dåligt uppdaterat.

Sorry, för dålig uppdatering. Men mamma är ju som sagt här, så jag känner inte för att sitta vid datorn och uppdatera så mycket. Det är ju ganska förstårligt, så vi hörs på onsdag! ciao folks, ha det fint!

Jag tror jag aldrig har varit så nödig.

Igår mystes det som bara den, vi löste korsord, bakade kakor och kollade på alldeles för många avsnitt av Ghost whisperer (sjukt beroendeframkallande) men det var otroligt mysigt men dagarna går ju sjukt fortare när man har fint sällskap :)
Idag så chillade vi på morgonen och sedan efter lunch drog vi iväg och gjorde pedikyr på våra fossingar, något mamma aldrig gjort förut så jag tänkte det skulle vara mysigt. Sedan var vi runt i massa affärer och så och kikade, middagen avnjöts sedan på Texas RoadHouse. Yumyum, steak för hela slanten!
nu ska det bara mysas i soffan med lite tilltugg. JA, Det är dags för fredagsmys!!
Hoppas ni alla har det bra! kärlek till er <3
gårdagens Cockies :)
Dagens aktivitet, söta blommor va? :D

Dagens outfit, en fråga: är det okej att ha magväska? har en svart läder på mig på bilden som är mammas som kan få stanna hos mig om jag vill. Så vad tycker ni? jag tror jag gillar det iallafall :D
Kvällens gotta, nomnom.

yesterday was fun.

Igår fick jag mina fingeravtryck tagna, det gick lätt som en plätt mindre än 5 minuter. Så nu antar jag att det bara är att vänta och se vad som kommer att ske här näst. Vi firade det med lite frozen yoghurt och sedan for vi till Westroads mall, där vi alla inhandlade lite kläder.. men mest gick mamma lös :P haha, skämt och sido! Efter det for vi downtown och kikade  lite och åt på min favorit resturang Spagetti works, yumyum. En väldigt mysig dag :)
Idag blir det nog bara mys och chill hemma och tacos till middag! yay!
utanför biometrics


Redmango-time! :D
Sitter och väntar på mamma när hon testar kläder.



Italian soda på Spagetti works. yummm

I love Denver <3

åh, vad underbart fint vi har haft det! Massa kära återseenden, skratt och galet schema. Känns som vi behöver några lediga dagar för att ta igen oss. Men nu tillbaka till vardagen, dock med mami här några dagar till och idag har jag min biometrics. YAY! Kommer kanske några mer bilder senare och lite mer utförligt berättande vad vi haft för oss (de här är tagna med min iPhone så de kanske inte är de bästa). Förstår om ni saknat mig ;) haha. Aja, jag har massa bloggläsande att ta igen, R o l i g t!

On the road to Denver..

Photobucket Pictures, Images and Photos Photobucket Pictures, Images and Photos

komiskt att vakna upp till.

Vaknade upp med ett meddelande från min bror... haha, det var dock ett plan till Chicago så det var inte mammsens. Hon landar på amerikansk mark om mindre än en timme, så det är bara 6 timmar tills hon är här!!! :) Känns som jag har tusen saker att göra innan vi ska åka och hämta henne på flygplatsen dock, men allt hinns nog. Jag är ju ett proffs på multi-tasking :P
Förövrigt så var vi ut på middag igår med en av Davids arbetskamrater ifrån England. Han och hans syster var på roadtrip till hans nya bas. Jag tror jag aldrig hört några med så bred southern accent. Helt galet, det var trevligt men det var en svindyr fast god middag :P Oh, well. nu får det vara för ett tag! vi hörs om en tag!
Jag och mami, när hon var och hälsade på mig i London förra året <3

handtvätt, vad tråkigt.

'
Idag har jag handtvättat kläder som jag har skjutit på att göra ett tag, ush säger jag det är ju en anledning till att de samlas i hög. TRÅKIGT! Tur att jag inte levde på den tiden då all tvätt handtvättades eller i ett land där man gör det än. Jag ska uppskatta tvättmaskinen mera!
Mamma kommer imorn!! ÅH åh ÅH!! Sedan på onsdag blir det bilkörning till Denver! ohlalala! Det kommer bli en bra helg tror jag :D

Good day.

Igår var en mysig dag, jag väckte David med sång och han fick äntligen öppna sina presenter som han frågat om sen jag köpte dem (han är som en liten pojke när det kommer till överraskningar).
Jag lagade english breakfast till frukost och sedan myste vi hemma innan vi for och tittade i affärer för att införskaffa en ny tvättkorg och lite annat. Blev middag på Davids favorit Chipotle och sedan lite Starbucks på det och på kvällen tog jag med honom för att se den senaste Transformers filmen som han velat se läääänge, tänka sig att jag faktiskt nästa uppskattade den.. antar att man kan ändra uppfattning om det mesta :P Sedan blev det hem och äta den sjukt goda morotskakan jag bakat på morgonen. Yumm. Födelsedagsbarnet var nöjd med sin dag, då är jag också nöjd :)

duttdududuuuuduuttduuu (Fanfar)

Today's no ordinary day, It's my hubbys birthday! ;)

standard fredags pose.

Redo för helg, Yeah!

My favorite!

De här med Tositos spinach dip, ahhh bara såå gott! yummie!

Hur blev det så här?

Jag har nog aldrig varit någon girlie girl som gillat rosa, men på senare tid har det bara blivit så att jag köpt det. Har jag stått och velat mellan två färger har jag valt den som är närmast min vanlig favorit röd. Men tanken var ju inte direkt att jag skulle matcha så här mycket när jag gick till gymmet idag, plus att min iphones (pennys) fodral är rosa. oh well! det kunde ha varit värre :P
förövrigt, I love my shoes!

Hoppas ni har en fin dag!

oh yeah.

Har just duschat efter dagens cardio pass. Vissa dagar känns det verkligen som man är på topp, I love it. Som idag t.ex även om jag var helt mör efter morgonens styrkepass så var det som jag fick en nytändning till eftermiddagen och jag kickade verkligen ass! hahaha. Det kändes gör bra! Älskar de dagar när det känns som man har kontroll över allting!
Cardio sektionen av "vårat" gym, plus lite maskiner.

Min favorit maskin, helt galet vad den är fin och hur rolig som helst. (låter som jag pratar om något levande :P )
Och nu sitter jag och uppdaterar vårat ps3 så jag kan kolla på netflix...men det tar ju år och dag (kanske inte riktigt) men jag gillar inte att vänta :P

Hoppas ni har haft/har en bra onsdag!
kärlek till er <3

Vad gör de med vackra London?

Jag svarar:

Det bästa och sämsta med USA
Om jag ska säga en av varje så måste jag säga att det bästa är självklart David ;) men annars så gillar jag de stora köpcentrumen, I like to shop! Det sämsta är att man måste ta bilen vart man än ska någonstans om man inte bor väldigt lägligt till. Saknar verkligen att promenera! 

I min bokhylla
De böcker jag hade med mig hit var några musikböcker och sedan har jag två böcker jag köpt sen jag kom hit av Jane Green som var jättebra. Sedan består resten av boksamlingen av Davids skolböcker och dyligt.

Jag ångrar
Att jag ibland drar mig tillbaka för mig själv, gillar inte att visa mig svag så istället för att låta människor veta att jag mår dåligt så stöter jag bort dem. Men jag försöker bli bättre :)

När jag blir stor...
Jadu, när jag blir stor så vill jag bli mamma och jobba något som jag trivs med kanske inom musik eller vem vet.

Min trerätters middag ser ut som följer...
åh, hm. till förrätt så kanske det skulle vara kantarellstuvade varma mackor i ugn. varmrätt porterstek med kokta potatisar och morötter och till efterrätt glass,grädde med varma hallon. kanske inte så fancy men shhhjuuuukt gott! :)

Och vad tycker du om att bo i USA än så länge?
Jag trivs som med att bo i USA, men jag tror inte att Omaha är den ultimata staden för vare sig David eller mig. Så vi får se om det blir flytt i och med att David söker nytt jobb, vi hoppas nästan på det. För mig blev det lite knasigt, jag tycker om att lära känna nya människor men inte när man liksom glider in i relationer bara för att jag är "Davids fru". Det känns vara så krystat liksom, det känns liksom som de fått en bild av mig redan innan jag kom eftersom David pratat om mig så mycket. Men oh well, de är sjukt trevliga men jag kommer gilla läget bättre när jag kan komma ut i en arbetsmiljö och träffa nya människor. Over all så trivs jag, men det känns som sagt som vi väntar på att få reda på om vi ska flytta eller inte.

lyckad middag.

Idag lyckades jag väldigt bra med middagen tyckte inte bara jag själv utan även min man, det var verkligen yumyum och vi åt tills faten var skrapade. (nog för att jag alltid lagar lagom med mat, but oh well) Jag gjorde potatis-slantar i ugnen med kycklingfile även den i ugn under ett täcke av cremefraich, paprika, vitlök, lök, champinjoner och torkade örter.  Galet gott! Rekommenderas verkligen! :D

Vi kom just tillbaka från affären, jag har haft cravings för snickers sen jag vet inte när men nu är det stillat.. haha, plus att jag har min yoghurt som jag äter till frukost, ett måste :P

aja, vi myser ner oss i soffan ikväll <3

Hoppas ni alla haft en bra dag!

kärlek <3

Seg måndag.

åh, jag önskar att helgen kunde vara längre. Nog för att vi fick en längre helg i och med att David var ledig i fredags, vilket var väldigt nice. Måndagar är bara så seg, i vanliga fall brukar det vara min städ dag men idag väljer jag att skjuta på det till morgon... jag är S e g! Idag får bli tvättning av kläder och träning + chill, sjukt vad jag är sällskapssjuk dessa dagar :P Men om lite mer än en vecka så får vi fin besök från Sverige. MAMMA KOMMER!!! Hon stannar i två veckor, visserligen så är vi i Denver till en början men det kommer nog bli finfint. Sjukt vad tiden går fort när man inte tänker på vad som ska ske veckor bort. Helt galet!

Har föresten glömt att jag har fått tid för biometrics, den 24 augusti. Härligt att komma ett steg närmare Greencard och work permit! YEAY! Det ska bli sjukt fint att få börja jobba :)


Nu dags för lunch!

Game time.

Fredagsmys högnivå igår, Easy A var helt okej. Jag tror jag hade lite höga förväntningar för att massor av människor sagt att den var hur bra som helst. Men The King's Speech var helt sjukt bra, I love Colin Firth plus att den utspelar sig i London <3.
Det är sjukt att jag inte kan sova på mornarna längre, jag vaknar runt sju och sen är det kört. Gick i allafall upp vid åtta och tränade. Sedan hade David vaknat så jag gjorde en skink och champinjon omelett till honom och nu väntar vi på att den ska lagga sig till rätta i hans mage så vi ska gå ut och spela basket! :)
Känner mig lagomt fräsch då jag inte duschat än, men kände att jag ville bespara min hud att duscha två gånger idag vilket jag oftast annars gör. Oh, Well!

peace out <3

myskväll.

Han har varit ledig idag :D
Så det blev ut och ränna lite men vi insåg sedan att vi ville bara vara hemma idag och mysa, så det blev att hyra filmer (easy A och The King´s speech) som vi ska mysa ner oss med i soffan nu!
Hoppas ni alla har en trevlig fredagskväll! (eller har haft :P )
Kärlek <3

En bak dag, och då menar jag inte en rump dag.

Photobucket Pictures, Images and Photos

Chocolate Chocolate-chip muffins

Photobucket Pictures, Images and Photos

Frallor (Vi ska äta soppa till middag)

Om jag inte träffat min kärlek, vad hade jag gjort?

Tack för alla önske-rubriker :) nu har jag lite att skriva om och bilder kommer på lägenheten inom kort! Ha tålamod :P
Vidare till ämnet, om jag inte träffat David hade nog min London år sätt mycket annorlunda ut kan jag lova. Veckorna jag hade där innan jag träffade honom var lite galna, utgång på utgång och massa nya människor. Så det lugnade ner sig lite när jag väl träffade honom, vilket var tur. Mina planer när jag väl åkte till London var att ha ett år för mig själv för att hitta mig själv igen och fundera ut vad jag ville göra kommande år, och man kan ju säga att jag gjorde det :P Annars hade jag planer för det här året att vara i Sri Lanka och leva lite där och lära mig språket där flytande eftersom det känns viktigt för mig att göra det. Men det får bli senare på något vis :)
Men jag är så otroligt glad att jag hittat min andra hälft, hur klyschigt det än låter -He completes me!

öken.

är tillbaka i någon slags bloggtorka, någon som har förslag på vad jag borde skriva om?
Annars får vi se när inspirationen återvänder.
adjö.
<3

Varför inte helg hela veckan?

Photobucket Pictures, Images and Photos Photobucket Pictures, Images and Photos
Har haft en mysig helg med min man, det är därför det inte blivit så mycket bloggat. Känns som vi hunnit med otroligt mycket. igår var vi nere i downtown och gick omkring, sjukt varmt som vanligt så efter en stunds vandring letade vi febrilt efter ett Starbucks för att svalka oss lite. Sedan fick vi lite London-vibbar i ett kvarter <3
Idag har det tränats, städats och sedan följde jag med David till Sjukhuset när han skulle på någon slags ögonkontroll. Idag blir det nog bara chill ett tag, eftersom David inte behövde fara tillbaka till jobbet. Senare ska vi nog iväg och kolla lite inredningsprylar, vi har fått lite dille att fixa och trixa så vi får se hur det blir :P
Hoppas ni alla haft en bra helg :D
RSS 2.0