11 dagar kvar tills...

...den här godingen kommer och hälsar på oss!!!! Jag längtar :D

19 Januari 2013

Den här veckan har gått relativt fort trots att jag varit själv, jag tror det mest beror på att jag kunnat ta mig vart jag vill.I veckan har jag testat på zumba, varit iväg till olika köpcentrum för att försöka hitta en klänning till nästa helg då Davids jobb har julfest (jagvet, julfest i januari, men någon gång ska vara den första). Idag var jag iväg på morgonen och testade på kickboxing, något jag velat göra väldigt länge och det var SÅ SJUKT KUL! Har köpt klippkort på 10gånger så vi får se om jag tycker om de lika roligt efter den 10:e gången, men jag skulle nog tro det :)
 
Och ikväll kommer David hem, en dag tidigare än det var tänkt.. men jag är inte den som klagar ;)
 
En bild på mig och Hope från våran lunchdejt igår :)

One year older, one year wiser?

Tack så mycket för gratulationerna! Jag blir så glad :) 
 
Min födelsedag firades inte så speciellt, vaknade runt 4.30 och skickade iväg David (han blir borta till den 20:e). Efter det gick jag tillbaka och la mig och sov några timmar till, sedan när jag vaknade för andra gången skypade/pratade jag med alla i familjen hemma i Sverige. På eftermiddagen for jag iväg till gymmet för en löptur och på hemvägen stannade jag och hyrde film. 
 
Fick blommor med bud av min käresta som i kortet skrev att han ska fira mig ordentligt när han kommer hem <3
Plus att ett efterlängtat julpaket från Sverige kom, det tog bara sisådär 5 veckor för det att komma hit. Men min mamma är bara för BÄST! Hon vet verkligen vad jag gillar :)

I'm getting old!

Idag fyller denna böna 24 år!
Grattis till mig ;) :P

två tummar upp!

Har just kommit hem från min första ensamma tur i bilen, trodde att jag skulle tycka det var läskigt att köra själv eftersom folk kör som tokar här. Men jag var lugn som en filbunke och det är så kul att köra bil :D
 
Tack så mycket för alla som gratulerat till körkortet, det värmer!
Jag tog ju mitt svenska körkort för snart två år sedan i Sverige och det var ett stort steg för mig eftersom jag i många år skjutit på det för jag tyckt tanken av mig bakom ratten var lite läskig. Men tack vara påtryckningar av min käre mor så fixade jag det :)
 
Påvägen hem ifrån körstället i onsdags morse var det som en tyngd som släpptes från både mina och Davids axlar, han har mått så dåligt över att jag varit fast hemma varje gång han åker iväg med jobbet och jag har liksom känt mig så låst och beroende av andra. 
 
 
Jag tror man får köra på sitt svenska körkort i tre månader sen man kommit in i landet som svar på din fråga Karina, men jag är inte säker!
 
Två tummar upp för att kunna ta sig vart man vill ;)

Äntligen!!!!

Äntligen är jag inte "beroende" av någon annan för att ta mig någonstans, det känns SÅ bra!!!

Rå-pepp!

I julklapp av David fick jag lite nya träningskläder så nu är jag riktigt laddad för ett aktivt år. Plus att jag fick de här hörlurarna så nu kan jag äntligen springa med musik igen! (Tycker det är så sjukt störande när de "vanliga" hörlurarna flyger ur öronen hela tiden). 
 
Man kanske inte direkt är hetast när man har de här på sig, men nu slipper jag tappa motivationen för jag har något som stör mig medans jag tränar :)
 
oh-la-laaa, längtar tills imorn då jag får inviga dem när det är dags för en springtur!
 
<3

Nyårslista!

Hej allesammans! 
Jag brukar ju som alltid göra en årsresumé här på bloggen, men jag var sämst på att ta bilder under förra året så det får bli en nyårslista som jag hittade på en av "elit-bloggarna" i Sverige.
 

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
- Jag sa upp mig från ett jobb,var på amerikans fotbolls match... och jag läste alla Harry Potter böckerna :P Säkert något mer som jag inte kommer ihåg.


Har du några nyårslöften?
- I år ska jag jobba på att få tillbaka mitt självförtroende och min självkänsla, som tycks ha försvunnit lite. Jag ska även fixa körkortet och skaffa ett jobb, sedan skulle det ju inte skada att skapa lite fler bekantskaper.

Samt att hitta en bra balans mellan träning och bra mat och bli bättre på att "stay in touch" med vänner och familj i Sverige. 


Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
-  Ingen av mina vänner, dock min underbara bror! :D (och även min svåger!)


Vilka länder besökte du?
-  Sverige.. Vilket var underbart att kunna få vara hemma där i 3 hela månder!

 

Vad önskar du att du gjort mindre?
- Tyckt synd om mig själv när jag varit ensam hemma.. måste lära mig att uppskatta ensamheten istället för att tycka att det är så jobbigt. 


Bästa minnet från 2012?
- Alla stunder jag fick spendera med familj och vänner i Sverige, när jag återförenades med David i slutet av juni efter 3 månader ifrån varandra. Men framförallt när jag fick sms:et om att jag blivit faster för första gången!

 

Bästa köpet?
- Det måste nog vara "min" bil :)

 


Vad spenderade du mest pengar på?

- Flygbiljetter, bil och flytt.


Gjorde någonting dig riktigt glad?

- Många saker, en av de var när mina systerdöttrar började kalla mig för moster.. då smälte mitt hjärta extra mycket <3


Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

- Ledsnare, kände mig väldigt emo när jag kom tillbaka till staterna efter Sverige visiten. Samt att det känns som jag och David varit ifrån varandra stora delar av året.


Favoritprogram på TV?
-  Massor! Army Wifes, Go on, Grey's, Chicago fire, Downton Abbey + mer! Känns som jag varit lite av en tv-holic förra året.


Är det något du sakna 2012 som du vill ha år 2013?
- Musik! Känner att jag måste börja spela och sjunga mer :) Ska försöka inhandla en keyboard iår, saknat att spela piano!

 

Vad ser du mest framemot med år 2013?
- Sverige-resan till sommaren, att äntligen få träffa min brorsdotter Selma för första gången, Davids bästaväns bröllop, besök från Sverige i mitten av februari!!! Plus att förhoppningsvis så kommer en av mina drömmar bli sann! :D 

Men jag är sjukt taggat överlag på det nya året, det känns som jag fick så taskigt avslut 2012 då jag var så nere hela tiden. Så nu känner jag att det är mitt revansch år!

 

Adjö till 2012 och Hello till 2013!

 

Kärlek till er <3

 

 

 

Gott nytt år!!

Gott nytt år kära ni!
Hoppas ni får ett underbart 2013 :)

RSS 2.0