ett tag sen!

nu var det ett tag sen jag skrev här sist, har fått en del som klagat lite på mig. ta åt dig ZarahLinnea!
jag antar att jag tycker att jag har viktigare saker för mig, det finns viktigare personer som jag vill använda min tid på, som t ex. underbara  Gustav <3 jösses, jag tycker verkligen om honom mer och mer för var dag som går. antar att jag börjar få lite seperationsångest nu eftersom jag ska spendera mitt sportlov i england. men jag tror det är bra om man är ifrån varandra lite ibland. men det blir nog jobbigt. men kul ska det bli, det var ju ett tag sedan man gjorde något på "riktigt" med Emelie och Sofie så de ska bli så underbart. också kommer jag ju hinna träffa Therese där också när vi hälsar på Sanna och Amanda som vi ska göra. det kommer nog bli Galet roligt.

idag hade vi skivinspelning, det var så sjukt kul. fast jag var nog lite trött och ofokuserad men det gick det ändå. hoppas det blir bra efter mixandet. låtarna vi spelade in var Lamb of God, Your name is Jesus och Riverside. antar att jag hade en dålig dag när det gällde sång och nyansering men jag hoppas jjag inte gjorde bort mig för mycket.
snart kommer jag hem iallafall, det blir underbart. har saknat alla så.

men sedan kommer jag sakna Gustav, hur ska det här gå. jösses vad jag är glad för honom, jag blir så glad när jag är med honom....det var länge sedan någon fick mig att må ´så bra och skratta på det där sättet.

aja, nu ska jag fortsätta städa. det är ju folk som ska bo i mitt rum över lovet så jag måste städa undan lite saker.

peace, kärlek/Mariah!

det är ljusare!

jösses, vad jag är flummig de här dagarna.. men jag är bara så glad såå överväldigad.
i fredags så var jag på Via Mystica, en bild/musik mässa där bla. min sångpedagog Mia sjöng och färdtjänst, bandet som vi hade en spelning med spelade. det var grymt bra! jag tänkte att jag måste skriva att jag faktiskt gör någonting även fast jag har gått och blivit kär. :)
igår så vaknade jag, sedan så städade jag färdigt mitt rum så nu är det fräscht, iallafall ett tag:P
sedan så gick jag till villan och övade lite sång, jösses vad jag har det svårt att sjunga utan vibrato. sedan umgicks jag med underbara Gustav hela resten av dagen. jag känner mig så trygg så glad, det känns verkligen som allt kommer bli bra, nu orkar jag inte stå och trampa på ett ställe och tänka att allt är skit. nu vill jag bara leva och sprida glädje och kärlek. Gud är God, som fört mig och Gustav samman, jag kan inte rikigt fatta. men underbart är det!

älskar er/Mariah

galet!

jag är så kär, tack Gode Gud för att du fört samman mig och Gustav!
jag är så otroligt lycklig!
ahh!
jösses, det kan inte vara bättre. tänk att det är jag som studsar omkring på rosa moln för en gångs skull. amazing!

Gud är God!

kärlek/Mariah

jag är så lycklig!

det var länge sedan som det kändes så bra,
sedan jag kände mig så trygg.
Jag är bara så lycklig.

kärlek,kärlek,kärlek!
/Mariah

jösses.

jag är glad, och lförvirrad. jösses.


igår bowlade vi, det gick inge vidare för mig. jag satsade på rännan:P
men det var roligt, vi var 13 st, härliga människor som gjorde min kväll toppen =)
sedan for vi tillbaka hit och tittade på Shrek The Third. den var roligt, men kanske roligast när vi
hädde på den på finska..hehe.
massa, Mys. det gillar jag.

pratade även med min zocker zöta Zarahlinnea, som är hemma i underbara sundsvall. det är tomt här utan henne, ingen som impuls frågar om man får ta te. ingen som gosar upp sig i soffan med en av mina filtar.
hon är saknad, och omtyckt.

det bästa som jag har här uppe nu, måste vara min puff, tack mami. den är verkligen mysig :)

men som sagt, förvirrad.

senare idag åker vi till Lycksele, och ska ha spelning ikväll och i morgon.
det blir en hel del gospel, men sedan blir det nog att jag och Gustav ska köra, Får jag komma till dig. såå fin låt.
det blir nog roligt i helgen, men jag kommer sakna Lola och alla andra i klassen som inte är med. jag gillar er!

massa kärlek/Mariah

praise!

kom just hem från united, det är så roligt. =) tyckte kanske inte det till en början, men nu när man börjar känna folk lite och man inser hur viktigt det är att komma bort från skolan några timmar så är det underbart.

idag hade vi block dag, vi sjung spirituals det var realtivt roligt, om jag inte skulle varit så ofokuserad. men det var kul ändå att lära sig lite nya låtar.

måste bara säga att Maria var så duktig idag när hon gjorde något som hon inte ville göra egentligen, hon försökte få mig att göra det men jag sa promt att hon skulle göra det själv. och det gjorde hon, hon är så duktig :)

zarahlinnea åkte idag, det kommer vara lite långsamt.. kommer nog sakna henne en hel massa, men tur så är det ju inte så länge vi är ifrån varandra. hon är verkligen socker söt och bra:)

åh, idag har varit en bra dag. alla människor i min närhet är så underbara. att det kan finnas så många! jag är överväldigad :)

nu ska jag kila.
kärlek/mariah

Så länge jag lever.

vill jag leva, leva för dig.

image33

Mitt hjärtas lovsång ger jag till dig.

ush.

ajdå, jag måste visst vara allergisk mot katter. det klias på hela min kropp, och jag blir allmänt matt. men de är ju så söta. idag hade vi spelning med United, det var roligt. jag sjöng ju till Gud så det var en underbar stund:)
sedan gick vi på stan en sväng, sen blev det frasse. det var väldigt stadigt på en mage som inte hade ätit något på hela dagen. mår fortfarande rätt illa.
sedan åkte vi till daniel där det blev bowling spel på Wii och Maffia. kulkul.
men jag valde sedan att åka hem med Lola och Jocke för jag palla inte längre. och kände för att vara ensam.
aja, så nu sitter jag här ensam och tycker det är skönt, eller gör jag det. jag finns iallafall, andas och ler.

då är allt bra.

visst.

kärlek/Mariah

OoOohh, I want to dance with somebody!

idag har det varit en bra dag,
vaknade åt havregrynsgröt med hallonsylt och grädde. kanske låter lite konstigt men det är jätte mumsigt.
sedan så tvättade jag lite. sedan kollade jag med maria, vi hade tänkt åka pulka idag, men det blev istället att jag sminkade henne och sedan så fotade vi lite :) det var väldigt roligt. sedan så kom emma tillbaka idag :) hon är en som man saknar när hon inte är här. sedan så åt vi spaggeti och köttfärssås..jag åt även keso till, ni kanske tycker jag har konstig smak men det är underbart gott. jag älskar Keso!
sedan så har jag även gjort daimglass, till en viss dag nästa vecka :)
emilia kom också förbi, hon hade hämtat emma och skjutsat henne hit, så jag fick träffa henne en stund också. vad jag tycker om den jäntan, hon gör mig glad.
det har alla gjort idag, idag har det varit en bra dag.
med mycket rörelse och stoj,
jag får inte glömma att skriva att jag och julia har faktiskt städat:P
image32
oskarp bild, men vilken snygging.

öken.

jösses, jag känner mig bara så väldans osäker nu, på allt  och alla.
jag vet inte vart jag ska ta vägen eller vem jag ska prata med. om man var hemma
skulle folk se att det är något som knager mig, de känner en utan och innan. här finns det bara en,
en underbaring. men jag orkar inte prata nu, vet inte ens varför jag skriver det här. hela dagen har jag varit omringad av vackra och underbara människor, men ändå har det känts som någonting har saknats. att man känner sig ensam, det var den känslan som kom krypande till mig igår kväll när jag kom tillbaka från united. jag visste inte vart jag skulle ta vägen, så jag frågade MC ville hitta på något. så vi gick och sjung, det ända jag kan göra utan att känna mig ensam, i alla toner, i låtar jag finner liksom ro..galet vad konstigt men jag ör så trygg i sången, den har alltid funnits där för mig. kvällen var toppen, härliga människor, men ändå jag pallar det inte...det bubblar inom mig, det blir liksom som att jag känner mig febrig..svettas som en gris också. när ska jag sluta med det. jag är glädjen, glädjen från Gud. jag ska sprida ljus,det ska jag. det är det jag är till för punkt slut.

no questions.
kärlek/Mariah
Ensamheten ger mig ingen ro
RSS 2.0