Hon är här!

Igår morse 06.53 lokaltid blev jag och David föräldrar till den sötaste lilla tjej vi någonsin sett. Lilla Esther som vi väntat på dig <3 
Alla i lilla familjen mår bra och imorn får vi åka hem. Skriver mer när jag har ork/tid. Men tänkte att jag skulle kika in och berätta den goda nyheten!
En syn jag aldrig kommer att tröttna på <3


Den bästa!

Grattis på morsdag till bästa mamma!!!
Ingen är som du! Jag är så tacksam över allt som du gör/har gjort för mig. Jag älskar dig såååååå mycket!!!!

Massa kärlek till dig kakan, från din smula <3

Gulligull.

Ända sedan vi fick reda på att vi väntar barn har vi suttit timtals på olika hemsidor och kollat på barnkläder, jag tror vi väntade nästan halva graviditeten innan vi började handla saker. Men det är inte många plagg som vi handlat själv då vi fick massor på de två baby showers som fina människor anordnat för oss. Dock verkar det ju som de flesta tycker det är skoj att köpa i minsta storleken... så jag tror att vi inte behöver tvätta de första två veckorna :P Och jag hoppas verkligen inte att det är en stor bebis som vi kommer att få!
 
Nästa gång det blir en Sverige-resa ska det lätt inhandlas några klädesplagg till den lilla från kappahl, både jag och David har kärat ner oss i deras Newbie-collection. Alla plagg är så sjukt fina och sedan skadar det ju inte att de är gjorda från ekologisk bomull.
 
 Hur söta är inte de här?
Mitt hjärta smälter...  <3

Så här ligger det till :)

Photo by Hope Jewell
 
Hej allesammans!
Här går vi verkligen i väntans tider då den lilla är beräknad imorgon (!), det verkar som om det är väldigt mysigt där inne då det bökas på som vanligt och att jag inte känner av några som helst signaler på att det börjar närma sig. Men vad vet man, hela karusellen kan ju starta på ett kick! 
Den ena av oss är nog lite mer otålig än den andra.. man kan ju tro att det skulle vara jag som är less på att vara gravid men det är den blivande pappan som dagligen har pepptalks och försöker muta ut bebisen i magen. Men det är ju för vi längtar så! Men tack och lov så kan jag ju inte vara gravid föralltid, så vi ska nog vara tre inom den närmsta tiden iallafall. Jag hoppas på snart!!!
Bilden ovan är en liten teaser som vi fick från våran vän Hope som tog några gravidbilder på oss för någon vecka sedan. Lovar att visa fler när vi fått dem :)
 
Hoppas allt är fint med er, men nu vet ni iallafall hur det ligger till och vem vet nästa gång som jag skriver så kanske jag är mamma <3
 
Massa kärlek till er <3

Happy anniversary to us!
I love you more and more with each day.
You and me forever <3
RSS 2.0