uttråkad tjej punkt nu.

Heyo!
 
Har varit gräsänka eller vad det nu kallas sen i söndags... JAG ÄR SÅ UTTRÅKAD! Det är ju bara tisdag, David kommer tillbaka på fredagkväll. Han är på någon utbildning i Savannah för det nya jobbet.
Känner att jag verkligen måste skaffa mig en umgängeskrets här borta, det räcker inte med att jag har min bästa vän (my love) här och sedan fått några sporadiska kontakter. BLÄ
Kan inte alla fina vänner och familj i Sverige bara komma HIT!
 
Skulle bara vilja sätta mig på ett cafe och prata bort några timmar.. visst kan man göra det själv (inte direkt prata högt med sig själv, men ni förstår vad jag menar), men allt är ju så mycket roligare med sällskap, iallafall för mig så blir så galet sällskapssjuk ibland. 
 
Känns som jag snart klättrar på väggarna här i lägenheten! 
Aja, annars mår jag bra ;) Sitter här och dricker lite avsvalnat grönt te! Yumm
 
Flummigt inlägg, men så får det vara!
Hoppas ni har en fin tisdag!
kärlek <3
 
 

Can't get it out of my head!!!!

 
 
Så tjatig, men ändå lite halv bra..haha

En sån där dag.

Varför ska man ha bra och dåliga dagar, jag skulle hellre nöja mig med att ha lagom bra dagar hela tiden.. eller skulle jag :P
 
Idag är det iallafall en halvdålig dag, skulle egentligen fara till en pool med min vän Hope nu i eftermiddag med efter att testat mina olika badkläder nu på morgonen så kände jag: NEJ! idag vill jag inte visa mig så här. Konstigt hur det är! Mitt självförtroede är tyvärr ibland som en berg och dal-bana, men jag tror att det är något man får jobba på hela livet att göra mer stabilt. Menmen, istället blir det lite att fara lite i affärer och sedan ska vi fara hem till henne så jag får se hennes nya lägenhet så det passar mig mycket bättre för dagsformen.
 
Hoppas ni har en underbar dag! och JA, det är FREDAG :D
 
kärlek till er <3

Ny design!

Tack så mycket kära Maria för hjälpen med designen och gästskrivandet i bloggen ;)
Nu känns det redan mycket roligare att blogga, vad konstigt hur man är :P
 
Två av bilderna i headerna har min vän Cecilia tagit och den tredje en vän till David! 
 
 

Bloggrape! (Blodgrape?)

Tittar in bara och säger hej till alla Mariahs läsare! När man har chansen ska man väl ändå ta den liksom;).
 
Mariah för mig är den där vännen som man alltid vet vart man har. Även om hon befinner sig i ett helt annat land och umgås med helt nya människor, så vet jag att när vi ses så är vi MariahMaria igen. Det är klart att det inte alltid är så lätt med livet liksom, men man studsar alltid tillbaka och saker och ting blir aldrig som man tänkt sig.
Mariah är en fantastisk vän och mer godhjärtad människa får man nog leta länge efter. Men det visste ni ju redan!
 
Nu ska jag rasta hunden och sova lite, hoppas ni gillar den nya headern och så.
 
/Maria
<3

Sunday.

 
Godmorgon people!
Det blev inget gym besök igår för mannen kände sig trött och klagade på att det var alldeles för varmt, vilket det faktiskt var. Så min nyfikenhet får vänta tills en annan gång. Istället blev det att fara lite hit och dit, vilket slutade med att jag var några klädesplagg rikare :)
 
Nu sitter jag här och väntar på att David ska bli klar, för idag ska vi checka in en ny kyrka. Den som vi gått till förut har inte riktigt känts rätt. Så vi får se hur den här är! Om det blir hiss eller diss :P
 
Aja, hoppas ni har en underbar helg!
Kärlek till er <3

Godmorgon folk!

Hoppas ni sovit gott? Och ni i Sverige, haft en fin dag hittills. Har inte riktigt vant mig med att familj och vänner där hemma lever 7h före :P Ligger kvar och drar mig i sängen, David sover än.. Det är alltid så här på helgen, när vi har bestämt oss för att ha lite sovmorgon då vaknar jag alltid tidigt. Fast tur är så är ju sovmorgon för David till 9.30 då han i vanliga fall stiger upp klockan 05. Bloggar från mobilen då det verkar har börjat funka igen :) Planerna för idag är att fara och träna i gymmet på basen. Mest för att jag är nyfiken på hur det ser ut då själva byggnaden ser ut som en stor gammal hangar. Det ska tydligen finnas det mesta där, me like! Ska se om jag tar med mig mobilen så kanske jag tar lite bilder, men kan inte lova något när jag är sämst på att ta med mig den :P Aja, hörs sen! Kärlek till er <3

Hello people!

I'm back!
 
Efter att haft min svärmor och niece här en vecka fylld av shopping, museum besök och god mat så har det äntligen kommit till en vecka där rutiner börjar komma tillbaka... finally! Satte igång med träningen igen på rikitig i måndags, visserligen har jag hållit igång lite de senaste 3 månaderna men inte alls som jag brukar så det ska bli skönt att komma i form igen. 
 
Eftersom min egengjorda bloggdesign blev lite knasig i och med att blogg.se gjorde någon uppdatering fick jag ta och byta till ett av deras gratis teman tills vidare. Jag är ju inte nå vidare på det där med bloggdesign, någon som vill hjälpa?
 
I morse var det inte kul att vakna till nyheterna om vad som hänt i Denver, någon sjuk människa har gått lös med skjutvapen inne på premiären av den nya Batman filmen. Så galet hemskt! Ingen som vi känner eller är släkt med var där vad vi vet, tack och lov! Men mina böner och tankar går till alla drabbade med familjer idag. 
 
Ska verkligen försöka att få tillbaka inspirationen att börja blogga igen, är det någon ni vill läsa mera om eller ha mer om, let me know!
 
aja, ha det så bra tills nästa gång!
 
kärlek till er <3

Back in the states.

Hej allihopa!
 
Nu har jag varit tillbaka här i staterna sen den 25:e, men det känns som det är nu de senaste dagarna som det har lugnat ner sig lite. Var några dagar först i Denver hos svärföräldrarna, som alltid när vi är där så är det fullspäckat schema. Vi kom tillbaka hit till Omaha i lördags vilket var skönt att äntligen vara hemma och kunna packa upp väskorna efter tre månaders levande i dem ;)
 
Hade tänkt skrivit tidigare i veckan men jag har haft det krångligt med inloggningen på blogg.se så jag har mailat fram och tillbaka med dem för att lösa problemet och idag kom jag äntligen in!
 
Aja, annars är allt bra med mig/oss.. jag lovade att jag inte skulle klaga på värmen när jag kom hit men det känns som man ska smälta bort bara man sticker ut huvudet utanför dörren.. haha men jag trivs! Men det är fortfarande det här problemet att jag mår hur bra som helst i värmen men bara jag går in på en restaurang eller affär så håller jag på att frysa ihjäl. Med Air condition blir det verkligen så konstiga omställningar för min kropp, så jag har alltid handväskan laddad med en kofta för inomhusbruk ;)
 
Måste bara tacka mina underbara föräldrar, syskon och vänner som hushållit mig, skjutsat mig hit och dit och bara gett mig så ofantligt med kärlek under de senaste 3 månaderna. Jag hjärtar er! 
 
Åter till att starta dagen, har redan hunnit med en sväng till gymmet. Mjukstartar lite denna vecka för att komma tillbaka så att säga. På schemat idag står storstädning.. jag som har försökt skjuta på det sen i måndags men idag ska det ske!
 
Hoppas allt är bra med er och att ni får en underbar torsdag!
kärlek <3
RSS 2.0