wohooo!

Imorn far vi till Denver för en vecka :D :D :D
 

Pumpa-temat fortsätter!

Idag gjorde jag några "Pumpkin Cream Cheese" muffins, de blev jätte goda. Gjorde det mest för att bli av med lite pumpapuré som jag hade kvar i kylen. Synd att jag inte har någon att bjuda över på fika i närheten.. Aja, David blir nog glad när han kommer hem iallafall :)
Hoppas ni har en trevlig helg

 

Ny favorit!

Förra helgen testade jag för första gången "pumpkin bread"(på Starbucks), och sen dess har jag inte riktigt kunna släppa smaken då jag tyckte det var såå gott! Så idag efter att ha promenerat för att köpa ingredienser i ovädret så bakade jag mitt första egna "pumpkin bread". Resultatet blev nästan lika gott som det på Starbucks så det kommer nog bakas igen!

Så är det.

Jag sitter knappt vid datorn nu mera, så det är anledningen till att det inte är så aktivt här "inne". Plus att vår dator sjunger på sin sista refräng, kameran har dött och tangentbordet lever sitt egna liv ibland. 
 
Något som jag inte har skrivit här på bloggen förut är: att vi kommer att flytta i slutet på november när kontraktet på den här lägenheten går ut. Till ett hus!! Vi längtar som bara den :) 
 
Aja, det får bli allt för idag!
kärlek till er <3

Det finns en första gång för allt.

Hallå där!

I onsdags mötte jag upp Hope och vi lunchade tillsammas, efteråt hjälpte jag henne att fixa en förrätt och efterrätt då hon skulle ha sina arbetskamrater över på kvällen. Så till förrätt gjorde vi spinach and artichoke dip och till efterrätt gjorde vi carmel apples med vitchoklad och kanel.

Det var första gången jag gjorde carmel apples och jag hade faktiskt aldrig ätit det innan. Det var gott även om jag var lite skeptiskt till de innan, dock lite för sött i längden då jag inte brukar äta så mycket sött i vanliga fall. Sedan fastnade det massa i tänderna vilket jag inte alls gillar :P

Äpplena som jag fick ha kvar till mig och David. (Som nu inte finns kvar :P )

Jag med resten av äpplena :)

Möss-dax!

Nu har hösten kommit hit på riktigt till Omaha, fast än skiftar temperaturen från ena dagen till den andra. Idag är det 8 grader varmt här och jag kom just in från en promenad. Det var kallt!! Blir till att leta fram mössan snart :)
Nu blir det en kopp te och läsning i soffan, hoppas allt är bra med er!
<3

I onsdags.

Onsdagsmorgonen började väldigt tidigt i och med att David skulle iväg, så jag steg också upp och gjorde en ordentlig frukost till honom så han skulle stå sig ett tag. Så nu är jag gräsänka igen, som jag varit varannan vecka sen i sommras. Men idag är det iallafall fredag, så dagarna flyter på iallafall :P

Till lunch på onsdagen hade jag bjudit över Hope på lasagne, eftersom det var sjukt länge sedan vi sågs. Vi hade massor att ta igen, så vi kände att en lunch-dejt inte räckte. Hope ringde några samtal och flyttade hennes jobbmöten för resten av dagen så vi kunde fortsätta hänga med varandra. Det blev pedikyr, middag med hennes mamma, häng med hennes roommate+kompis och tillsist fick jag följa med och titta på när hennes lillebror Jeremy hade match. Han är en freshment på highschool och quarterback i fotbollslaget, jag var sjukt excited eftersom jag inte varit på något highschool-event förut (bara sett massa i filmer). Så inte nog att det vara första amerikanska fotbollsmatchen ever för mig så fick jag se mitt livs första (i verkligenheten) Highschool cheerleaders. Haha, kanske inte värsta grejen... men jag tyckte det var roligt iallafall!

Mycket trevlig onsdag som jag avslutade med att titta på president-debatten på tv :)

 

Här sitter jag och torkar mitt nagellack.

Football!!

Cheerleaders!!

Måndag igen..

Ännu en oefterlängtad måndag har kommit, helgen och mannens lediga dagar gick på tok för fort. Men vad kan man göra, det är bara att se framåt och längta tills nästa lediga dar tillsammans.
 
Vi har iallafall hunnit med massa saker och även en massa mysande, David har sen en tid tillbaka börjat kalla mig för "the cuddle-monster". Det kan vara det bästa jag vet, ATT mysa! Haha, jag tror visst att min familj kan ha del i att jag blev som jag blev. Vi var en väldigt kramgo och mysig familj när vi växte upp, och jag hade mina 2minuter sitta i knä hos mamma dagligen (det har jag faktiskt fortfarande när jag är hemma med mamma i Sverige). 
 
Det är verkligen något speciellt med en kram, fast det måste vara en riktig kram inte en såndär halvdan eller en sån när man klappar varandra på ryggen. Utan en lagom hård, trygg och utan att det känns som det måste vara en tidsbegränsning på kramen. Jag är så tacksam att jag hittat en man som kan kramas, som ger kramar som man känner sig så trygg och nästan inte vill släppa taget om. Åh, vad jag vill ha en kram nudå! Det får bli en kram till er som läser detta, Ni är nu kramad utav mig!!
 
Haha, det här inlägget blev bra flummigt.. Men man måste ju få spåra ibland :P
 
Iallafall så hade vi date-night i fredags, vi åt middag på the cheesecake factory och sedan gick vi och såg filmen Pitch Perfect. Den var SÅ rolig och sådär lagomt cheesy, som ni kanske förstår så var det mitt val av film. Vi brukar turas om att välja så det inte bara blir Action eller bara Lovestorys.
 
I lördags köpte vi med oss lunch och satte oss i en park eftersom det var så fint väder, jag skulle läsa och David skulle plugga lite. Det slutade med att vi satt och tittade på ett gäng som höll på med rollspel bara en bit ifrån oss och försökte förstå vad det hela gick ut på. 
 
Aja, det får vara allt för nu! Hej så länge och kärlek till er <3
 
 
Vi tog med oss kameran till parken eftersom vi alltid glömmer bort att ta kort när vi gör något och självklart höll vi på att glömma det den här gången också. Men precis innan vi skulle gå fick det bli en snabbbild även om det kanske inte vart den bästa :P
RSS 2.0