everybody dance now!

ikväll blir det dans, vi får ses när vi hörs igen. blir en sleepover hos finaAlina efter! ciao!

jag hade ett husdjur i ett dygn...

... han var äcklig. jag döpte honom till Nils-Arne. men jag slängde ut honom i morse när han var lagomt snurrig så han var ganska seg. igår var han kvick när jag stängde in honom, jag var rädd.



igårkväll var det mys med acapellan. det var fint :) dock fick jag en dålig start på kvällen. jag var nästan arg. men bara nästan.

adjöss.

hjälplös dag.

idag så funkade ingenting till lunch för lilla madam, jag testade verkligen allt jag kunde komma på men det bara spottades och flög över hela köket. ah, ge mig lite extra tålamod till när hon vaknar nu efter sovstunden!

nu tycker jag att London kan bjuda på lite bättre väder så man kan vara ute, mina ideér börjar tvina när det gäller att underhålla en ettåring.

aja, idag är jag trött. ikväll blir det brainstorm-session med mat med A capellan :D
det blir nog fint. men jag längtar mest till jag är tillbaka efter det, så jag får prata med David <3

och, jaa! bara fyra timmar (+ lite övertid) tills jag har fyra dagars helg(fast jag jobbar imorn kväll,men då en sovande flicka)!!! det kommer bli fettnice tror jag :D


över och ut.

never give couscous to a toddler.

haha, gör det inte om du vill städa hela köket. eller jag tror nog att kombinationen griniglitenflicka-couscous inte är den bästa :P

idag regnar det i London, konstig va?
lagade lunch, åt halva portionen bara. detta hushåll har inga intressanta kryddor så maten blir lite lam, även om man verkligen försöker. men min aptit försvann fort, jag gillar ju god mat sån som är god i längden.

annars så är det inte mycket som händer, var och fotade passkort á la americano-style. det var SNORDYRT! aja, nu är det gjort och postat. så min del av denna del är gjord. det känns skönt.

är det bara jag som...

... stått i duschen med en nästantom shampoflaska och tänkt tanken "det är ju så lite kvar så jag tar allt", klämmer ut allt i näven och då visar det sig att det räckt till tre hårtvättningar, näven är full och det väller över. TYPISKT. ikväll är mitt hår galet rent. hahha.
sedan att man är lika dum när det gäller balsamflaskan ska vi inte prata om. kan bara säga att här sitter tjejen med det renaste och mjukaste håret i Putney. vad jag vet :P


haft en mysig middag med mina värdföräldrar, fått veta massa vad de gjort på semestern. jag måste nog ta mig till Sardinien någon dag, det låter helt magiskt :) de kallar det för deras paradis. men Sri Lanka är mitt och det är ganska svår slaget kan jag tycka.



Solnedgång, Sri Lanka 2006

HELT GALET!

jösses, jag blir alldeles till mig för alla kommentarer ni skriver. (eller hur var det nu...haha)

idag har jag varit med margherita till doktorn, hon fick två sprutor samtidigt i båda benen. värsta duktiga tjejen, men kände bara att hon blev lite stel när de stack henne för att det var så oväntat. men sedan var det inget mer. sjukt söt också när hon skulle gå, då stannade hon vid dörren och vinkade och sa: ba-baj! (bye,bye) lilla söt troll <3

First day back at.

WORK! efter semestern!


det går bra, pluttan är trött. de kom hem 01.30 inatt. tur att jag gick och la mig tidigt och inte tänkte att jag skulle vara uppe och vänta på dem.
var och handlade förut, för mycket varor för att det skulle vara otungt att bära hem. kändes som mina handleder skulle gå av. en stor eloge till alla mammor/andra som klarar av detta jämt.

fick brev idag, kärleksbrev. jag är fetlycklig. har verkligen hittat den underbaraste människan för mig <3


allt för nu. kärlek till er <3



It's now time, to write some blog.

antar att ni som läst min blogg trott att jag gått och avlidigt, men icke sa nicke.
restrerande dagar i Sverige avnjöts och jag tog också lite semester från bloggen.
hann med att vara lite hos pappa, lite hos mormor, en natt hos vardera syskon, lite hos mamma och utgång med världens finaste vänner <3 en väldigt fin semester i Sverige, tack alla som gjorde den så fin!

har varit tillbaka i London sen i tisdags, gjort massa skojs. träffade Lola, Jocke och Hedvig som är här på semester, hängt massa med min kalaspingla Alina. chillat, o chillat! Idag har jag haft en liten loj dag, men man får ha sådanna ibland, var tänkt att möta upp Alina efter Hillsong men jag valde att fara hem istället. kände mig inte som något vidare sällskap. drog på gymmet istället och nu känns allt bättre hela jag är rå-trött dock så det kommer nog bli en tidig kväll. pallar nog inte sitta uppe och vänta på familjen som kommer med flyget sent ikväll. men,men pigg o fräsch imorn vill jag ju va.

tänkte avsluta lite bilder från de senaste veckorna :)


bästa pappa



Härnösand, det är faktiskt en väldigt mysig stad det :)


Hamnen Sundsvall <3


Världens bästa ZarahLinnea <3


Vi två <3


Middag hos Jullan :)


Mys hos syster med massa djur, här PelleBompa


Fina Flickor Sofie, Sanna och Emelie :)


en gos dök även upp där :)


Sådana heta flickor brevid en hetgrill borde vara förbjudet ;)


Ida, Lenis och Emelie. tok, jag hade inte ett ända kort på tess. fotade nog bara innan hon kom ;(


badade i sjön hos mamma, deborah tog ett kort "väääärstaaaaa fiiiiint". haha.


jag och mamma var och fiskade, fick fem äckliga mörtar som mamma fick ta bort och slänga tillbaka. men här var ju 3 aborrar som jag fick rensa :S och jag tyckte inte ens att det var gott längre :P


aja, det var allt.
massa kärlek till er <3

här sitter jag.

och dricker en kopp blåbärste, yummieyum. mitt favorit faktiskt :)

pappa for och skulle jobba en sväng, så jag fastnade här en stund.
semestern är fin :)




aja, vet inte mer vad jag ska skriva :P




Saknar David så det gör ont.

RSS 2.0