ha en fin valborg :)En Mariah idag, redo för massa kvalitetstid med min kära pappa :)
Ha en fin dag!

Jag behövde en förändring :)Vad tycks? :)
Just det, jag tog körkort igår. vilken baggis va.
Är hos pappa nu, har myst med Zarahlinnea i Sundsvall. Awesome.
Över och ut.

En promenad är lösning på det mesta.

Mitt huvud snurrade för mycket med massa tankar, så jag tog på Imbum kopplet och gick ut på en rask promenad. Jag känner mig mycket bättre nu, lugn och ingen stress i kroppen. Tack och lov!

När jag kollade igenom lite kläder förut hittade jag en av mina huvudbonader, jag antar att det kallas keps :P Jag är inte mycket för sånt, men den här gillar jag :)

Man kan ha den på två sätt, undra vilket som är det bästa ? :P


Jag är svag för..

  • Örhängen
  • Sjalar
  • Väskor
Vad är ni svag för?

Solen skiner, det gör jag med!

åh, så underbart det är med sol. Man blir på så bra humör! Visserligen har jag haft lite halvknasigt mood i nån dag nu, men jag antar att jag snart får besök av den röda fröken.

Helt otroligt vad tiden bara rinner iväg när det känns som man har hur mycket som helst att göra, ska försöka packa det mesta nu innan helgen så jag kan känna mig lugn när jag far till pappa i helgen.

Har kollat upp med människor (andra bloggerskor) som bor i USA om vad som inte finns i form av ingredienser som man är van med från Sverige, Tack för hjälpen! För nu vet jag vad jag ska ta med mig ;) vaniljsocker och pärlsocker for sure!
Men jag har även hittat några sidor där man kan beställa därborta också.  Här, Här, Här och Här är sidorna. (visserligen lite dyrare än i Sverige, menmen)


aja, här kan man ju inte sitta.


Gosh, jag har en female-crush på Adelé. Vilken röst! (tro inte jag glömt beyoncé ;) )

schyssta bullar.

Ärligt talat, jag blir lite less när man för en gångs skull har en dag när man ska få ha sovmorgon. Man stänger av telefonen och planerar på att sova tills man vaknar. När vaknar man då? Jo, 06.33 första gången. Är du seriös liksom? Jag tvingade mig själv att somna om, tack och lov så somnade jag om till 09.10 iallafall. Men jag antar att min kropp inte behövde mer vila än så, och lika bra är det. Jag gillar ju inte att sova bort hela dagen liksom.

Idag så ska jag nog baka bullar, närmare bestämt solskensbullar (passande idag när solen skiner) och ikväll kommer en av mina fina systrar hit. Det blir fint!
yummie, yum :)

hej så länge :)

tung i huvudet.

Vissa dagar blir det mer bloggat än andra ;)
Galet slut jag blir, kollar igenom kläder, saker och rensar bort. Jag fattar inte hur jag ska få till bara två resväskor á 23 kilo! Galet!
Tur att jag har sällskap av mina fina väninnor: Alicia, India, Pauline och Beyoncé m.fl. ;)
Tack och lov för musik <3

Shine like a star.

just det, vad tycks om mitt nya nagellack som jag införskaffade mig igår?
bra eller anus?

Igår såg vi en älg, en riktig älg.

Snart bär det av, sjukt mycket blandade känslor. Men det ska bli så underbart att äntligen få återse David igen, det kommer att vara nästan precis fyra månader sedan vi tog farväl av varandra på arlanda. Jag längtar! Men samtigt känns det jobbigt att komma så långt ifrån alla här hemma, men som tur är så finns ju Skype och det är ju inte som att jag aldrig kommer tillbaka.. och det går faktiskt att komma och hälsa på mig :)
Så på förmiddagen den 6:e maj bär det av! Spännande :)

allt gick finfint.

det är knasigt vad man stressar upp sig för saker bara för man inte riktigt vet vad som kommer att hända.
I detta fall har det varit månader av oro från min sida inför denna intervju, men det känns som jag oroat mig sjukt mycket i onödan.
jag kom till Amerikanska ambassaden 08.10 på onsdagsmorgonen, hade fått min tid 9.00 men de skrev att man bör komma i förväg för man vet aldrig hur mycket folk det är och hur lång tid det kommer att ta. Efter att ha kommit in, gått igenom en säkerhetskontroll och lämnat elektonik saker så fick jag gå in och gå först till en lucka där jag fick lämna alla mina dokument och sedan fick jag slå mig ner och vänta. 09.55 ropades mitt namn upp, eller jaja PRITHIE GAMMEDDEHEWA (med vissa uttalningsfel) to F! jag gick till luckan och de frågade mig några få frågor, de hela tog nog högst 5 minuter och de ville inte se några av bevisen på relation som jag hade med mig (bilder, brev,flygbiljetter osv). Det ända som behövdes kompletteras innan de kunde skicka mig visumet är det medicinska utlåtandet och mitt pass, eftersom jag hade läkarundersökningen senare samma dag så behövde jag passet.
Läkarundersökningen gick jättebra, en jättemysig doktor som var väldigt lugn och trevlig.
så nu har jag gjort allt som ska göras och nu ska det bara behövas väntas på att de ska skicka hem visumet till mig innan jag kan beställa en flygbiljett och äntligen få vara med David!
jag kan inte riktigt tro att det är sant, tror att allt kommer att bli verkligt när jag väl står där med visumet i handen. Men nu är det inget mer jag kan göra för stunden iallafall :) bara andas ut!

Tack till alla som tänkte på mig under dagen!

nu gör jag snart helg och jag far till syster med familj, det blir myspys.
plus att det är godishelg, för det är en väldigt speciell dag imorn :D <3 och det ska firas :P

hoppas ni alla från en riktigt trevlig helg.

Massa kärlek <3


gosh, nu är det snart.

sjukt mycket blandade känslor, helt otroligt att det vi väntat på i månader snart är i land.
Galet, nu måste jag överleva onsdag. men det ska nog gå! sjukt nervös dock!
Tänk på mig på onsdag är ni snäll :)
imorn bär det av till sthlm :) mys med kusiner tror jag visst!
Soon I'll be back where I should be, with my love <3
(sleepylook, SO cute<3 )
RSS 2.0