Jag tror jag har besegrat tiden.

Nu verkar det som jag börjar få pli på tiden, nog för att jag vaknar och kliver upp när David åker till jobbet och sedan blir trött i lagom tid på kvällen. Idag blir det en lång dag själv, David ska iväg till någon stad som ligger 4h härifrån med jobbet. Han kommer nog hem vid sju-åtta ikväll, så det blir till att underhålla sig själv. Jag ska nog ta mig en sväng till gymmet och sedan ska jag utforska området runt lägenheten. Känner att jag vill ha lite koll, som jag brukar. Städa och baka ska jag nog också hinna med :)
Men nu ett avsnitt av Grey's.
Vad har ni för er idag?
massa kärlek till er.


Kommentarer
Julia

Ska du inte se ett avsnitt av Gray's ;) Det är en väldans bra serie :P Idag har afrosarna varit här på turné, och där afrosarna är är jag också ;)

2011-05-10 @ 19:35:17
URL: http://julleskrutt.blogg.se/
Johanna

Tackar tackar!! :) Kanns helt underbart! Mindre roligt ar pappersprocessen vi har borjat med nu... menmen! Vad spannade, nu ar det snart din tur!! :) Hur kommer ni gifta er?

2011-05-10 @ 20:18:11
URL: http://loppansworld.blogg.se/
kakan

:). va skönt att du kommit ikapp tiden. Ta d lugnt i de nya omgivningarna. Här e fortfarande varmt. Lagade min trasiga tand på fm o sen har ja krattat... Love U.

2011-05-10 @ 20:34:55
URL: http://prithie.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0