dåliga skådespelare. haha.

sitter här med datorn och har tvn på i bakgrunden, programmet på tv är våra bästa år, därav rubriken. så sjukt dåligt skådespeleri.. men ändå är det liksom kul att se på det :)

jösses, vad det blåser utanför fönstret snart får vi väl in en tall igenom rutan..galet vad paff jag skulle bli.

har blivit lite skrivet på sistonde, jag är lite less på att inte ha någon sysselsättning..less på att få skippa saker som man verkligen ser fram emot. aja, det är väl bara att gilla läget som man har satt sig i.

nu vaknade visst julia till, eller hon är på benen iallafall tyckte jag att jag skymtade.

haha, så sjukt dåligt det är! aja, jag har inte så mycket att berätta..håller på att virka en kofta, ska väl ta tag och göra färdigt den idag. vissa saker som man börjar med vill man ju bara repa upp, men jag har bestämt mig att slutföra allt som jag börjar med.
aja, vi går se hur det blir.

saknar folk galet mycket!
massa kärlek<3

blä.

Just så känns det efter ett besök på arbetsförmedlingen, känns som det borde vara så att kan känner sig peppad efter ett möte där. Men, usch! det gör man verkligen INTE!

BLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄÄÄ!

och nu regnar det också, och jag ska snart fara ner på Brasa-möte.
ugh.

bara inne en snabbis.

Sjukt kul när folk kommenterar :)

glad jag blir, det blir som en liten surprise.. och jag blir GLAD!

har just kommit hem från Efs, var in och övade lite lovsång tills imorn.. det är nå slags ungdoms-tjosan där i helgen. det blir nog kul :) det är så underbart att lovsjunga Gud. läste en bok här i veckan som Rickard Sundström skrivit; "Att leda Lovsång", har inte läst ut den än men den gav mig perspektiv på saker och ting. förövrigt så hade jag en jätte mysig stund när jag läste i boken, det var när julia var ute på jobbjakt då satte jag mig en stund nere vid älven och läste..sjukt mysigt, solen värmde och där satt jag på en bänk i vår skapares fina natur. Kan det lix bli bättre? :)

snart ska jag iväg på united övning också, men jag måste koka ihop någonting att äta innan bara. kände mig dock bara sjukt mör efter att cyklat hem från stan i värsta tempot (jag tävlade mot en tjej som jag vet bor här i närheten, eller tävlingen pågick dock bara från min sida :P ) aja, Trött. så ikväll blir det fint att sova.

tjingen och plingen.
 kärlek <3

AAHAAHAHAHAHAHAHAHAHHH...SALSA!

galet,galet, galet!
det var så sjukt roligt, cyklade hem med ett fånigt leende på läpparna. nästan så där som när man är lite kär, det var så sjukt roligt. så härligt att få röra på kroppen i takt till musiken. AHHH!


jag är uppivarv!sjukt KUL säger jag bara...haha.









 

nydag, nya intryck och uttryck.

goddagens,

idag när alarmet ringde på telefonen flög jag upp som en galen ko, eller snarare jag hamnade i fotändan av sängen och pallade inte lägga till mig. så det kändes lika bra att stiga upp och gå en vända i elljusspåret. sedan när jag kom in så fixade jag frukost och sedan så väckte jag julia, vi hade ju som bestämt att vi skulle på jobbtipset på arbetsförmedlingen som började kl tio. de kommande 50 minuterna rann iväg och 10.04 var vi nercyklad på stan och instigen på arbetsförmedlingen. vet inte om jag blev så mycket klokar av besöket, sökte iallafall ett jobb som de tipsade om. och blev informerad om lite utbildningar, ganska intressant :)

imorn har jag blivit med bjuden på salsakväll, av en kille som jobbar i svenskakyrkan som brukar hålla i salsakvällar. som jag stötte ihop med under första året på solvik. men jag känner mig lite nervös för att följa, men jag antar att det bara är att kasta sig ut och våga. jag vill ju lära mig så det är ju en fin möjlighet, och man får ju träffa nya människor. Men att dansa i högklackat, känns lite knas. kan tycka att man kanske ska lära sig gå i dem först men det kanske är bra om man lär sig dansa först i den så kanske man bara kan gå i dem helt magiskt sen :P

annars idag så händer det inte så jätte mycket, funderar på att börja virka ett par jätte söta tofflor, så jag har någonting att göra. sedan så är vi bjudna på middag hos Danny ikväll så det blir väl att cykla till morön sen.

nej, nu kliar det i fingrarna. måste skapa någonting.
hoppas ni har en bra dag!








Min schal/halsduk som jag gjorde för något tag sen, man kan visst ha den som turban :D

kärlek <3

It's time to make a stand.

Goddagens!
Sitter här på min vanliga plats i denna underbara soffa och bara glassar med datorn i knät..och MTV surrandes i bakgrunden. mysigt värre.
idag steg jag upp vid nio, klädde på mig och tog mig en vända i elljusspåret här bredvid, underbart att ha ett så nära. och det är sjukt vackert :)

har just ringt till bovärden och påminde henne om att imorn så ska visst våran lägenhet vara färdig tapetserad och så, men vi har ju inte som hört någonting. det blev en tystnad i luren när jag sa det, sedan hörde jag henne viska en svordom för sig själv. lustigt värre. aja, hon hittade iallafall beställningen och skulle ringa och skynda på dem.

annars ska jag nog idag ringa runt till olika dagis och förskolor och dagis och kolla om det behövs någon vikarie, är sjukt pepp på att jobba inom den branschen nu. barn ger en sån glädje :)

aja, jag ska väl påbörja min ringning om en stund.
hej så länge.

kort uppdatering.

Sitter här och väntar på att julia ska bli färdig, sedan bär det av till förmiddagsgudstjänst på Pingstkyrkan här i skellefteå. vi var där förra söndagen också, och vi båda kände oss hemma där så det blir nog att vi går dit. Fast även till Efs ibland, iallafall jag eftersom jag är aktiv med barnkör och lovsång där.

gårdagen gick i skapandets tecken, jag fick till en fusk-krage i orangefleecegarn..mysig värre! sedan så satte jag mig vid symaskinen och fick till en tunika, hade dock lite fel tyg men det blev som bra och nu har jag ju iallafall testat mönstret och det funkade ju finnemang.

hade tänkt publicera bilder på alla saker som jag skapat, men självklart när jag fotat färdigt igår och tänkte att jag skulle lägga upp bilder så hittade jag inte sladden..den låg verkligen inte där jag trodde att jag lagt den.

nu hör jag att hårfönen är igång så nu så kanske hon är färdig den dära sköna bönan.
aja, kanske blir en update sen..jag borde bli lite bättre på detta.

tjipp och hej!

jag och blondie :P (nog att hon är blondare nu, men ändå ;P )

trevlig kväll igår.

går dagen var ganska lugnt fram mot tre tiden när jag tog med ner med Sally till staden, for till stadsbiblioteket här i skellefteå och skaffade mig ett låne kort. sedan så satte jag mig avdelningen för handarbetsböcker och nördade. tiden går fort när man har roligt, jag satt där till fem i fem när jag for vidare till Efs där det var inför Brasa(K) möte. jag var nog inte så delaktig, men jag ju iallafall där, det är ju lite svårt att ge förslag på talare till nästkommande möte när man inte riktigt vet vilka som finns här i trakterna. men,men det blir väl bättre när man får lite koll på saker och ting.
sedan så handlade jag lite och cyklade hem och lämnade det innan jag for en sväng till Shanti, har inte träffat henne på sjukt länge så det var väldigt roligt. och även att se hur hon bor och träffa en av hennes vänner. efter en mysig fika stund så cyklade vi hit så hon fick se hur jag bor nu. massa prat, mycket trevligt.
när de sedan lämnade mig, så tog jag mig en kvällspromenad med Micke, återigen massa massa prat. det är väldigt mycket trevligt folk här i skellefteå :)

idag så tog jag mig lite sovmorgon, vaknade den vanliga tiden men jag kände att jag inte rikigt kände mig kry så jag sov en timme till och sedan istället för att ta en morgonpromenad så tog jag mig en morgonspring runda :)
men det känns i halsen nu att jag inte skulle göra det, men men. det var ett tag sedan jag var förkyld så det kanske är dax igen då.

har suttit och ringt runt till äldre boenden och hemtjänsten här i skellefteå, men det verkar helt knas. allt ska gå genom en och samma kontakt och henne kontaktade jag för flera veckor sedan och hon skrev upp mig på vikarielistan, men hon har ju liksom inte hört av sig. DRYYYGT! gillar inte riktigt systemet här i Skellefteå.

idag ska bli en dag i kreativitetens tecken, jag ska sticka färdigt min halsduk som jag gör. sedan så fick jag lite inspiration när jag var på biblioteket igår så jag ska nog börja med något av dem.
ska publicera bilder på saker och ting som jag gör hadanefter också.
nej, nu ska jag lägga mig i badkaret, tog mig bara en snabbdusch förut.
höres
<3

oja.

sitter här i köket på orkestervägen och funderar,
julia har lämnat mig för några dagar för sundsvall och en ny hårfärg.
det är fint med att ha en lägenhetskompis men i och med att vi inte har några jobb än så är vi med varandra så gott som hela tiden, så det känns skönt att vara ifrån varandra några dagar. eller att ha lite ensam tid, det vet ni som känner mig att det behöver jag.

de jobbiga känslorna kommer ikapp mig när jag är själv, allt blir så mycket jobbigare. tanken på att ingenting kommer att vara som det var förut skrämmer mig. jag vet liksom inte hur jag ska bete mig, i vissa situationer.. eller hur det kommer att bli vid vissa tillfällen i framtiden. det skrämmer mig lite, och samtidigt så är jag väldigt arg för att jag inte tagit vara på tiden bättre.

under en av mina dagliga promenader härom dagen så funderade jag på, vad är det som jag egentligen kan säga att jag är stolt över med mitt liv? det är en fråga som man borde ställa sig oftare, med den sinnesstämningen som jag har nu så kan jag inte riktigt sätta fingret på de sakerna som varit i just mitt liv. det är tur iallafall att jag har framtiden och viljan att göra bra saker, så om det skulle vara så att jag inte gjort mycket som är värt att hänga i julgranen så har jag ju  verkligen chansen att göra det. och det kommer jag att göra.

 

nu ska jag äta couscous :)

 

RSS 2.0