Kärlek till er!!

Tack för alla lyckönskningar kära ni! Det känns verkligen så spännande och vi längtar som bara den :)
 
Hittills i graviditeten har jag mått bra, var otroligt trött i första trimestern som de flesta är. Men så fort andra trimestern kickade in så började jag återfå lite energi igen, men fortfarande är det så att saker som jag brukar göra tar all energi ifrån mig och jag måste vila en stund. Att åka och veckohandla är en av sakerna som jag bävar för när jag måste göra det själv, måste vara utrustad med vattenflaska och något att äta på eftersom hungern kommer när jag minst anar det! Samt att det har blivit en vana att kolla vart toaletterna är de första jag gör när jag är i en affär eller hemma hos någon.
Något som jag och David har insett att det är ganska svårt att fokusera på nuet när man längtar såå mycket till något som ligger lite i framtiden. Vi får hela tiden påminna varandra om att vi måste ju ändå leva här och nu och ta tillvara på de här månaderna som är kvar, för de är ju ändå de sista som vi är bara vi två på väldigt länge!!
 
Om det är någon som undrar något annat så känn er fria att ställa frågor :)
 
Kärlek till er <3

Halfway to 50!

Igår fyllde jag 25 år, jösses vilken ångest jag hade dagarna innan.. har försökt att få David att säga att jag är 23 om det är någon som frågar. Inte för att det är någon speciell skillnad, men 25 känns som en milstolpe i ens liv liksom :P
 
När jag gick på högstadiet så hade jag drömmar att vara gift och färdigutbildad vid 25, och även ha två barn... vilka ambitioner! Men även om jag hade höga drömmar så tycker jag ändå att jag har gjort mycket dessa 25år, och faktiskt så har jag ju iallafall hittat min andra hälft - mannen som jag vill spendera resten av mitt liv med! Och bara det tycker jag är stort!
Sedan det här med utbildning eller sysselsättning, det kommer jag att hinna med men det ligger lite längre fram i framtiden för om några månader så kommer jag nog ha fullt upp... för det är nämligen så att det är någon som ligger och växer i min mage <3
 
Jag och David ska bli föräldrar i slutet av maj <3 Min största dröm ska bli sann, jag ska bli mamma.
 

Med det så tackar jag för de första 25 åren av mitt liv och hälsar resten av livet välkommen, för ett bra liv det vet jag att det kommer att vara!
 
Kärlek till er <3
 
 

I Washington DC


Är i Washington dc sedan onsdag på en långhelg, myser mest omkring och njuter av att vara tillsammans. Och idag blir det ett besök till svenska ambassaden då mitt pass behövs förnyas, dock så regnar det! Men det stoppar inte oss :)
Hoppas allt är bra med er, massa kärlek <3

Goodbye 2013, Hello 2014!

ojojoj, vad det ekar tomt här inne! Men jag tänkte att jag mjukstartar detta år med en liten årsresumé, innan jag kickar igång ett förhoppningsvis mer bloggskrivande 2014! Galet att vi redan är inne på 7:e dagen på det nya året :D
 
Januari 2013
 Jag skaffade mig äntligen ett amerikanskt körkort! (ett år sedan imorn) YEAH!
 
Februari 2013
Vi hade Sverige-besök ifrån Lola, Såå otroligt mysigt vi hade det!
 
Jag började jobba på Scooters Coffeehouse
 

Mars 2013
Vi var på bröllop i Atlanta och hade det så galet kul! Träffade as-sköna människor <3
 
 
 
April 2013
Vi var i Denver över påsken och hälsade på Davids familj och träffade våran nephew för första gången.
 
Och var även på min andra NBA match :)
 
Maj 2013
Vi firade 2-årig bröllopsdag med en liten weekend i Kansas City, tyvärr verkar det inte som några bilder blev tagna!
Plus att vi bokade Sverige biljetter för sommaren :D
 
Juni 2013
Jag jobbade på och var måttligt taggad för att Sverige resan den kommande månaden!
 
Juli 2013
I början av månaden var vi i Sverige i två intensiva men underbara veckor <3
 Där vi fick träffa min brorsdotter för första gången <3 <3 <3
Många kära återseenden med alla nära och kära <3 <3 <3 (jag och mormor)
Och den här snyggingen fick äntligen se Sverige på sommaren <3 <3 <3

Augusti 2013
I månadsskiftet fick vi besök av min svärmor och en av våra nieces en vecka, vilket alltid är så mysigt. Svärfar var här de sista dagarna med. Sedan hade vi Sverige-besök av dessa godingar:
 
September 2013 
Vi var över till Denver då svärfar fyllde 60 år, träffade Davids gamla kompisar från High School. Älskar verkligen Denver!
 Vi var på konsert, Explosions in the Sky 
 
 Oktober 2013

Var på ett pumpkin-patch för första gången :)
 
November 2013 
 Den här månaden jobbade jag mitt sista pass på Scooters, kände mig som klar med stället. Och i Slutet av månaden så kom kvinnan i mitt liv på besök <3
 Hon var här över Thanksgiving så vi lagade den maten som man äter här vi den högtiden, och även denna goda pumpapaj! Mums!
 Vi gjorde lite "turistiga" saker, men främst så nöjt vi av att få vara tillsammans <3 Mami!
 

December 2013
December var en ganska jobbig månad med Sverige-längtat deluxe, som alltid när det är någon speciell högtid plus att David var borta stora delar av månaden fram tills den 20:e. Men förutom att tjura så firade jag och David jul här hemma själva och sedan kom svärföräldrarna i mellandagarna.
 

Det känns som 2013 gick ganska fort och det var ett hyffsat bra år, men nu är jag taggad för 2014 som jag vet kommer att bjuda på massa fantastiska händelser! Men mer om det i ett annat inlägg :)
Hoppas erat år var fantastiskt!
Massa kärlek <3
 
 
RSS 2.0