Fina ni!

Vad glad jag blir när det kommenteras! Jag blir som mer motiverad att skriva då, så fortsätt så :)
 
Jag känner mig allmänt dagvill dessa dagar, men det beror väl på att jag för det mesta är hemma. Men idag är det lördag iallafall och lite lördags-feeling har jag nog även om David har skola idag.
Han gör det så bra min karl, den här veckan har han jobbat och sedan haft kvällsklass. Kursen slutar imorn, sedan har han bara två kurser kvar innan han är klar med sin master! Jag är så stolt över honom <3
 
Annars ska jag nog ta det ganska lugnt idag, handarbeta lite och tvätta lite tror jag och samtidigt mysa av den lilla som buffar på där inne i magen. Vad har ni för er i helgen?
 
Pjuppar på en bild från i somras, längtar tills värmen kommer och man kan sitta ute och njuta.
 
Kärlek till er <3

Kreativa Maja.

Det är helt otroligt att det nästan gått 4 månader sedan jag sa upp mig från mitt jobb, men det var verkligen rätt beslut och jag är så sjukt tacksam att jag har möjligheten att bara vara hemma och pyssla och förbereda inför den lillas ankomst. 
 
 
 
Idag vaknade jag innan 06.00 och kunde inte somna om, jag tror att det var för att David redan klivit upp. Så min morgon kändes sjukt långsam, men idag underhöll jag mig med att läsa ut en bok och titta runt lite på internet. 
 
Mina små projekt som jag hållit på med till barnkammaren börjar nu bli klara, det ända som är kvar är att jag ska köpa tyg till gardinerna och sy dem och sedan är det några små detaljer som ska inhandlas. Tänkte att det skulle vara skönt att ha det mesta färdigt i månadsskiftet april/maj! Så jag har ju ändå några veckor till på mig :)
 
 
Här är sängmobilen som jag gjort, fixade det sista på den idag och fick hjälp av David att hänga upp den :)
 
Och här är babynestet som jag gjorde för någon månad sedan :)
 

Jag älskar verkligen att vara kreativ, det är så roligt att kunna använda saker som man själv har gjort. Det ger verkligen lite extra krydda i vardagen :)
 
Hoppas ni alla har en fantastisk onsdag! 
Massa kärlek <3

It's official...


... Jag kan inte se mina fötter -haha!


<3

Hello Saturday!

Nu var det ett tag sedan igen, och jag har fått efterfrågan om en uppdatering så här kommer den :)
 
Sen senast har jag och David hunnit vara på en intensiv föräldrakurs, vilket var två lördagsmornar istället för en kurs som håller till en kväll i veckan i 7 veckor. Instruktören var väldigt duktig och det var en väldigt "hands on" klass så efter detta är vi rejält taggade och känner oss så redo som vi kan bli för det som ska ske om någon månad ;)
 
Annars håller jag på med lite små projekt om dagarna, stickar, virkar och syr. Nu i veckan har jag virkat små djur som jag ska göra en sängmobil av, kan visa resultatet när det är klart :)
 
Här är en bild från förra veckan, och som ni kan se så börjar jag bli bra rund... och nu känns det som vi är i en nerförsbacke för veckorna flyger verkligen förbi. LÄNGTAR SÅÅ tills vi får träffa det lilla livet där inne <3
 

Hoppas att allt är fint mer er, kärlek till er <3
RSS 2.0