Kort uppdatering.

Jösses, vad jag far och flänger! Den här veckan blir det Örnsköldsvik och nästa blir det Härnösand, samtidigt som att det är jätte kul så blir man ju alldeles trött och seg.

I fredags höll jag på att köra på en älg, och då menar jag att det var jättenära. När jag fått bilen att stanna var det lite mer än en meter fram till älgen, så om jag hade reagerat lite senare så hade det nog inte gått så bra. Så lagom till att jag haft körkortet ett år (lördags) så fick jag mig ett eldprov, and I passed! ;)

Hoppas allt är bra med er!
Massa kärlek <3

Nu är jag less på det här!!

Rumble

Någon som vill spela rumble med mig? Mitt användarnamn är prithie och jag är nybörjare så jag är inte alls duktig :P

Hundmys

Denna vecka spenderas i Umeå med min bror och hans fästmö, får inte glömma deras underbara vovve Alice. Så den här veckan blir det massa mys :)

Hoppas allt är bra med er!
Kärlek <3

kom till vintern.

Har varit här i Sverige lite mer än en vecka men det känns som mycket längre. Jag antar att det hela handlar om att man faller tillbaka i gamla rutiner. Har nästan hunnit träffa alla familjemedlemmar, träffar min bror och hans fästmö nu i helgen. Det blir verkligen en massa drällande hit och dit, är uppe i umeå nästa vecka med min bror sedan veckan därpå ska jag vara hos ena av mina storasystrar Sarah. Sedan måste jag se till att planera upp resten av tiden, måste ju hinna med att träffa alla älskade vänner!
Aja, tänkte bara kolla in och säga hej och att jag lever!
kärlek till er <3
RSS 2.0