He is home!!!!

Äntligen! Nu ska jag bara njuta att ha honom hemma och försöka att inte tänka på att han ska iväg om en vecka igen. Nu tar vi helg :D

yikes.

Idag har jag haft galet skiftande humör, började dagen glad.. men sedan gick det bara neråt. Har suttit stora delar av dagen och lipat till olika tv-serier. Jag antar att det är det där speciella tiden i månaden på ingång, då jag är känsligare an vanligt :P
Men nu har jag lagt på lite smink så nu får det vara slut på tårar för idag.. haha.
 
Annat än det så har jag inte gjort så mycket idag, så var det med det.
 
Tråkigt inlägg men jag har inte så mycket inspiration att skriva nuförtiden menmen.
 
Ha det fint!
Kärlek till er <3
 

Active rest day.

Söndagar är min lediga dag från träning, men jag tycker det är viktigt att jag inte latar mig bara därför.
Så istället försöker jag att vara aktiv även om det är min vilodag, idag blev det en promenad på drygt en timme med min stegräknare som sällskap :)

Ha det så fint så länge!
Kärlek till er <3

Lördag!

Vad har ni haft för er än lördag som denna?

Själv har jag promenerat ner till the old market och kikat lite i secondhand affärer. Jag tyckte jag var ute jätte länge men när jag kom hem och tittade på klockan så hade det inte gått längre än en timme.. Tiden tycks visst krypa fram idag. Just nu ligger jag i soffan och lyssnar på musik.
Lovade mig själv att tvtittandet idag ska max en film eftersom jag spenderade stora delar av gårdagen framför dum-burken.

Aja, tänkte mest titta in och säga hej och önska er en trevlig helg!

Kärlek till er <3

Så det kan gå!

Aja, mitt föregående inlägg hade faktiskt text till men eftersom jag bloggade från mobilen måste något knas ha skett och det blev bara en bild.
 
Men det stod väl inget som var så viktigt egentligen, mer att konserten i fredags var iallafall jättebra. Missy var helt underbar! Plus att det var fantastiskt att ha David hemma och ledig i fyra hela dagar, fast nu är det bara ett minne blott när jag är gräsänka igen för en vecka. Han är borta mycket nu när han håller på att tränas in i sitt nya jobb men det ska bli lugnare i mitten av november när han är färdig-tränad. Jag LÄNGTAR! :P
 
Idag blir det nog till att ha en lugn dag efter att jag har tränat, ska nog börja läsa bok nr:4 av Harry Potter böckerna. Har bestämt mig för att läsa ut alla innan det är ett nytt år, så det ska jag nog kunna klara om jag inte helt kommer av mig :P
 
Vad händer för er en onsdag som denna?
 
hejsålänge, Kärlek till er <3

Finfin helg!

Starbucks mys med kärleken!

Äntligen är den här igen pumpkin spice latte! Yumm :)
Nu kan man nog säga att hösten är här!

Just nu, hemma hos mig.

Ute regnar det och inne blir det lite HP-läsning och grönt te, det är vad jag kallar en bra kombo! Nu ska jag krypa upp i soffan med filten och läsa tills David kommer hem, äntligen!!
Så när han kommer hem så ta vi helg, eftersom han är ledig torsdag och fredag. Yeay!!

Hoppas allt är bra med er!
Kärlek till er <3

Bestämd tjej.

Idag ska det minsann vara en bra dag, det har jag bestämt! 
 
Sitter och väntar på att klockan ska bli 10.30 så jag får äta mitt morgon-mellanmål... JAG ÄR SÅ HUNGRIG! Haha, jag har bestämt mig för att försöka äta på bestämda tider eftersom jag är konstant hungrig eller sugen på något. Det går faktiskt bra och energi nivån håller sig relativt jämn vilket är underbart plus att jag sen en vecka tillbaka börjat med vitaminer. Nu ska jag bli en pigg och glad tjej igen ;)
 
Idag står tvättning på schemat plus att jag är sugen på att dra fram symaskinen och exprimentera lite, men vi får se hur det blir.
 
aja, kärlek till er <3

När den känslan anfaller, är jag besegrad.

Igår blev inget skrivet för det var en skit-dag helt enkelt!
 
Jag tror det var min första riktigt magbitande hysteriska hemlängtan efter vänner och familj, tror det var för att jag visste att jag ska vara ensam tills på onsdag som det anföll mig.
Och det var precis vad jag kände mig: Så otroligt ensam!
 
Man har ju som vant sig med att "leva" med att alltid sakna, men när det slår till så hårt och man inte riktigt vet vart man ska ta vägen då känner man sig helt besegrad. Det var soffläge igår, med konstant svullna ögon..
 
Nu kanske ni tänker varför hörde du inte av dig när du kände dig så nere? För jag visste inte själv hur jag skulle handskas med mig själv, och de gånger när det sker så stänger jag av och pratar inte med någon.
 
Men idag känns det mycket bättre, även om jag egentligen inte har gjort något speciellt så har inte den där bitande ensamhets känslan förföljt mig. Tack och lov för det!
 
Tillagade min mammas kycklingcurry till middag till mig själv, den blev relativt god men inte alls som din mamma! <3
 
Ikväll blir det nog att kika på någon film eller läsa lite, vi får helt enkelt se!
 
Det var allt för nu, Jag saknar er ska ni veta! MASSOR!!!!!
Kärlek till er <3

Intervju.

Idag har jag varit iväg på en intervju för att vara volontär på ett museum här i Omaha. Det är till stora delar ett tågmuseum, och byggnaden det är i är faktiskt Omahas gamla tågstation.

Men jag är en sån person som går väldigt mycket på känsla och tyvärr så fick jag inte något hyperbra intryck av de två jag intervjuades av, så jag ska fundera lite i några dagar innan jag bestämmer mig för hur jag vill gör. Men, men iallafall en erfarenhet rikare ;)

Hoppas ni har en bra torsdag!
Kärlek till er <3

Han kom hem!

Min stiliga karl kom hem!! Så nu har jag sällskap tills imorn :D
Här är han för övrigt i sin nya jobb-uniform, som Barney i "how I met your mother" skulle säga: flight-suit up! ;)

Det var ett tag sedan nu.

Det har inte blivit skrivit här på ett tag nu, har inte direkt haft någon inspiration eller motivation. Men, nu har jag gjort en deal med min storasyster Deborah att om jag skriver inlägg så kommenterar hon :P (eftersom hon vill att jag uppdaterar). 
 
Jag tror det hela handlar om att jag inte riktigt vet vad jag ska skriva, hur personlig jag ska vara osv, jag får helt enkelt försöka hitta någon balans.
 
Vi var iväg på en liten mini-semester i helgen som var eftersom det var en 3-dagars helg (labor day i måndags), vi tog det mest lugnt och kikade lite i affärer. Det var så skönt att ha en helg bara med oss två utan några måsten, hoppas vi kan göra om det snart igen :)
 
Nästa fredag ska vi faktiskt på konsert, vi ska lyssna på Missy Higgins som kommer hit till stan! Så det ser jag fram emot jättemycket, helst nu när David åkte i morse och kommer troligtvis vara borta tills nästa onsdag. 
 
Annars började jag med Insanity i måndags, ett 60-dagars träningsprogram... vaknade upp med världens grövsta träningsvärk i ryggen igår. Kunde knappt röra mig utan att oja mig! :P Men det ska bli kul att se om jag får de reslutat som jag hoppas, man svettas iallafall grymt mycket så något måste man ju iallafall göra rätt! haha.
 
Hoppas att allt är bra med er, så hörs vi senare!
kärlek till er <3
RSS 2.0