städar tills svetten rinner.

jösses det är så sjukt varmt i mitt rum nu, och dammsugaren bara väller ut varmluft också. jag funderar nästan på att städa naken, men hur skulle det se ut?:P

clausen, hade ju tänkt tittat in på nervägen från skellefteå. men jag sa ifrån det, jag fick panik. men jag skulle nog velat men jag orkade nog inte det tror jag. men jag saknar dig vännen ska du veta. du är bra! men vi ses ju på lola och jockes bröllop iallafall. och hela läsåret sen:)

åh, tänka sig ikväll får jag träffa min älskling, åh, lycka! äntligen. =) =) =)

nu har jag tagit mig i kragen och börjat lyssna på massa musik, en som jag har fattat tycke för som dånar ut från högtalaren är Amy Winehouse, jag har bara hört folk som sagt att hon är bra, men jag har liksom inte vetat om jag hört henne, men det hade jag nog inte gjort men jösses, jag tror nästan det kan bli en ny favorit. hon använder rösten så grymt bra och låtarna är bara sjukt bra =)

aja, nu ska jag fortsätta med min städning tills huset ser fräscht ut, fast jag tycker att det är lite svårt projekt. men jag ska försöka.

pusspuss

grattis momma på 78-års dagen.

 Du är Bäst =)
(bilden är dock inte från idag utan från Debbies examensdag)

dagen idag flöt iväg, jag vaknade. och tänkte ja, jag går och tränar lite eftersom jag har fått friskvårdskort från jobbet. knas,knas de öppnade inte förrens 13.00. så det sket sig. less jag blev, jag som hade tänkt röra på mig såå jag med gått samvete skulle kunna äta mormors mumsiga mat. men, icke!
jag gick istället till mormor tidigare efter jag tagit mig en dusch och konstaterat att jag inte har något hår kvar. ni vet hur det är när man duschar första gången efter man klippt sig, man tar shampoo mängd efter den gamla längden. och det blir ju bara så överdrivet  mycket nu. jag har iallafall börjat vänja mig med håret, fast jag tror jag ska klippa det lite kortare ändå, den perfekta längden skulle vara mellan axel höjd och ansikte. så det får bli innan man åker uppåt igen.
aja, väl hos momma fick jag assistera som hennes "piga" som hon presenterade mig inför de andra när de kom.
det var jag o päronen, min morbror o hans fru och självklart födelsedagsbarnet själv.
förätten var ägg o sill- smörgås, varmrätt lax o pärer och efterrätt var det jordgubbs tårta. yummie!
det var en väldigt trevlig stund trots att jag var den ända ungdomen där tills debbie kom från jobbet.
kvällen spenderades vid min närmaste vän för tillfället, tv:n. jag kanske borde döpa den, då låter det ju bra när man t.ex. säger - jag måste hem och kolla till Greta. istället för jag måste hem innan det programmet börjar.  då låter det ju liksom som det är ett levande ting, och då är det ju godtaget. fast jag står faktiskt för att jag ser så mycket på tv, den är min vän. jag ska nog komma ¨på det perfekta namnet.

aja, imorn var det tänkt att jag skulle in till stan och träffa Therese. jag hade sett fram emot det, fast ändå förträngt det av sina själ. och just för det själet så blir jag hemma. men jag ska gottgöra dig tessan det ska jag!
aja, nu ska jag verkligen sova. det som jag gör mest nuförtiden.

jag vill träffa Gustav, jag behöver träffa Gustav. men jag får härda ett tag till antar jag.
gonatt
kärlek/Mariah

föresten. ny frilla.fast här är det lite platt:P

You're the Perfect Man for Me...I love you, I do =)

Jag saknar dig!

jag är ett levande exempel.

hur ska jag kunna hålla relationer levande längre. när det blir jobbigt har jag rymt ivanliga fall, eller bara byggt upp en fasad att allt är bra. just nu känner jag mig bra instängd, neddragen i den onda cirkeln igen. det tog en sådan lång tid att ta sig upp sist så jag är rädd. ja, just nu är jag rädd för livet. jag är rädd för att stöta bort folk så det slutar med att jag är ensam. och, visst det är bra att jag säger ifrån men sedan är det jag som ligger med fetaste ångesten på kvällarna och tänker att jag kunde vara så dum. men ibland så rinner bägaren över, och det tar verkligen ett bra tag innan det gör det för mig.
jag får be om ursäkt över att de senaste inläggen har haft en negativ ton i sig rakt igenom. visst det händer väl inte bara tråkiga saker för mig på dagarna men, när det är något som ligger och knager mig i bakhuvudet så är det som jag går i en dimma hela dagarna, jag är bara trött och matt. om jag visste när jag var liten att det skulle bli så här när man vart äldre så skulle jag göra vad som helst för att hålla kvar vid det gamla. frågan är om allt det här pågick även då, fast då var man så naiv att man inte ville/eller rent av inte såg att det fanns problem i världen.
förlåt alla, att jag är som jag är ibland. jag antar att det är en av mina dåliga sidor, att jag inte vill se problem utan jag vill lägga dem åt sidan och leva vidare.
jag har alltid varit den här vännen som folk har ringt till när de vill ha en pajas med känns det som. när jag har haft mina dåliga dagar och inte orkat vara "glada mariah" då har människor undrat om det har hänt någonting. visst det kanske har hänt någonting, men oftast är det musten som har gått ur en för ett tag.
det är ingen egentligen som känner mig, jag berättar vissa delar för vissa personer men det är aldrig någon som riktigt vet vem jag är, eller jo... den fantastiske Gud Fader vet ju det. men det är ingen här. jag antar att jag är för svår att lära känna, jag har väl en fasad som säger att jag heter Mariah är den där glada människan som har en perfekt familj och levt ett problem fritt liv. jomen visst, det är är ju så sant som att jag heter Sven.
Visst, jag har fått höra att min gladhet värkar falsk för att den håller i sig, och att jag kan ju inte vara lycklig hela tiden. men det är sant jag är inte lycklig hela tiden. men jag har känt hela mitt liv att det har varit mitt uppdrag från Gud att glädja andra. fast nu känns det som jag har kommit i en svacka, det är något som har gjort att mitt positiva jag har försvunnit. att all motivation är helt veck. jag ska jobba på det, jag ska komma tillbaka. för jag gillar inte den jag är idag, eller vissa delar. men ni förstår vad jag menar.

jag saknar folk det ska ni veta. jag är elak att jag inte hör av mig. men ni betyder mycket.

Gustav Jacobson, jag älskar dig av hela mitt hjärta. du är mitt ljus, jag behöver dig. alltid!

aja, nu ska jag fånga dagen eller nåt i den stilen. jag har ingenting inplanerat. jag ska väl försöka ordna upp det som jag har ställt till med. för jag klara mig inte utan er.
kärlek/Mariah

aja.

allt är verkligen inte som det ska.
ingenting är bra.
det som är bra, känns bara på sånt avstånd.
jag borde bara hålla tyst egentligen, jag vill ínte ta någons sida
jag vill ju bara att allt ska vara som när man var liten.
i den här världen så kan man inte vara så krävande som jag är. det verkar inte fungera,
jag orkar inte fråga om sällskap längre. det handlar bara om att vill man ha något så kan man inte sitta och vänta på det.
ingen förstår mig, känner någon mig på riktigt? inte ens dem man trodde var nära. de verkar inte ens veta hur man fungerar.

jag ska bara vara passiv hela livet. jag ska inte yttra mig för då tar jag ju någons sida. jag ska vara tyst. allt är bra,allt är bra.

jag försöker och försöker. jag antar att jag inte har flyt på någonting längre. jag borde kapa alla band till omvärlden. låsa in mig i ett rum. där alla kan nå mig när de vill, men jag når ingen. jag kan sitta där i min ensamhet och hoppas att någon tar första intiativet någon gång. ni behöver inte träffa mig.
jag kräver för mycket. jag antar att jag får lära mig att sysselsätta mig själv.
adjö
/Mariah

okej, jag ska skriva då!

problemet är bara det att jag inte vet vad jag ska skriva.
jag kanske ska säga att själva fasen med att tycka det är skönt att vara hemma har gått över. nu vill jag inte mer än någonting annat att byta miljö. det känns väldigt skönt att man känner sig lite uttråkad av sitt sommarjobb innan man ens har satt igång med sitt schema. det är ju ganska roligt delvis, när man väl kommer dit. men det känns som sommaren kommer gå jätte sakta. väl tillbaka i matfors så är man mitt uppi alla problem som finns, de som man kunde lägga åt sidan emellan åt uppe i norr och när man inte vet vad man ska ta sig till. och alla som man vill träffa inte finns i närheten och inte ens vill komma till matfors..  
det är saker som är inplanerade som gör att jag orkar för stunden, men nu vet jag inte när jag kommer träffa den jag behöver mest för tillfället.

galet, det känns som jag har hållit humöret uppe nu ett år. så allt kommer nu, de dåliga dagarna är många. de här hemma får stå ut med min dåliga ton. fast dom vet ju att jag inte menar något illa.

jag är så feg när det gäller många saker, att säga vad jag tycker i vissa sammanhang. och berätta saker som ligger mig nära om hjärtat för jag är rädd för andras reaktioner. men reaktionerna betyder mycket när det är någon so betyder mycket.

jag vet inte vad jag ska ta mig till.
just nu känner jag mig liten och dum. jag är ingenting att ha.

väldigt sammanhängaden och positivt det här var. -eh,verkligen!
jag ska gå och lägga mig i soffan och kolla på TV. det som jag är bäst på.
kärlek/Mariah

hemma.

tjo!
 nu har jag varit hemma några dagar, det är väl sådär. men det funkar.
har börjat inskolningen på jobbet också, det är väl också sådär, men det funkar. det ger ju pengar =p
är faktiskt hemma på lunch nu, bjöd in mig hos deborah på mat..hehe. vad gör man inte.
ikväll får jag äntligen träffa Gustav igen, det är långsamt att vara ifrån honom.

ajaj, nu är maten klart :P

bye.
kärlek/Mariah
RSS 2.0