Friday, I'm in love ♥

Kör på min standardpose gånger två, Ser lite galet glad ut också bara för eran skull :P

Rice and curry.

Det var vad jag åt till lunch, Ris och pepparcurry. Yummy

I'm not a emo anymore.

Min man vet hur man ska få mig på bättre humör, efter en tripp till affären och inhandling av lite nödvändigheter så blev det mys igårkväll.
Photobucket Pictures, Images and Photos
Rootbeer floats, sjukt gott. Har testat med Coca Cola förut och det var mums det med :D

Photobucket Pictures, Images and Photos

Vårat första spel, Monopoly. Jag förlorade, men det är okej.

Just another day like this.

Photobucket Pictures, Images and Photos

En sån mamma ska inte jag bli, när den dagen väl kommer.

Jag är tacksam att det finns ett gym och en pool till alla de som bor i det här lägenhetsområdet, kom just tillbaka från ett cardio pass.
Det är otroligt skönt när man är själv i gymmet, vilket jag inte var idag. Det var en mamma där med sin dotter som nog var i 12 års åldern (som var som mig i den åldern lite småknubbig), mamman hade dånande musik från sin telefon.. sjukt tung hiphop med väldigt fula ord i som både hon och dottern sjung med i. OKEJ?! tänkte jag men jag sa inget, har en sån där moody dag idag så jag skulle kunna gråta för minsta lilla så jag vågade inte säga till. Sedan så håller mamman på att pusha dottern att använda massa träningsmaskiner som hon inte verkade veta hur de fungerade men dottern promt skulle använda. Dottern klagade och sa att det gjorde ont, mamman sa att det är bara att bita ihop annars så får man inga resultat. Det gjorde ont i mig när jag såg det, men jag sa inget. jag kunde inte.. jag kände mig lagomt svag. Stackars barn, barn ska få vara barn och föresten så ska man vara runt 16 när man börjar träna med vikter..när man börjar vara färdigvuxen.
jag behövde bara få skriva av mig, kände mig lite frustrerad och feg.
aja, imorn blir en bättre dag.

Bloglovin.

Follow my blog with Bloglovin

mozzarella-mage.

Är det något jag är svag för så är det mozzarella ost, jag kan äta en hel boll (eller vad man nu kallar det). Har fixat en mumsig kyckling sallad som står i kylen och gosar ihop sig. Dock så hamnade litegranna (läs:ganska mycket) i min mage så jag känner mig lite mätt. Haha. så det kan gå :P

Yummie

Photobucket Pictures, Images and Photos
Nu är de klar, hälften med m&ms och hälften med double chocolate :D Sjuukt goda!

Mörbultad Mariah.

Idag är jag slut i kroppen, men tur att träningen är avklarad för dagen och att jag har en cookies-deg som väntar på att gräddas ;)
Idag blir nog en chill dag med serier och kanske att jag läser lite i min bok. Vad vet jag vad den här dagen vill bjuda på.
aja, ha det bra för nu!

Turn it up honey, lets dance!

Jag älskar lediga dagar med min man.

Igår var en sådan, vi åt lunch på Panera Bread (I love Panera). Sedan flöt vi omkring lite på vägarna och checkade lite saker och hamnade visst i Lincoln på ett shopping center, ett i samma kedja som det som ligger i Shepherds bush i London.. Vi blev lite excited :D Sedan var det hem och myskväll i soffan!
Photobucket Pictures, Images and Photos
My love på Panera Bread.
Photobucket Pictures, Images and Photos
Westfield :)

Dag 30 – Ett foto på mig taget idag + 3 saker som har vart bra dom senaste 30 dagarna.

 

 


(vinden blåste upp klänningen lite, det är det som gör att det ser lite komiskt ut)

Tre saker som har varit bra:
  1. Att det gett mig något att skriva om varje dag även när jag inte har någon inspiration.
  2. 30 dagar har gått förbi utan att jag ens hann märka det.
  3. Jag har börjat förstått att jag faktiskt är här, inte att jag måste åka snart. Wow, jag bor i USA...tänka sig ;)
Jag hoppas att ni tyckt det varit kul att följa, men nu tillbaka till "bloggvardagen" :P.
puss på er!

Dag 29 – Min favoritfödelsedag.

Jag firade några födelsedagar på Sri Lanka när jag växte upp, supersöt glasyr tårta och choklad med larver är vad jag kommer ihåg... plus en massa bananer. Aja, men min favoritfödelsedag var nog min 20:onde födelsedag, när jag firades på internatet på Solviks folkhögskola som jag gick på då. Det var en mysig kväll med vänner, fika och partyalias (som jag fått i present av mina fina vänner - Love it!).
Plus att min mamma och syster kom upp och firade mig, det bästa med den här födelsedagen var att min mamma hade inte bara min syster med sig utan min bror och hans fästmö.

Det totalt brast för mig var när jag såg att de kom med min mamma och syster, alla undrade varför jag var så känslosam. Anledningen till denna reaktion var för min mamma och bror inte hade haft kontakt på flera månader efter en incident, de hade gjort mig väldigt ont att de inte pratade med varandra. För mig har familjen alltid varit viktig så det betydde sjukt mycket att de kom tillsammans för att fira mig. Familjen-banden är för starka för att bara strunta i, om det är två i en familj som inte pratar med varandra så känner resten av familjen av de. Så det var en otroligt fin present :)

Igår blev det lite shopping :)

Photobucket Pictures, Images and Photos

Dag 28 – Mitt favoritprogram – och varför.

åh, det finns så många program som jag gillar. Men något som har allt är nog Grey's anatomy! Det är så sjukt bra och det är sällan man inte dras med i handlingen och sitter och gråter eller skrattar. I Love it!

uttråkad till max.

Sitter iallafall och virkar på mitt lilla projekt, vi får se hur det blir ;)
Annars tvättas det.. Lots of fun, I know.

Gårdagen var full av moln även om himlen var alldeles blå.


Gårdagens dag i 30-dagars utmaningen fick massa minnen att komma tillbaka när jag väl skulle skriva ner det som jag tänkt, så det blev inte bloggat alls. Väntar lite med den dagen när jag är mogen för det.
Istället så gick jag till poolen och pressade lite grann, lagom kul när det är massa barn som hoppar och gör bomben så man blir alldeles blöt. Nog för att det var rätt bra eftersom jag inte tog mig i poolen då den kändes för full ;)
Sitter och väntar på att ska skypa med Mamma och mormor som är på besök hos henne, det ska bli mys :)
så här ser jag ut idag. ooootroligt het va? :P

Dag 27 – En låt som får mig att gråta.

Den här låten har fått en starkare betydelse efter jag träffat David, livet innan honom var så grått jämfört med livet med honom. Jag vet inte vad jag skulle göra utan honom <3

schyssta bullar.

Sista plåten i ugnen, jag kanske gick lite väl crazy med pärlsocker. But I like it!
Längtar tills David kommer hem, han hade inte lunch idag så jag har inte sett han sen igår. Eller det kanske var imorse i mitt sovande jag :P

Do your best forget the rest.

Det är konstigt hur man kan ha svårt för personer men kan på samma gång inte låta bli att smyg-tycka om dem. Jag gillar att titta på Extreme Home Makeover och gråta en liten skvätt eftersom jag är så blödig, men jag får alltid lite panik över Ty Penningtons beteende. Han är liksom så ödmjuk och mysig på samma gång som han är högljudd och jobbig. Och nu sen jag har hållit på med p90X i några veckor så har jag insett att jag känner likadant för Tony Horton, men jag tror mest att det är för att han verkar tåla hur mycket som helst och är hela tiden superpositiv men väldigt dryg. Är det någon som känner igen sig att känna så här?

Ty Pennington, med en megafon som man inte ska behöva skrika i. Vilket han gör ändå...


Tony Horton, "I'm 45, going to be 46. If I can do this, you can..."

Dag 25 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.

Jag är väldigt lyckligt lottad som har fina vänner som är duktiga på att fotografera <3

Foto: Cecilia Lundmark

Dag 24 – Min favorit film.

Jag har väldigt svårt att säga någon favorit film, det finns många som jag tycker väldigt mycket om.
Kan tipsa om den här t.ex.
Bra skådisar plus att två av mina favoritsångerskor Alicia Keys och Jennifer Hudson är med :) Awesome!

Dag 23 – En bild på det jag köpte senast.

En form, så jag kan baka bröd, göra köttfärslimpa eller nåt.
Spännande va? :P haha.

Stolt fru :)

Photobucket Pictures, Images and Photos
Min fina man är den som håller i den amerikanska flaggan. De var så söta när de marscherade, David sa att söt var nog inte något de försökte vara. Aja, jag tyckte det iallafall.
Storm chasers vann iallafall, och jag har börjat fatta reglerna så jag tyckte faktiskt det var riktigt roligt. Det var sjukt varmt dock, inte kul när det är 30 grader varmt klockan nio på kvällen och hur fuktigt som helst.. Svetten bara rann, lagomt fräsch sådär :P
Nu ska jag försöka ta mig upp ur sängen och starta dagen :)
Kärlek till er <3

Time for some baseball.

Ikväll ska jag få se David när han jobbar :) Det är något som de gör i början av matcherna, men jag fattar inte riktigt. Jag tror de går in med flaggan eller något, tänkte att jag skulle vara så där lagomt larvig som folk i filmer och säga "That's my husband" när de kommer hur :P
Blir snart upphämtad av Caleb och Beth-Anne, så det blir nog en nice kväll. Får se om baseball är något för mig, förra gången var ju helt okej. Hoppas ni alla har det bra!
<3

Dag 22 – Min favorit plats.

In the arms of this man <3

Needy deluxe.

Idag har jag en seeeg dag, vaknade upp med världens träningsvärk. B L Ä, Tänkte jag och drog till gymmet. Skönt nog så känner man inte av att man har ont när man har värmt upp, men sen efter man är klar har stretchat och duschat och sätter sig... Då är man körd. Jag är alldeles matt, när David var hemma på lunch så gjorde jag det inte lätt när jag sa please don't go, stay när han väl skulle gå. Har verkligen ingen lust att vara själv idag. Men,men ska slå på någon serie och unna mig lite jordgubbar med grädde plus att vi ska äta hämtmat idag.
Men jag ska väl försöka ta mig till att göra en omgång till med bananmuffins (den förra är slut :P ) då vi har två till bananer som ligger i köket och luktar. Men efter ett annat recept då vi köpte USAs motsvarighet till bikarbonat, sweet. Inte för mig, men för David.

Dag 21 – Vad jag åt idag.

Jag började dagen med en proteindrink som alltid innan jag ska träna, sedan efter träningen åt jag en tallrik yoghurt med honung,granola och torkade tranbär.
Lunch blev en sandwich med sallad,skinka och ost.
Mellanmål blev jordgubbar med grädde, YUMMIE!!
Middag blev dock mcdonalds :P Mc-chickennuggets. Men det satt fint <3

Dag 20 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.

Varför? Varför inte säger jag, vore fettnice att få vara henne på en av hennes dagar. En dag med dansträning, studioinspelning eller konsert. Fast jag skulle nog bara stanna upp vid en spegel och bli helt uppslukad av hur jag såg ut :P hahaha.
Fast jag är väldigt nöjd att vara jag.

Well it's true that you do everything, for the one you love.

Idag har jag gjort banan muffins till David, det var en blandad upplevelse. För er som inte känner mig så gillar jag inte banan på något vis. Men det gick, bara några hulkningar under mosningen av bananen och sedan att jag glömde vad som var i smeten och smakade på den. BLÄ!!! Aja, iallafall nu ska det bara göras frosting och ha på, det är ett måste enligt David.
Lyssnade förövrigt på Mark Levengoods sommarprat, jösses sicken mysig människa :)

Dag 19 – Innehållet i min väska.

Jag är ett stort fan av småväskor, så man kan variera ofta och matcha vad man har på sig. Men det som finns i väskan är oftast bara plånbok och mobil, för det mesta också tugg-gummi :P
Så rolig är jag :P

Denna dagen i mitt liv.

Ja, vad ska man säga om idag? ännu en måndag som man måste pina sig igenom. Varför är det alltid så, man blir så van med att det är helg även för mig som inte jobbar att måndagen är alltid oönskad. Det kan ju bero på att det är tillbaka till att spendera vardagar själv som tar emot lite, nog för att jag börjar få in lite rutiner på det hela och håller man sig sysselsatt hela tiden så går ju tiden faktiskt fortare. det gillas!

Just nu har jag en deg på jäsning, det ska bli linssoppa till middag med nybakade frallor. Det kan nog bli riktigt bra, Aj Löv linser! Det ska bli spännande att se vad David tycker, haha det är roligt när jag frågar honom om de har vissa saker i mataffären och han säger att han aldrig hört talas om de. That's my love :P

Det är ju lagom kul när de har satt igång alla sprinklers runtom husen här i området, det är helt omöjligt att ta sig förbi dem. Jag är glad att ingen var i gymmet när jag kom dit, var alldeles prickig.

aja, tillbaks till knådandet.

hare gött!

Dag 18 – Ett ögonblick.

12 juni 2010 <3 Efter en kväll med ledtrådar och en promenad runt London, fann jag honom och sa ja :)

Dag 17 – Någonting jag ångrar. (gårdagens)

Jag är lite av en grubblare, så om jag gör något fel, eller säger något olämpligt så kan jag tänka på det i timtals och fundera på vad jag kunnat gjort annorlunda och vissa saker kan jag bara inte släppa t.ex om någon har anklagat mig för något jag inte tycker jag har gjort. Men,men tids nog så kan jag faktiskt slägga det.
Men jag kan nog inte säga att det är något som jag ångrar med mina val här i livet, även om det är vissa saker som jag önskar att jag gjort annorlunda eftersom de format mig till den jag är idag.
Jag känner lite ånger när jag tänker på att jag inte köpte Beyoncés nya skiva när jag var i affären igår, men så kan det gå. :P

Dag 16 – En bild på mig själv för två år sen.

Foto: Underbara Cecilia Lundmark

with red nails, ready for the weekend.

Här sitter jag, klar för en freddagskväll med my love, nog för att han jobbar ett tag till. Men han ska hämta upp pizza på vägen hem, yummieyum. Senare blir det Shakespear on the green, de spelar "En midsommarnatts dröm" ute i det fria. De kommer nog bli nice tror jag, mysigt iallafall.
Hoppas ni får en fin kväll!
peace out folks.

Dag 15 – Min drömstad.

Min drömstad alla tider är London. Jag bara älskar allt med den staden, jag hoppas att kunna återvända dit bara för en visit eller för att bo. Det är lite av våran dröm, men vi får se.

Andra städer som jag drömmer om att besöka:
New York


Athen

Sydney


Bilder från wikipedias sidor om respektive stad.

Dag 14 – En bild på ett ställe jag vart på.

Sri Pada, även kallad Adam's Peak en bergstopp i Sydvästra Sri Lanka.
Från wikipedia:
Sri Pada har en höjd på 2 243 meter över havet och i området finns bland annat ett muromgärdat tempel som byggts över en 1,5 meter lång och fotspårsliknande fördjupning vilken infattats i guld och ädelstenar. Om hur fotspåret skapades finns det flera historier. Buddhisterna säger att det är Buddhas fotspår, hinduerna säger att det är Shivas fotspår och kristna och muslimerna säger att det var Adams fotspår och menar att Sri Lanka var det ursprungliga Eden.

Under en av våra resor med familjen till Sri Lanka åkte vi med våra släktingar som vi har där som är buddhister till detta berg. För en buddhist i Sri Lanka är detta ett ställe man bör vallfärda till innan man dör. Det tog oss timmar att ta oss till toppen, vi började på kvällen (för att slippa solen) och när vi nådde toppen så vilade vi där några timmar innan vi började att gå ner och såg soluppgången. Otroligt magiskt och vackert!

Dag 13 – Någonting jag oroar mig för.

Det är mycket jag oroar mig för, att jag inte räcker till, att jag kan göra mer än vad jag gör men framförallt nu när jag är så långt ifrån familj och vänner att jag skulle växa ifrån dem, att jag inte är nära om något skulle hända osvosv. Jag älskar min familj och vänner så otroligt mycket, det är de som gör mig till den jag är ♥

Dag 12 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.

oj, bilden hamna åt fel håll plus det är vad jag hade på mig i måndags.
byxor och kofta Gap
Tank top Forever 21
T-shirt American Eagle

sådärja!

Då var det fixat, något seriös jag är på kortet. Inskriven på sjukhuset också, gratis sjukvård det tackar man inte nej till :) Det är nog en hel del fördelar med att ha en man inom det militära. David droppade av mig här hemma när vi var klara och jag slängde ihop en lasagne som står i ugnen nu och luktar sjukt gott. Mitt tandvatten rinner..
Aja, hoppas ni alla har haft en fin dag :)
tjo!

MMMMM, kladdkaka!

Sitter och äter kladdkaka (kanske ska säga åt :P) väntar på att David ska komma hem och hämta mig och vi ska åka och göra mig dependant-registrerad hos flygvapnet. Ska få ett eget militär-id, häftigt va? :P
aja, mår halvbra idag. Men,men det är ju sånna dagar också.

En gång till? varför inte!

I lördags var vi iallafall på baseboll, min första match. Det var Omaha Storm Chasers som spelade mot något annat lag och de vann :)

Som svar på en fråga, det var nästan som man sett det på film. Dock så fattade jag inte mycket av reglerna men det var otroligt roligt att vara där och i atmosfären som var bland publiken. God hotdog även :P och sedan avslutades kvällen med fyrverkerier, eftersom det är independenceday-weekend. Det var fint!

Kan nog säga att jag fick mersmak, vill lära mig reglerna innan jag dissar sporten helt och det är ju alltid kul att kolla på folk och vara ute bland folk ;)

Dag 10 – Meningen bakom mitt bloggnamn. Dag 11 – Bild på mig och min bästa vän.


I guess vi gör en dubbel här då jag inte satt vid datorn igår plus att det känns som jag har skrivit vad anledningen till mitt bloggnamn är och vill inte vara tjatig så läs tidigare inlägg om du är intresserad.
och som svar på nästa, jag har många fina och underbara vänner som jag är så otroligt tacksam för. Men den som är mig närmast och är min allra bästa vän är David, min älskling. Han vet allt om mig och gillar alla mina små egenheter och älskar mig ändå, och han tröttnar aldrig på mina konstiga frågor. Han är så bra!

Nån gång ska vara den första.

Sitter här och väntar på att David ska komma och hämta upp mig om ett tag, ska få gå på min första baseboll match. Vi får se hur intressant det är, har iallafall blivit lovad varm korv och snacks :P

Dag 9 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

Hm, jag var tvungen att fråga David om vad som är en dålig vana jag har. Han sa att om det skulle vara något som var en dålig vana så skulle det nog vara att jag rapar så sjukt mycket, han har vant sig men det är säkert andra som tar illa upp. Jag far inte illa av det heller, jag måste rapa annars får jag ont i magen.
Annars så önskar jag att jag inte var så duktig på att trycka ner mig själv, det är en dålig vana jag får jobba mycket med. Aja, That's it!

39 grader varmt, jag svettas bara av tanken.

Idag är det galet varmt här, för en stund sedan mätte vi upp till 39 grader varmt. DET ÄR SJUKT!
Följde med David på jobbet två timmar idag, han behövde bara vakta telefonen för eventuella samtal. Sedan bowlade vi och åt lunch där, efter varit utan godis och läsk i en månad så firade jag att jag klarat det med Cola och Skittles, love it!
Sedan for vi och handlade lite saker som vi behövde, även en basketboll. Så snart så kommer det spelas lite man mot man (eller man mot kvinna rättare sagt) men kanske inte när det är så här varmt :P

Dag 8 – Mitt andranamn – och vad jag tycker om det.

Som jag skrev i ett tidigare inlägg så är mitt andranamn Prithie, även Theresia. Jag gillar mina andranamn väldans mycket, Prithie just för att det är så speciellt och Theresia för att det låter fint. Så det är vad jag tycker! :)
RSS 2.0