Breath in, Yoga is out.

Sen några veckor tillbaka har jag tränat efter träningsprogrammet p90x, vilket ska vara den värsta träningen av alla. Det är sjukt påfrestande och jag vaknar sällan utan träningsvärk :P Men torsdagar är nu i fas 1 yoga dagen, och jag blir så sjukt uttråkad jag försöker att ge det en chans varje vecka och jag härdar längre och längre för varje gång. Idag var det 30 min, av ett 90 minuters pass. Helt galet, yoga är inget för mig jag finner ingen motivation för att utöva det. Men,men jag lär väl ge det en chans nästa vecka också ;)

Jag och David på hans brors bröllop i Vegas.

Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 100 000 kr.

Jadu, jag skulle nog ge bort det till någon i min närhet som är mer i behov av den summan än vad jag är. Och jag har faktiskt en person i mitt liv som jag skulle göra vad som helst för att göra skuldfri så att den kan få börja om på riktigt.


Just nu känner jag mig så tillfredsställd i livet, tänk vad kärlek kan göra. Så det är inte något jag önskar mig varje dag att komma mig över en stor summa pengar.

Dag 6 – Typ av killar jag faller för.

Det här är killen jag fallit för föralltid. Det är det enda som betyder något <3
He's got it all!

It's done!!

Nu är den klar! Får se vad David tycker om den när han kommer hem :)

Hur svårt ska det vara att göra en köttbulle?

Antagligen sjukt, mina köttbullar idag blev mini biffar. Jag har nog inte den rätta genen för att få till dem, men om jag inte minns fel så är det första gången sen jag gjorde dem sen hemkunskapen i 7:an. Så med lite övning, så kanske jag blir grym.
Nu kom min man just igenom dörren, middagen står och väntar på spisen och bordet är dukat. Magen kurrar men snart får jag mat bara David har duschat :)
Har lust att se på någon mysig disney-film som man tittade på när man var liten.

Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

Jag tror att om jag skulle välja något så skulle det vara mitt green card, så jag kan fixa ett amerikanskt körkort och börja jobba! Jag längtar som bara den!!!!

härlig dag!

Vaknade i morse och ville inte alls gå upp, hade träningsvärk i benen. Hela benen. Även att jag sovit dåligt då jag börjat känna hur den kom krypandes. Men tog mig upp iallafall och satte igång dagens träningspass, duschade, städade lägenheten och fixade lunch till David när han kom hem. Sedan efter lunch skypade jag med mamma och något alldeles underbart bestämdes :) Sen drog jag ut på en springrunda, kom hem och duschade (igen :P ).
Nu står maten och puttrar på spisen, kycklingcurry och ris - det ända som jag får ur David när jag undrar vad jag ska laga för mat. Dock blir det ju aldrig det samma då jag gillar att improvisera ;)
Det har varit full rulle idag, I like It!
Just det, har inte nämnt det men i lördags träffade jag Diana en annan svensk som bor här. Det var trevligt att få prata svenska lite, och umgås med någon som är uppvuxen i samma kultur som en. Härligt att veta att man inte är ensam häromkring :)
En Mariah i lördags

Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.

Jadu, Mina drömmar och mål handlar nog mest om att vara lycklig. Jag vill hitta ett jobb som jag trivs med, inom en bransch som tilltalar mig. Kanske utbilda mig om jag känner för det, men vi får se hur det blir. Jag vill ha ett långt och innehållsrikt liv med David. Självklart få barn om några år, två eller tre. Hoppas att vi bor antingen här eller i Sverige nära någon av våra familjer. Och att musiken finns med i mitt liv på ett sätt eller ett annat. Jag vet att vad jag en gör så ska jag sträva mot att vara lycklig. Det är det viktigaste.


Dag 3 – Min favorit årstid och varför.

Min favorit årstid är nog Sommar, att få gå barbent och låta fötterna vara fria. Bli några nyanser brunare och på så sätt känna sig fräschare :P Att få bada utomhus och ligga och steka :D
Fast jag tycker det finns något speciellt charmigt med alla årstider, t ex. älskar när hösten kommer när man vill sitta inne i soffan med en filt och en kopp te eller på vintern när man byter ut teet mot en kopp varmchoklad. När det är mörkt ute så man kan sitta inne med tända ljus och mysa :D

Dag 2, En person jag vill träffa just nu.

Det skulle nog vara min kära mormor aka momma, eftersom det är hennes 81 årsdag :)
En helt underbar kruttant som ligger mig nära i hjärtat.
Massa kärlek till dig mormor <3

Dag 1, En bild på mig plus 10 fakta om mig.

  1. Prithie är mitt mellannamn, eller som man tycker här i USA mitt första namn eftersom jag har ordningen Prithie Mariah Theresia på mina namn. Det betyder Glädje på singalesiska, ett av språken som man pratar i Sri Lanka.
  2. Jag är av det mixade slaget då min mamma är svensk och min pappa är ifrån Sri Lanka, där jag också är född.
  3. Jag älskar att sjunga, har gjort det så länge jag kan minnas. Läste musik på gymnasiet och sedan två år på folkhögskola inriktning gospel.
  4. Är lite av en tant, älskar att sticka, virka och sy. Att skapa något och se resultatet medans man gör det. Underbart!
  5. Att ha en tro är viktig för varje människa, vare sig det är till en Gud eller något annat. Jag tror på Gud, är uppvuxen i ett kristet hem.
  6. Min favorit serie genom alla tider är Ally McBeal :)
  7. Jag bodde förra året i London, där jag inte bara förälskade mig i staden utan jag träffade även mitt livs kärlek David.
  8. Älskar att röra på mig, promenader med eller utan mål. Att få friskluft i lungorna och bara få rensa tankarna.
  9. Är otroligt rastlös, och gillar inte alls när dagar går och det känns som att jag inte gjort någonting alls. Gillar helt enkelt inte att "slösa" tid.
  10. Har en liten female-crush på Beyoncé, hon är så otroligt vacker och har en fantastisk röst.
Sådär, det var faktiskt svårare än vad jag trodde :P
ciao.
<3

Glad midsommar!

Glad midsommar allesammans!
Hoppas ni har det bra i Sverige, eller vart i världen ni är. Se till att fira lite extra ifrån mig, för det blir nog inge vidare firande idag här. Men det är ingen fara :)
I brist på inspiration om vad jag ska skriva här på bloggen så tänkte jag haka på en utmaning som Nadja har på sin blogg. Så ni som inte känner mig så väl lär känna mig bättre och ni som redan tror ni känner mig kanske får en AHA-upplevelse. Vi får väl la se!

30 dagarsutmaning

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.

Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.

 

Dag 3 – Min favorit årstid och varför.

Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.

Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

Dag 6 – Typ av killar jag faller för.

Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 100 000 kr.

Dag 8 – Mitt andranamn – och vad jag tycker om det.

Dag 9 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

Dag 10 – Meningen bakom mitt bloggnamn.

Dag 11 – Bild på mig och min bästa vän.

Dag 12 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.

Dag 13 – Någonting jag oroar mig för.

Dag 14 – En bild på ett ställe jag vart på.

Dag 15 – Mitt drömstad.

Dag 16 – En bild på mig själv för två år sen.

Dag 17 – Någonting jag ångrar.

Dag 18 – Ett ögonblick.

Dag 19 – Innehållet i min väska.

Dag 20 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.

Dag 21 – Vad jag åt idag.

Dag 22 – Min favorit plats.

Dag 23 – En bild på det jag köpte senast.

Dag 24 – Min favorit film.

Dag 25 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.

Dag 26 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.

Dag 27 – En låt som får mig att gråta.

Dag 28 – Mitt favoritprogram – och varför.

Dag 29 – Min favoritfödelsedag.

Dag 30 – Ett foto på mig taget idag + 3 saker som har vart bra dom senaste 30 dagarna.

Jag hoppas att ni kommer att tycka det är roligt att följa detta, om ni har en blogg varför inte haka på? :)
Ha det bra! kärlek <3

Galet vad jag seg.

Vet inte vad jag ska skriva, men tänkte få ner några rader så ni ser att jag lever.
om någon har något förslag om vad jag borde skriva om så kan ni ju låta mig veta det.
Hoppas allt är bra med er!
På återseende.
ajdå.
Kärlek <3

Fyra år sedan idag, Grattis Amanda aka pyret.

Idag fyller min underbara systerdotter Amanda 4 år, min ögonsten. Jag kommer nog alltid ha ett speciellt band till henne då jag råkade få vara med på hennes födsel. Det var inte riktigt tänkt så men när allt satte igång så blev jag kvar, vilket jag är väldigt tacksam för idag. För innan detta var jag inte så taggad på att få barn pga själva förlossnings delen, tänkte att det skulle vara helt hysteriskt efter alla scener man sett i filmer när de får barn. Men självklart så gör de allt så galet dramatiskt i tvrutan. Visst kan det vara drama i verkliga livet också men ändå. Jag var/är så stolt över min äldsta syster Sarah, hon är en fantastisk mamma och syster. Och nu längtar jag själv tills jag får egna barn, även om det ändå är ett tag tills jag är redo.

Annars idag så händer inte så mycket, vi tog det lugnt på förmiddagen och bara chilla. Nyss for D och jobba. Så jag ska snart träna bara köttbiten i min mage vill lägga sig lite bättre till rätta i magen.

vad händer i eran helg?
ciao.

Jag <3 AC

Efter nästan ett dygn utan air condition och några timmars arbete av några karlar så är den tillbaka. Helt sjukt vad man blir beroende av den, jag kunde knappt sova för det var så varmt i natt. Jag är glad och snart kommer David hem och det är HELG!!! ihhh! Redo för fredagsmys delux :D
Hoppas ni alla får en mysig kväll!

Vänner, vad skulle man göra utan dem.


Jösses, vad jag saknar mina vänner som jag har världen över. Jag är så tacksam att jag blivit så välsignad med så fina människor som tar fram bra sidor hos mig och gör mig till en bättre människa. Även om man inte hör av varandra så ofta så vet man vart man har varandra och när man väl pratar så tar man igen det man missat och bara går vidare. Ni är bäst! jag saknar er, ingen nämnd ingen glömd.

massa kärlek från mig <3

AJ,aj, AJ!

Galet, Idag vaknade jag upp med träningsvärk som är helt galen. Ville knappt kliva upp när jag skulle vakna upp med David. Aj,aj,aj.
Men,men nu är jag uppe iallafall och idag ska det komma någon som ska kolla till något med lägenheten. Mellan 9-16, jag gillar inte alls när de ger en sån bred tidsram. blä, jag känner mig låst i lägenheten idag! oh well, tur att jag inte kan röra mig normalt då :P
häromdagen, hängde ett rådjur med våran bil på parkeringen. Haha, kan ni ens se den :)

Han är ledig idag :D

Så här glad är vi (jag är nog gladast :D )

Cookies, Anyone?

sjukligt goda kakor asså, hälften med mörkchoklad och vitchoklad-chips och andra med mini m&m's :D
ps. jag har shorts på mig. d.s
över och ut.

Den här dagen, i mitt liv.

Har börjat tänka på att byta look på min blogg, vet dock inte vad jag ska använda för bilder. Inte heller för den delen vilket program på en mac man kan använda :P Fast jag gillar ju att den är lite London inspirerad eftersom jag från dag till dag känner en stor längtan tillbaka till den underbara staden.
Dagen flyter på, är klar med bakstycket till Davids tröja, ska börja med framstycket om en liten stund. Kollar på Sex and the city. Har insett att när man kliver upp relativt tidigt och startar dagen att man hinner med galet mycket. Me like!
aja, nog med detta. vet inte vad jag ska skriva mer :P

möbler, oh yeah!

Igår fick vi äntligen våra möbler från Ikea :)
så nu har vi en soffa(röd, sjukt snygg!), säng, byrå och sängbord m.m. I like it a lot!
mina händer är alldeles nariga från att skruvat ihop byrån idag medan David jobbade. Och, han jobbar idag och imorn. Vilken helg va? Aja, jag ska väl inte klaga. men,men.
Han kom förövrigt hem alldeles med en het bonn-bränna, sjukt snyggt ;P haha.
Ikväll ska vi iallafall ut och äta med Caleb och Beth-Ann, det blir nog nice :)

Har kommit på att mina blogginlägg har börjat likna mina dagboksinlägg från jag var mindre.
Hej,
Idag har jag varit med Emelie och Sofie. Det var roligt.
Hejdå.


Förlåt, jag ska bli bättre!

hoppas ni alla har en trevlig helg!
kärlek <3

Härlig dag :)

Idag var en fin dag, trevligt umgänge med Chelsi, Tiffany och deras barn. Massa prat, promenad med matning av ankor som vi sedan var tvungna att springa ifrån, jordgubbar och skratt. I  l i k e  i t  a  l o t! :D
Nu ska jag fortsätta sticka på tröjan jag börjat på till David tills han kommer hem, jag har bestämt att vi ska äta ute idag, jag orkar inte sätta igång med någon mat.
Massa kärlek till er alla, hoppas allt är fint med er!

galet seg.

men nu bär det av på äventyr, Chelsi kommer snart och hämtar mig. Jag är t r ö t t  men, men. det ska nog bli roligt ändå. Imorn är David ledig! JA! då ska det fixas med saker som måste fixas, men det blir nog tid för mys också :D
aja, hoppas att allt är bra!

Ensam vid poolen

Photobucket Pictures, Images and Photos Ligger och steker med mina håriga (iväntan på vaxning) ben :P sjuuuukt varmt!!!

Så fin.

Saknad.

Idag, eller det var varit så i några dagar nu att jag saknar familj och vänner så sjukt mycket i Sverige. Det kan nog mycket väl bero på att vi var omringad av Davids familj i en vecka när vi var i Denver/Las Vegas, det skulle vara så underbart om vi kunde bo nära dem. Det är ett av våra mål, att om vi bor kvar här i USA så ska vi bo nära Davids familj och flyttar vi till Sverige så ska vi bo nära min.
Jag tror att saknaden blir så påtaglig också i och med att David har jobbat sjukligt långa pass den här veckan och jobbar även idag. Men förhoppningsvis så får han ledigt måndag. HOPPAS!
Denver

Las Vegas I bilder.

RSS 2.0