eko,ekooo, ekooo.

jaa, det är tomt här. men jag är tillbaka från Milano, kom i lördags. och som jag hoppats och vissa av er hålligt tummarna så får/har jag spenderat de sista dagarna med min Kära David <3 så det blir inte mera uppdaterat än så här förrens efter onsdag.

puss till er alla.

kärlek <3

jag är så lycklig :)

det klias på näsan.

och jag har nysit så jag har ont i halsen. och nej, det är inte halsflussen som återvänt. det är bara jag som har råotur med min allergi och vill inte ta några piller. så här sitter jag lagom färdigpackad och redo att fara imorn, jag och elisabetta for omkring därnere och fixade med det sista av Margheritas saker. härligt att jag går igen det här nu så kommer jag vara lite lugnar senare om jag får barn, eller vad tror ni?

var ute och beställde lite bilder förut, på en sån där hightech-fotomaskin i fotoaffären. snordyrt, 8 bilder för 7.92 pund. rena rama rånet. fast nu har jag några fina bilder på väggen så saknaden kommer kanske vara lite mindre, men bara ytterst lite tror jag :P

ahh, jag har cravings för snabbmat. drygt att jag åt det igår bara, knaskalas.

aja, idag tror jag att jag ska leka kock, om de inte har några planer på något annat. skrev förövrigt ett brev i morse, det var väldigt rogivande och kul. mycket roligare än att skriva ett mail, jag gillar min handstil. jag skriver inte så ofta så när jag väl skriver så blir jag så paff att jag fortfarande kan, och att den blir bättre och bättre.



jag är på rosa moln, eller vad säger man.. kärlek är fint! <3 <3 <3 David <3 <3 <3

milano imorn.

först milano till den 30:e, sen till den 8:juli, nu kan det tänkas vara så att det bara är till den 25:e juni. och det innebär att jag hinner träffa David igen!!!! AHHHH! håll tummarna folk :)

aja, idag är det massa saker som måste göras,hämtas och packas. jag är väldigt taggad inför milano, det ska tydligen vara sjukt varmt där!! IHH! och nu vet jag ju liksom vart allt ligger där, det känns skönt :)

jag ska aldrig mer åka buss här om jag inte verkligen behöver, påminn mig. jag är besviken på bussarna i London, de kommer aldrig när jag ska åka med dem. men,men allt löste sig och jag och Alina kollade på Sex and the city 2 igår, sjukt kul och bra :) myspys.

aja, nu kan jag inte sitta här längre.
får se om jag hinner klämma in något inlägg innan jag far.

puss så länge!

jag är helt galet fantastiskt LYCKLIG!!

nu börjar det sjunka in, jag är förlovad. jag är någons fästmö. och inte till vilken som helst, utan till den bästaste människan jag någonsin träffat. någon som kompetterar mig på ett sätt som ingen annan gjort innan. någon som har stannat även fast jag har berättat massa konstigheter som om jag skulle hört skulle ha stuckit på en gång. en person som får mig att känna mig som den bästaste i hela världen, och gör att jag verkligen vill försöka vara det. Han är bäst, fantastisk, gudomlig.. ja jag skulle nog kunna fortsätta flera timmar. Galet vad jag är välsignad, lycklig!! AHHH, jag vill bara skrika!! IHHHHH!

lördagskvällen var den mest romantiska kvällen i hela mitt liv, och en kväll jag kommer att minnas med ett leende på läpparna <3 <3 <3

Jag älskar dig David Anthony Landrum, You and me forever and ever <3 <3 <3

 

sa jag att jag var lycklig? SÅ GALET LYCKLIG :) :) :)

Miss McBeal <3

idag är det en seg och återhämtningsdag.
vaknade upp och det gör inte så där ont att svälja, tonsillerna har lugnat ner sig lite. så härligt :)
en morgon med Ally McBeal så sjukt nice, den serien har verkligen allt. känner att jag är lite extra känslig de här dagarna också...undra vad det kan bero på...




Ikväll får jag träffa my love <3 :) :D
so long for now :)

blä, jag har halsfluss.

tänkte lägga in en bild på någon som har halsfluss men de var för äckliga så googla på det om ni vill se något snuskigt :P

aja,mitt halsont fortsatte hela dagen, och vid ett tillfälle kollade jag ner i min hals och möts av väldigt svullna och variga tonsiller. efter att överlagt med mamma via sms och kommit fram till att det måste vara halsfluss så ringde jag till doktorn och fick en tid. kom just tillbaka därifrån med en penicillin kur på en vecka. så typiskt att det ska komma nu.
så nu blev min Alina-dejt inställd. blä. jag som saknar henne så mycket <3

well, ikväll ska jag bara chilla. köpte massa choklad som jag ska trycka i mig och kolla på ally. sedan sova tidigt, men jag tror inte att jag behöver jobba imorn. elisabetta skulle vara ledig från jobbet. så det var ju timat och bra.
nog för att de båda gick tidigare från jobbet idag så jag skulle slippa ta med mig margherita till doktorn.
aja, puss på er. eller föresten inte, då skulle jag smitta er. mentalpuss på er <3

förövrigt så heter halsfluss tonsillitis på engelska, de ni. ett nytt ord idag :P

hejsålänge.

sicken dag!

London i 5 månader, sketen halsont och tillbaka på skatten, och ikväll får jag träffa bästa Alina :D :D :D

natten var en pärs, vakna svettig. vakna av att jag frös. vakna och knapra lite alvedon somna som däckad :P haha.
men idag så har jag bara vidrigt ont i min sketna hals. Röv. aja. det går nog över!

har städat min tjottalott och dammat mitt rum. och tvättar för fullt. duktigt va? ;)

aja, jag har inte så mycket på hjärtat idag.
kanske skriver mer sen. vem vet.

kärlek <3

hej folket!

helgen var fantastisk, tog mig upp till Cambridge på fredagen efter massa förseningar på tåget. det var snuskigt varmt och jag hade druckit för mycket vatten så jag höll på att kissa på mig. var liksom redan kissis när vi lämnade London och när vi sedan kom fram en timme senare än vad det skulle ta så var jag på gränsen till att sprängas :P trevlig information jag vet. haha.

jag blev uppmött av en väldigt stilig och fantastisk människa, och vi åt lite i Cambridge innan vi for tillbaka och kollade på Avatar med massa andra folk på basen. jag var inte så imponerad av filmen faktiskt, visst den var lagom fin men det är ju inte som att den världen är mycket vackrare än den världen vi faktiskt lever i :)

på lördagen drog vi till Bury med Reid och Chris, kollade på ruiner och en katedral och satt och myste i en stor trädgård :) sedan blev det förtäring av hamburgare och galna historier :P
på kvällen drog vi och bowlade på basen med massa folk sedan ebbade bowlandet ut till en fest och massa häng hemma hos Reid. råmys, kul och hysteriskt :P haha.

var lite nostalgisk den här helgen, det känns som de lever i en internatbubbla därborta. längtade nästa tillbaka till Solvikstiderna :)

söndagen for vi tillbaka in till stan, hillsong och vagamama. mys i parken och massa prat igen, även att en kille som käka middag med oss bjöd hela gänget. det gillas :P

Gosh, vad jag är säker att jag funnit mannen jag vill leva med <3

lite bilder från lördagen:

david tog min kamera och fotade mig, han kallar den här bilden Diva-Mariah :P



här var det något som var så roligt att jag tvungen att skratta så mycket så jag visade allt mitt tandkött. :D



Reid var nöjd, han fick sig glass :)


ja, killarna började posa för mig bara jag tog fram kameran, här gör Chris reklam för festis :P


aja, det var det. en galet fin helg <3 <3 <3




idag mår jag faktiskt piss, huvudvärk. växlar mellan att frysa och svettas hela tiden, ont i halsen. ja, snälla tyck synd om mig.

den 18:e åker vi till Milano, det är sjukt snart.
hey, vem kommer och hälsar på mig i juli? någon snälla?

pusspuss
<3 <3 <3

nu gott folk!

drar jag till Cambridge över helgen, återkommer på måndag!
ha det bra!

kärlek till er <3

trevlig kväll.

just hemkommen från en mysig picnic med Emelie och Helena, pratat om allt mellan himmel och jord. och luft i alla dess former. sjukt mycket skratt, råfintsällskap om jag får säga det :)
sista gången jag fick träffa Helena, hon far hem till Sverige på Söndag. har varit väldigt fint att stött ihop med henne här några gånger :) härligt tjej!

åt en halvmumsig pastasallad, och blir nästan lite äcklad över hur mycket godis jag har ätit de senaste dagarna...BLÄ! snart får det vara nog. från 1 juli så ska det vara stopp för ett tag framöver. de ni!

aja, nu ska jag sova.
hörs imorn.



gick hemifrån tidigare så jag fotade lite i parken.
älska solen :)



jag är glad.

idag var morgonen jag bestämde mig.

- för att inte bränna mackorna i ugnen. och jag gjorde det inte :) yeay för mig.

sitter här och smuttar på en latte, jag funderar dock vart mina skills på att skumma mjölken tagit vägen. ibörjan här var jag ju nästan kingen på det. men sen har det gått utför. jag antar att tålamodet har försvunnit orka lägga ner hjärta och själ i skummandet. men jag borde det, allt blir så mycket bättre med lite hjärta. jag som avvänjt mig med att dricka kaffe. men efter att spenderat dagar med David som dricker det hela tiden så antar jag att jag bara tagit efter. men,men det är bra. jag är sjukt trött på jobb dagar, jag fattar inte att det är då jag skulle kunna sova hur länge som helst och när jag väl får sova som jag vaknar galet pigg. haha. knaskalas.

idag ska vi fånga solen jag och prinsessan, bara hon vaknar till så ska vi sätta på några fina sommarkläder förtära lite frukost och sedan ska vi ut och promenera. idag ska vi gå på en väg jag aldrig gått på förut har jag bestämt. eller, så blir det att vi drar till bishop-park, där jag bara har sprungit förr.

aja, ha en fin dag allesammans.

kärlek
<3

fin kväll.

en fin övning med a capellan, eller vi sjung inte så mycket. vi skrattade, diskuterade Glee. de är faktiskt råfina de här människorna. måste verkligen lägga manken till att lära känna dem bättre. vi hade också en audition i början av övningen för en sopran. och vi valde tjejen, en australiensare verkar ha en sjukt härlig personlighet :)

aja, nu är jag galet trött. so long.

bjuder på ett klipp som får mig att skratta varje gång.
sean banan, sicket orginal :)

yummie, italiensk choklad :)

haha, det var vad jag fick av familjen när de kom hem. så söta de är :)
och i morse när Elisabetta skulle gå sa hon,
"have a nice day, my girls" och hon pussade först Margherita på kinden som hon brukade och sedan så pussade hon mig på kinden. de är så fina <3

idag var jag och handlade, bara med massa en pennys och två pennys. haha, jag ville inte skämmas för mycket så jag gick till en affär som har sån där självbetjäntning. haha. tror jag höll på att proppa in mynt i fem minuter. men nu är de nästan slut. haha, de lämnar alla mynt i en korg här hemma. eller de lämnar pengar som jag ska använda om jag behöver köpa något under dagen. men det blir som alltid massa mynt där, men nu har jag rensat :P

inhandlade två hårblommor, en röd och en svart och några ringar. det är så soligt och varmt så jag var motiverad att handla lite saker så jag kan vara sommar fin.

aja, allt för nu. tjingeling :)

knas.

jag är sämst på att rosta bröd i ugnen, jag glömmer jämt bort dem och bränner dem.
jag har inte gjort det nu på kvällen, men jag påmindes av morgonens brändning av min pyamaströjas doft.

tacka veta brödrostar.



en bild på min käresta från Richmond park i fredags, visst kan man se att han har lite mexikanskt ursprung?
<3 <3 <3

godnatt på er.

lång helg, massa som hänt.

tjolahopp alla som hittat hit igen efter kanske ha tröttnat på att jag inte skrivit något. det är massa som har hänt de senaste dagarna. jag kan ju klar göra lite kort vad som hänt.

onsdag (nästan en vecka sedan jag vet): David kom ner och var med mig när jag jobbade, rå mysigt. lagade go middag som vi åt innan vi drog iväg på Alicia Keys. det var så råbra! hon sjunger med så galet mycket känsla så jag höll på att avlida. massa snygga stämmor och allt var verkligen galet bra :) dock hade bakgrundsdansarna både till förbandet och Alicia helt för mycket rörelser, till och med på de lugna låtarna. kanske är en trend? aja, en fin kväll och det var ur sött av my love att ta med mig dit <3

torsdag: hjälpte Benoit med det sista, eller jag gjorde allt som skulle göras och han jobbade..ända tills taxin kom då han slog ihop jobbdatorn och sa att det fick vara. sedan hade jag och david en seg dag, skulle laga tacos som blev quesedillas :P haha, david sa att han hädanefter inte ska vara den som har den ledande rollen i matlagning :P haha. sötnos. sedan på kvällen gick vi och kollade på den nya Robin Hood filmen. det var bra, men jag är nog lite mer för den gamla versionen. det var lite ny tolkning tror jag och det var lite mera våldsammare så jag satt och ryckte hela tiden.

fredag: vi drog till richmondpark och jag visade David Isabella Plantage, dock stod det inte sådär galet i blomm som det gjorde när jag och Alina var där men det var fint ändå. det är så fulländat att vara med David, uppleva saker med honom. det är så det ska vara hädanefter. han är bäst.
sedan på kvällen fick jag äntligen träffa Alina, vi gjorde hemmagjorda margherita pizzor och morotskaka(den blev lite missformad, men sjukt god). och vi tittade på det absolut sista avsnittet av lost eftersom det är Davids favorit serie. det var spännande och bra tycker jag. men jag såg ju bara några avsnitt i allra första början när det började visas i sverige.

lördag: vi drog till centrala för shopping, vi spenderade timmar men det ända som följde med oss hem var en svart hög kjol till mig (ja, tänka sig jag passar i den och den är hög!) och ett par jeans till David. sedan droppade vi in hos alina och kollade på Eurovision där med henne och Lou. jag gillade Moldova, grekland (OPA!) haha. det var komiskt. det var väl en helt okej låt som vann.

söndag: hillsong och bara chill och mys med hjärtat.

måndag: vi for till Ikea, bildbevis på Alinas blogg jag köpte JORDGUBBSSNÖREN!!! ahh. götta!
middag på va piano med Reid o hans kompis och Gerry. sedan tillbaka till Putney och David for tillbaka till Cambridge. :(

så fantastiskt att få spendera så många dagar med David i rad, han är så fantastisk. jag är så tacksam! så kär, och bara så säker på att det är han jag vill ha!!! :D <3 <3




Idag vaknade jag kvart i åtta, jag och sova när jag väl kan. det är omöjligt! men jag tvingade mig att ligga kvar till elva så jag sov väl  av och till. sedan så bar det av till gymmet, första gången på nån vecka nu och det gick så lätt. kunde springa så sjukt länge! galet härligt känsla!!

nu ikväll har jag lagat mat till familjen som skulle varit hemma nu, men deras flyg hade blivit försenat så jag fick just ett sms att de landat. stackars lilla margherita, hon måste vara sliten...de andra två också. det ska bli mys att de kommer hem :)

aja, det var en liten uppdatering om vad som hänt.
so long så länge!
kärlek från mig till er <3


RSS 2.0