Vegas time

Snart bär det av till Vegas :)
Igår var jag och min mother in law och gjorde manikyr och pedikyr, i like it a lot ;) Photobucket Pictures, Images and Photos
idag fyller världens bästa store bror år! Älskar dig!

hoppas att allt är bra med er <3

Uppdatering

Hej alla som undrar hur det är, jag kommer inte uppdatera så mycket här på några dagar nu. Davids mormor har gått bort så vi flög över igår morse hit till Denver. Ska vara här tills på lördag för begravningen och så, sedan då bär det av till Las Vegas.

Får se om jag tittar in något mer under den här veckan. Annars så får det bli en liten semester vecka från bloggen, vi får helt enkelt se. Men det är bra med oss.

(har kommit på hur man kan blogga från mobilen, yey!)

Massa kärlek!

I'm still young, I'm a foetus.

Idag är det en lång dag, Igår var det en väldigt fin dag. Fick lära känna nya fina människor, behövde verkligen en dag att bara få umgås och träffa någon på dagarna. Det känns som jag knappt umgåtts med David den här veckan, han har haft långa dagar utan att kunnat komma hem på lunch och idag kommer han inte hem förrens klockan sju...aaahh, det har varit en seg dag. Massa Greys och regn.
nejni. mer än så blir det inte idag.
längtar till imorn, Sovmorgon och en dag med D <3
Hoppas allt är bra <3

Någon som vill ha hallon och vitchoklad muffins?

Idag ville jag verkligen inte kliva upp, men jag klev upp med David när han åt frukost innan han skulle iväg på PT. Fast jag var nog mer sovande än vaken så, jag la mig igen och sov tills han kom hem igen. Sen blev det gym, dusch..osvosv. Nu har det bakats hallon och vitchoklad muffins. Luktar ljuvligt, nu ska vi bara se hur de smakar ;)
Hoppas ni alla har en fin dag. Idag saknar jag London hemskt, Det kan nog mycket bero på att min lilla sötnos fyller två år idag. Happy birthday M!
Fast jag saknar allt med den staden. jösses.
över och ut.

Mr and Mrs Landrum

Helgen var väldigt lyckad, jag var väldigt blyg som jag trodde. men dock inte så där jobbigt blyg.
Det känns iallafall underbart nu, skulle vara bättre om David kunde vara ledig från jobb. Men,men. Livet rullar på.
All for now, xoxo Mrs Landrum ;P

redo, or what.

Ikväll händer något som jag väntat på länge nu och som borde ha hänt för länge sedan. Jag ska träffa Davids föräldrar, jag är lite nervös faktiskt. Men samtidigt väldigt excited. Och tänka sig, Tomorrow is the big day! Galet. Det kommer vara mycket Saknad men mycket Glädje, att det äntligen ska ske det vi velat i flera månader. Fantastiskt.
J a g  ä r  s å  k ä r !

just det.

Sådär, nu har det badats och satts på en sommarklänning.
Kom och tänka på att jag har ju inte visat upp mitt körkort :P
Haha, tänk att jag har det. Känns nästan overkligt. Saknar lite att köra bil, det blev lite intensivt där ett tag. Vi får se när jag får till ett körkort här. Men så länge kan jag iallafall flasha med det här ;)

Ont i huvudet.

Idag är det mer behagligare väder, Tack och lov. Men istället har man ont i huvudet..
De senaste dagarna har varit lite upptagna, eller jag har väl bara gjort massa hemma grejor som man alltid behöver göra, plus att vi blev överraskade med en liten "fest" i tisdagskväll. Sjukt mysigt, de hade gjort en tårta och sedan spelade vi spel som total flippade ut lite. Ser fram emot att lära känna dessa människor mer :)

Det är helt underbart att vara tillbaka med David igen, att bara veta att jag kommer att träffa han varje dag och faktiskt se in i hans ögon när man pratar med honom. Fantastiskt!

aja, ikväll är det pizza-night men innan dess så blir det ett bad och försöka bli av med huvudvärken.

hejsålänge.

Galet varmt det är, men jag klagar inte.

Det är 33 grader ute, jag sitter inne. jag gick ut på en promenad, jag pallade i 20 minuter. det var för hett, hade bara på mig ett par shorts och ett linne men ändå höll jag på att dö. längtade tillbaka in till ac:n :P
nu har jag städat hela lägenheten och tvättat det mesta av tvätten, bakat blåbärsmuffins och ska snart börja med maten. Det ska bli spännande att se om muffinsarna smakar likadant som hemma, de ser inte likadan ut iallafall :P
många vill se hur det är vi bor här men just nu är det inte så mycket att se, så jag bjuder på en bild av utsidan tillsvidare
det är balkongen högst upp i mitten som är vår. (inte den bästa förklaringen)
aja, hej så länge.

Jag tror jag har besegrat tiden.

Nu verkar det som jag börjar få pli på tiden, nog för att jag vaknar och kliver upp när David åker till jobbet och sedan blir trött i lagom tid på kvällen. Idag blir det en lång dag själv, David ska iväg till någon stad som ligger 4h härifrån med jobbet. Han kommer nog hem vid sju-åtta ikväll, så det blir till att underhålla sig själv. Jag ska nog ta mig en sväng till gymmet och sedan ska jag utforska området runt lägenheten. Känner att jag vill ha lite koll, som jag brukar. Städa och baka ska jag nog också hinna med :)
Men nu ett avsnitt av Grey's.
Vad har ni för er idag?
massa kärlek till er.

Brottas med tiden.

Hej, jag heter mariah och jag vaknar 5.30 en söndagsmorgon!
Jag trodde att jag skulle ha det lätt men där fick jag, men nu har jag gjort i ordning en pannkakssmet. David älskar "swedish pancakes" som han säger, så vad gör man inte för sin kärlek när man ändå vaknat. Han ligger då och sussar sött, men han har ju ett arbete att vakna upp till imorn så han behöver ju sin sömn.

Nu sitter jag även och kollar på Sex and the city, fick ju hela boxen med båda filmerna av David i julklapp. Så de här tjejerna kommer nog bli mina vänner nu ett tag framöver.

Igår kväll var vi på en fest, tema cinco del mayo. Det var mysigt, trots att jag var lite trött. Mexicansk mat, massa trevliga människor. Me like!

nu är jag här :)

Här kommer en hälsning från Amerikat, resan hit gick bra. Den var lite lång dock, så min rumpa blev lagomt mör. Självklart blev jag lite förvirrad av tidsskillnaden i Chicago där jag skulle byta flyg och trodde att jag hade jätte lite tid. Men efter att gått igenom Customs (som för övrigt gick jättebra en jätte trevlig polis som kollade igenom mina papper), bytt terminal och gått igenom säkerhetskontrollen insåg jag att jag trodde klockan var en timme mer än den var. vilket gav mig tid att försöka komma på något sätt att ringa till David eftersom min telefon inte ville funka, men men hittade en dator till slut som jag använde. Flyget mellan Chicago och Omaha kändes längre än de nio timmar jag suttit innan, det kan nog vara för att jag bara ville vara framme :)
Helt underbart att träffa David igen, nu är jag hel igen och WOW vad han är underbar!!
Idag är jag lite jet-laggad, men vi har varit och köpt lite köksgrejor och jag har även köpt springskor och shorts. Det är 26 grader här idag och sommaren har inte satt igång på riktigt än, men jag klagar inte.
Jag kan bara säga efter ett dygn så här att jag stormtrivs ;)
massa kärlek till er alla <3

Time to say Goodbye.

aja, jag har inte mycket tid att skriva här i bloggen. busybusybusy! Helgen var helt underbar, massa tid med pappa, kidnappning av underbara vänner, mys med syster och familj och kramar med mormor. Sedan igår tog jag bilen till Bräcke och träffade fina Ida. Dagarna är fyllda med packning och mys med mami.

Far söderut imorn och på fredag bär det av! Helt Galet! Soon my love <3

Aja, jag tror det här är det sista jag skriver från Sverige på ett tag. Nästa inlägg publiceras från andra sidan Atlanten. Spännande va? :)

Hoppas allt är bra med er!
massa kärlek <3
RSS 2.0