God Jul allesammans!

Hoppas ni får en underbar julhelg!
Massa kärlek till er <3

Julfix.

Här har det kokats knäck :)

Tänkvärt!

Har suttit här i nån timme och försökt att skriva lite julkort till Davids släkt.. mina julkort till Sverige var jag redan klar med igår men när det kommer till att skriva något på engelska blir jag alltid lite osäker. Och eftersom jag är en sån person som googlar det mesta som jag är osäker på så var dagens google-ing "What to write on a christmas card". Tack och lov så fann jag lite inspiration så nu är iallafall alla våra julkort skrivna. När jag säger alla låter det som vi ska skicka massor, det är faktiskt bara 12 stycken.. Totallt! Men vi tänkte att vi bara skickar till de närmaste detta år och så fick det bli :)
 
Ramlade över den här texten under min sökning av inspiration:

It is the time to mend whatever was broken and it is the time to say whatever was unsaid. It's Christmas, pour out your heart and make all things right. Happy Christmas!


För mig kändes den här texten så rätt, för jag tycker att julen symboliserar kärlek. Men samtidigt känns det som en högtid då det är god tid att lägga gammalt bakom sig, svälja sin stolthet och ställa saker till rätta. Om inte för sin egen skull utan för andra i som omgivning. Många väntar på det rätta tillfället att ställa saker till rätta igen, men när är egentligen rätt tillfälle? Lätta ditt hjärta och du ska se att allt känns bättre, våga förlåta så livet kan gå vidare och framför allt var tacksam för livet!

 

Aja, nu blev det här inlägget lite halvflummigt menmen.

Hoppas ni haft en bra helg!

kärlek till er <3

 

A brand new day.

Idag ska vara en bra dag! Det var precis så jag tänkte när jag slog upp ögonen i morse, så jag klev upp och åt frukost medan jag tittade på dagens avsnitt av julkalendern. Tycker det är väldigt mysigt och kommer nog tycka det hur gammal jag än är :P
 
Annars har jag tvättat och bäddat rent i sängen, det är så härligt med nytvättade lakan :)
Jag kommer nog sova gott i natt.. eller jag hoppas på det iallafall ;)
 
Var iväg på en promenad här för ett tag sedan till den lilla närbutiken som ligger en bit bort för att hyra en film. Rock of Ages fick det bli, så vi får se om den är bra. 
 
 Jag tycker det är så smart med de här hyr-apparaterna som de har här, plus att det är billigt 1.20 dollar (ca. 8kr) för att hyra en film ett dygn. Inte illa det!
 
Hoppas ni har haft en fin fredag och får en mysig helg!
Kärlek till er <3
 

Home alone.

Gräsänka igen som så många gånger denna höst.. David åkte i söndags och kommer tillbaka den 16:e. Men det är bara att bita ihop och se det positiva, det är ju faktiskt redan torsdag och på söndag är det andra advent :)
 
De senaste dagarna har jag underhållit mig nån timme om dagen med denna som jag gjorde klar idag.
Den var tänkt till min nya nephew Christopher (David's brors son), men jag vet inte vad jag tänkte då storleken är för 12 månader. Vi får se helt enkelt vem som får den ;)
 
Jag känner mig nöjd eftersom det var första gången jag följde en amerikansk beskrivning, det var klurigt många gånger men efter att fått börjat om två gånger (eller rättare sagt jag gav upp två gånger) så gick det ju bra.
 
Hoppas att allt är bra med er!
kärlek till er alla <3
 
 
 
 
 

men usch!

Den här versionen skulle jag nästan beskriva som lite halv-äcklig, blev lite besviken att Michael Buble som gjort covers på många andra julsånger så bra även gjort denna. Jag skulle nog nästan säga: Piiiinsamt! Håller ni med?
 
 

Titta vad vi hitta!

Lagomt till första advent :)

RSS 2.0