det är dags att göra något åt saken..

åh, så mycket som har hänt sedan sist.
eller egentligen bara helgen och bara en massa jobb.

jobbet: jag har börjat trivas som fisken i vatten, och nu när jag står här med bara tre pass kvar på jobbet känns det nästan lite sorgligt. härlig personal, och mysiga pensionärer. tänk att man kan få hjälpa någon så de klarar av dagen, att få ge någon en klapp på kinden och de blir så överlyckliga.

i helgen som var så var vi ner till uppsala,för Lola och Jockes bröllop. Så  på fredagsmorgonen bar det iväg. jag, Julia, Gustav och ZarahLinnea bilade neråt. med Julle som chaufför..hon är så duktig =)
vi var väl framme vid 12-tiden, sedan var det bara att hjälpa till i festlokalen.det ovan skrev jag för någon dag sedan men jag uppdaterade inte.
nu har jag packat färdigt det mesta, tror jag. det jag vill ha med mig för stunden iallafall.
imorn har jaf min sista dag  på jobbet, det känns lite jobbigt... är så sjukt trött. känns som jag håller på att bli sjuk. eller är det rond två på allergin. snuvan känns som det iallafall.

snart, snart, snart! så får jag vara med Gustav ofta. känna trygghet. härligt.
det här är sista inlägget på ett tag tror jag. jag vet inte när vi kommer få internet på något sätt i lägenheten. men på något sätt så kommer vi att ha det.

det är med blandade känslor jag lämnar staden jag kallar för hemstad. många vänner jag inte har hunnit träffa så mycket som jag velat eller överhuvudtaget. nära som man trodde skulle vara nära är inte så nära som förut, man kan ju bara hoppas att det blir bättre. jag har sån ångest över allt det där. men,men. man ska se till det som bygger upp en inte drar ner en. den här sommaren har jag nog fått en bättre självkänsla, jag har börjat acceptera hur jag ser ut och jag är nöjd med det. det är första gången på många år som jag kan se mig i spegeln och vara nöjd med min kroppshydda =)
nu behövs det bara lite motion så håller det här nog i sig.
jag är glad att vara jag, även om det är svårt vissa dagar. och att jag inte är så bra på vissa saker och hanterar saker dåligt. men jag är ju ändå jag.!


over and out from Foodstream!

kärlek/Mariah
RSS 2.0