hos syster.

hejhopp.
nu är jag hemma i matfors igen, det känns väl så där.
jag var ju inte så sugen på att åka hem, men men man får väl göra det bästa av situationen.

påskhelgen lider mot sitt slut, det var väldigt bra till en början. men efter bussresan gick det utför.
sitter hemma hos deborah nu, har sovit här. lånade hennes badkar igår, mysmys. sedan har jag sovit bredvid en urgullig vovve: Tika. eller hon är söt när hon inte bits eller käkar på mitt hår. nu sitter jag mest och väntar på att deborah ska komma hem från jobbet så vi kan äta något. sedan ska jag väl gå hem, och sedan ska jag gå till mormor och mysa. min underbara mormor!

åh, min vackra Imbum ligger också här på golvet. igår när vi var ute på promenad och vi släppte lös han för att han skulle få springa fritt. att se honom springa på den snötäckta ängen i solen...åh, det är bara en sån underbar syn!

aja, shipp o hej!
 nu ska jag kolla in tv:n lite.
jag saknar Gustav. <3
kärlek/Mariah

en sån här dag!

idag har jag en sån här dag som som jag helst av allt bara vill ligga i sängen hela dagen och inte göra någonting.
jag känner mig som att jag vill gråta för minsta lilla, alla har åkt...det är galet tyst på skolan. jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. tur att Gustav är kvar, men han är sjuk. han förbjuder mig nästan för att vara i närheten av honom, så att jag inte blir sjuk. han är för söt.åh, så underbar! men det gör absolut ingenting för min skull, jag är så galet behov av sällskap just nu.
var i studion förut ett tag och spelade in lite, det blev faktiskt en hel låt utan text. och själva inspelningen med instrument blev ju efter min förmåga då. inte speciellt avancerat eller bra. men,men. det är ju bra som en grund.

känner inte för att åka hem, känner inte för att göra någonting alls. bara vara. fast som sagt, hemma vet man ju alltid något man kan göra och det finns alltid någon som man kan vara med, eller så har man ju en hund som alltid vill ge en närhet. han saknar jag. men jag kommer ju hem på lördag så det blir ju så bra så.

egentligen så är det inte så bra att blogga, saker och ting kan ju misstolkas. men, det är ändå ett bra sätt att skriva av sig när man känner att skulle man prata så skulle man bara börja gråta. fast det är kanske bara jag som har de här dagarna när man känner så. blödiga lilla mariah.

nej, jag antar att jag måste ändra inställning lite granna så kanske jag mår bättre och gråten kommer längre bort.
nu är det påsklov iallafall. Glad Påsk, shoohoo!
nu ska jag gå och dra något gammalt över mig.

kärlek/Mariah

ibland känner man sig bara så hjälplös.

helgen är över, vi var till vinden...fick sladd på bussen och hamna i diket. det finns inte så mycket mer att säga, man behöver inte prata om det så mycket, vi klarade oss iallafall. dagen var rena rama oturen för oss men det slutade ju bra, läs mer hos MC på hiddenpart.blogg.se

jag var på riktigt kasst humör igår, och lite idag också. jag känner mig så hjälplös, när det är någon som man tycker så mycket om som har det såå jobbigt, och man vet liksom inte vad man ska ta sig till för att hjälpa den. det är då avståndet är så långt mellan här och hemma. men tur att det finns underbara människor som kan få en på andra tankar för ett tag. <3

den här skolveckan är galet kort, bara två dagar kvar. sedan är det väl tänkt att man ska åka hem, men jag känner verkligen inte för att göra det. får se när jag kommer, pratade med Sarah just och då skulle jag få vara barnvaktis till Mandy på lördag. vad mysigt, så då måste jag ju komma hem!
ett lov till utan Gustav väntar, det är väl bara att sakna och längta igen. men det är ju såå otroligt härligt sen när man ses igen.
kanske får mig ett besök av Clauss också till lilla Matfors, det skulle vara kung! funderar på om jag bara ska vara hemma i några få dagar. jag känner att jag behöver vara ensam också. tänka lite, fundera.

det är så knas, att man saknar folk, men man saknar dem liksom inte på samma gång. jag vill vara hemma, men samtligt så tar det emot så mycket. jag älskar er alla, men det känns bara så jobbigt just nu.
tack för att ni finns, även om jag är konstig och inte förtjänar er.
kärlek/Mariah

åh, jösses!

måste bara poängtera att föregående inläggs skrevs innan jag for, men sedan hängde min dator sin pga. vårat sega internet hemma:P så jag publicerade det nu, när jag sitter vid datorn en längre tid sedan jag kom hem. nog med det.

London var underbart, vi hade inte så mycket planerat så vi bara turistade,fotade,hälsa på Sanna och amanda, var ute och dansade, Shoppade. Osv. Emelie och Sofie, vilka reskamrater.. jag tror visst att vi kommer resa mer i framtiden. London var underbart. men jag saknade Gustav så galet, och Skellefteå faktiskt.
kom hem till sverige i söndags, till matfors på kvällen. sedan på måndag morgon fick jag äntligen träffa Gustav och vara med honom, bara honom i 6 h. eller hans pappa var ju också med på resan upp men,men. ni förstår var jag menar =)

igår riggade vi till en stor Swedbank tillställning, sedan riggade vi ner det på kvällen..kom tillbaka vid 01.30. efter en massa lyft och dyligt, fast svaga jag gjorde ju bara de lättaste sakerna. men det är väl någon som måste göra dem också.

idag så har vi haft besök av Samuel Ljungbladh här på skolan, det började med att vi sjung med han på morgonsamlingen. Han har så sjukt bra, röst! jösses!
sedan pratade han en massa, och sen hade vi masterclass med honom. jag sjung I Belive I can Fly =)
och älskligen min sjung, Ett Liv För Mig. han är så underbar han också! Gustav du är helt galet underbar.

sedan efter skolan så övade vi lovsång inför fredag på EFS, det blir Jesus-röj det =)


ett liv för mig
är ett liv med dig
doften av ditt hår,
varje liten tår
gör mig mera säker på
att ett liv för mig
är ett liv med dig
jag kommer alltid,alltid
att älska dig.


det är så sant,så sant. <3

åh,jösses vad jag kommer sakna dig!

hejhopp!
nu är man hemma i matfors, har varit det sen i torsdags. har då hunnit med två resor till birsta med Sarah, Gayan och Amanda. varit hos deborah och myst med hennes nya hund och kollat på film.
saknat gustav, sedan fått träffa gustav(härligt!), var på middag hemma hos honom igår. fick träffa hans föräldrar och syster, hans morföräldrar och moster med barn. Det är verkligen en härlig släkt. det ska bli kul att lära känna dem. jag antar att jag var lite blyg, men jag hoppas att de ändå fick ett bra första intryck av mig. det brukar ju vara det som sitter kvar. vi var även till några bekanta till familjen Jacobson och kollade på hockey, eller vi såg 1½period.. Timrå-Mora.. men Gustav tyckte jag såg för uttråkad ut så vi gick som sagt efter 1½ period. så vi tog en promenad hem, mysigt i slaskvädret. men med rätt sällskap så blir vilken situation som helst. eller rättare sagt med rätt person <3
sedan blev det melodifestivalen, självklart går inte de som hade bäst låt vidare Calaisa...men de som gick vidare var ju riktiga schlagers.
det var en riktigt mysig helkväll/eftermiddag med underbaraste och älskade Gustav, och hans familj!
åh, jösses vad jag kommer sakna dig!

imorn bär det iväg med tåget 08.33 från sundsvall C.
det ska bli så galet roligt.
jösses, att resa och träffa tjejerna igen! galet!

jag kommer sakna dig gustav, du har verkligen fastnat i mitt hjärta. saknar dig redan!

kärlek/Mariah
RSS 2.0