vill jag det inte. men när jag inte är hos er känner jag mig ensam, som när jag är i en mörkskog. som tur är har jag någon som håller mig i handen, men det är inte lätt att acceptera det hela tiden.

det är såå sjukt underbara människor här uppe, jag vet inte vart jag ska börja. MCtomten, du är så sjukt underbar..utan dig skulle allt stå still. kunde aldrig tänka att jag skulle möta någon som du. DU är Så bra!
och alla andra jag orkar inte dra upp alla, ni kommer nog på tal senare men jag trodde aldrig att jag skulle möta människor som har sådana fina och uppfriskande hjärtan som er, galet vad det här året kommer vara bra<3

jag vill vara här fast ändå inte, det känns liksom om livet lever sitt egna liv och solvik är isolerat från det. man vet ingenting som händer utanför. folket här har liksom blivit som en familj, det är ju bra på ett sätt men jag blir ändå orolig. jag vill inte att det ska bli så att vi är uppe i varandra för mycket nu i början så att vi kommer att tycka det är skönt att vara ifrån varandra. folk undrar liksom om smekmånaden är över i klassen, jag hoppas verkligen att den ska hålla i sig för stämningen är verkligen på topp nu även om det ligger och pyr lite här och där.

det är så svårt att veta vad man vill göra och inte, jag vet att jag vill sjunga. det är allt jag minns av mig själv, det är liksom en del av mig. det känns som det är något som jag verkligen brinner för. men jag känner mig verkligen inte motiverad eller bra nog för att kunna göra något med det. visst, då kan man undra varför jag är här? det är just därför för att jag vill se om det är något jag kan göra. det jag har insett dock som gör mig lite sorgsen, är att jag nog inte ska läsa musik på högskolan. det är verkligen inget som jag brinner för nu eller har gjort. det enda jag vill göra är att sjunga, men hur klarar man sig på det? åh, jag älskar det så mycket. så mycket att jag ibland inte vet vart jag ska ta vägen.

aja, förlåt att det blev så långt och att det blev väldigt gnälligt och handlade bara om mig.

nu ska jag sova.
till alla närmsta skickar jag massa kärlek!                                                                                                  
puss&kram/er Mariah

ahh,första konserten:)

idag var det så att vi hade våran första konsert.
 vi sjung 5 låtar och sedan var det 3 sololåtar.
det var så galet roligt, verkligen det jag behövde..
har varit nere i så många dagar nu så det var verkligen
på tiden att jag blev på bättre humör. även att jag ad libbade(eller hur man nu skriver det)
på en låt, jag som verkligen inte var pepp. men det var verkligen det
en av de roligaste sakerna som jag gjort. svettades sjukt galet under den låten.
allt är så amazing, hur sköna människor som helst. efter vi slutat så satt vi kvar i matsalen
ett tag och pratade. har pratat med några av dem som jag inte sagt så mycket till sen
vi började så det har verkligen varit kul idag!
nu på kvällen spelade vi innebandy, åkte på spö av andra laget rejält:P men det bjöd vi på eller hur:P
sedan efter det dansade vi Streetdans, vilket privilegium att ha en i klassen som är sjuk duktig på det.
det är ju en sak att vara duktig på att dansa,men sedan att vara så pedagogisk att kunna lära ut. helt galet snäll, och underbar! vi har även hunnit med att basta alldeles nyss så man känner sig jätte fräsch nu.
ska nog gå och sova snart, är verkligen mör.
saknar er hemma, vill vara hos er. men jag vill också vara här. det är verkligen mycket jag vill, och det är så svårt att få allt. men jag ska verkligen Kämpa!
aja, gud är god.
kärlek/er allas Mariah

Awsome!

idag har jag varit allmänt less o nere.
allt blir verkligen fel.. ah!
fast nu på kvällen blev det bättre:)
myste med två underbara flickor.

saknar verkligen gymnasietiden på ES, jag vill gå där=)
galet vad jag vill gå där. men jag vill gå här också.
jag saknar alla som betydde något i klassen, och vissa lärare.
eller egentligen hela klassen, för det var så mycket olika personligheter.
aja, nu ska jag sova. sa att jag skulle sova tidigt idag.
 men det lär väl bli ganska tidigt, ändå:P

ni är så underbara alla!

ni betyder mer än allt för mig, (ingen nämd ingen glömd.)

kärlek/mariah

saknar!

det är så många jag saknar för tillfället.
det finns verkligen så många sköna,fina människor.
jag fattar inte att jag kan ha så många runt omkring mig.
när jag åkte hit till solvik så blev ju mina kvar hemma, och inte tänkte jag
att jag skulle finna mer här, så snabbt så underbara! galet.
igår i skogen, det kommer vara ett minne för mig. samtalet vi hade innan konfisarna
kom. och en så underbart stjärnklar kväll.

jag saknar alla så sjukt mycket. vart alla är i världen så ni veta att jag älskar er. ni är så underbara!
utan er är jag inte mig lik.

ingen får tror att jag skiter i er för att jag inte hör av mig, jag vill men jag gör allt liksom för komplicerat.
jag vill bara vara där hos er.
jag ska bättra mig, det är ni värd.

nu ska jag iväg och chilla lite här med de underbara här. men ni andra, jag tänker på er.

tills vi möts igen.
kärlek/er mariah

ahh!

idag har varit en sån här dag som man bara vill
ska ta slut.
jag är så vidrigt trött, less å allt.
vill bara vara hemma sitta i mammas knä och hon ska säga att allt ordnar sig. att
jag kan klara allt om det så skulle vara att plocka en stjärna.
men jag börjar faktiskt bli på bättre humör nu.
jösses vad min helg hemma bli väldigt lyckad, fast jag hann ju inte träffa folk så mycket, men jag
hann ju med endel :)
myyyys!
ah, jag har så ångest. kommer inte på någon låt som jag vill köra på musikcafeét här...ah, så om
någon har några förslag så säg till.

saknar er, allt och ES.
jösses.
er mariah

Jag vill ha enfärgade!

64931-25Hej hopp! Nu har jag ockuperat mariahs blogg också. Jag lovar. Jag försöker ta över hennes liv, men säg inte det till henne. Hon är lyckligt ovetandes fortfarande. Sjalen hennes bor i mitt rum och hon har frivillt bett mig slita ut hennes skor. Jag hade nyckeln till hennes rum i helgen och mowahahaaaa... Nej men skämt åsido (sa frukthandlarn'), jag var snäll och lånade bara internet en gång:D Minns inte ens om jag behövde det eller ej.. men det luktar betydligt trevligare i det här rummet än i datasalen i solgården..:P

Igår lekte jag ljudtekniker när tvåorna spelade. Skoj skoj. fick liksom praktisera det vi lärde oss i torsdags. Då mådde jag inge bra.. men det blev som bättre under dagen:P woho. Och om någon undrar varför mariah ibland kan uppfattas som om hon var en orm, så kommer ni aldrig förstå.

Överflumparet no1 är igång igen, efter en helg ifrån varandra... Klarar inte det:P haha. Julleskrutt har fått vara mitt offer... och jag vet inte om hon har uppskattat det.. men jag vaknade med henne i min säng imorse, så.. hrm... byte av samtalsämne...;)

Själv har jag det bra häruppe. trots att det nog är varmare hemma i ösmo. Och Farao... Jag saknar Farao. puss på honom... och nej han är inte min pojkvän, men om han vore människa så skulle han vara. Han är så underbar!

Nu är det fika om fem minuter så jag ska lägga ner det här, ladda upp en bild och gå och ÄTA:D:D

<3
(/Maria)
RSS 2.0