Romantisk middag för två...eum?

jaa, när det skulle lagas middag ikväll så hade inte Benoit kommit hem från jobbet så jag och Elisabetta stod och förberedde och tjattrade i köket. plötsligt utbrister Betta "MIEEEEERDA" (inte det finaste ordet kanske) hon hade glömt bort att hon hade girlsnight ikväll, dvs ute kväll med några av mammorna från mammaklubben. det blev fart på henne. middagen som förbereddes blev bara för mig och Benoit.
som avnjöts på tu man hand, med jordgubbar till efterrätt :P
haha, man skulle ju kunna tänka att det skulle vara lite akward. men vi har sjukt intressanta diskussioner alltid vi två.. haha.

ajaj, nu ska jag måla mina naglar och kolla lite på Ally, so long!

nötinöt

just det.

jag fick en blomma igår, eller en kaktus. räknas det som blomma, jaja, en växt iallafall.




för att jag tar hand om Margherita så bra, även om hon är lite påfrestande ibland :P de är för söta.
plus, att elisabetta sa..ja den passar ju i värmen och det är ju varmt på ditt rum och det gör ingenting om du glömmer att vattna den...haha. jag och blommor. inte den bästa kombon.

vi började för övrigt att lära oss den här låten igår på a capellan, sjukt snygg :)

Gult är fult, eller hur var det nu?

jag tycker gult är fint, och jag tänker inte på att bananer är gula. det är nog det ända bra med dem. solen är gul och den älskar jag :D

gult ska bli min sommar färg, och våga inte säga att jag ser ut som en banan! haha.
vilken ska vara din sommarfärg?

jag är på snuskigt bra humör idag, kanske för att det är torsdag och jag har dryga fyra timmar kvar att jobba innan helg :P

JAAAAAAAAA :) haha. jag är glad, kär och nöjd med livet. kan det bli bättre!

idag köpte jag två nya nagellack dessa två:


gult och mintgrönt, snajsigt värre va? :D

adjöken på en stund.

onsdagskväll.

kom hem för ett tag sedan från en intensiv övning med de här härliga typerna, sjukt kul :)




var lite smått hungrig så jag stannade och köpte en yoghurt som jag slukade..yummieyummie.




nu ska jag sova...börjar få ont i halsen, det ogillas.

godnatt världen!

livet är fint.

även fast det varit en bajsdag som jag helst av allt bara velat att den skulle ta slut.
men nu ebbar den mot sitt slut.

det är lite lättare att andas nu efter en långpromenad med musik i öronen och lite snabbmat,
jag är tacksam över allt som händer i mitt liv, alla människor jag har omkring mig och att jag är frisk och kry.
ni betyder sjukt mycket <3



jag gick till Hammersmith bron, den är sjukt fin.


vy från bron, sjukt vackert. det är en vacker värld vi lever i.


det hann visst bli ganska mörkt när jag korsade över themsen vid putneybridge.

några bilder från i helgen, eller snarare från efterrätten i lördags på Pizza express med mina favvisar här<3:


min tiramisu, yummie! sjukt stor dock!



fina Alina med sin maffiga chokladkaka :)



Godingen var överlycklig över sin kaffeglass med kaffe till, kan det bli bättre <3


aja, det känns bättre nu. pratade med Elisabetta och Benoit när jag kom tillbaka om dagen och så, och jag sa att jag inte varit på det bästa humöret sedan när jag sagt godnatt och gått upp på rummet fick jag det här smset av Elisabetta:

"Wishing you a good night and sure tomorrow will be a better day, xx"

de är sjukt fina, livet är fint. nog med den här skit dagen.

godnatt.

Idag är en bajs dag.

jag måste vaknat på fel sida, är så vidrigt låg. BLÄ!! jag vill bara DÖÖÖÖ! nejdå, så illa är det inte. men usch, gillar inte när det är så här! vill bara ligga och såsa i min säng och inte behöva tänka på något annat.

vi var ute på en promenad i solen, det var fint. så nu känns det lite bättre, men bara ytterst lite.
ni folk som läser min blogg har väl undrat om jag kolat eller något, var ju ett tag sedan någon uppdatering, men helgen var fin. massa mys, prat och fina människor. och vi hade sjungning med A capella gruppen, det gick väl hyffsat :P

ush, jag är grinig. men dock så kär <3 :D


efter jag slutat idag, ska jag bara gå ut och gå i några timmar och hoppas att det känns bättre sen.
adjö på ett tag, ingen blir glad av en bitter Mariah. haha, jag är bara låg inte deppig dock vill jag poängtera ;P

snart <3

idag har varit en väldigt fin dag, sjukt mycket sol :) åkte och hängde med Alina, käkade fin lunch och gassade lite i Holland park, sjukt mysigt :) detta sällskap kan man som inte få nog av, och ja alina visst klappar mitt hjärta lite extra för dig, men inte på det sättet. det skulle vara lite underligt :P
har nu even en jätte fin fuji vattenflaska :P

snaaaart kommer den som mitt hjärta klappar sådär extra för, på det där sättet :) jag kan knappt vänta <3 <3 <3
tror helgen blir awesome, och full med kärlek,sol och skratt :)

ajaj, ciao!

fyra timmar kvar till helg!!!

sjukt snabbt veckorna går nu, på ett sätt är det ju bra för jag längtar ihjäl mig till att det ska bli helg. men jag vill inte att veckorna ska gå fortare :P det är ju snart maj!

ahh, det ska vara sol hela helgen! åhh. jag längtar! jag längtar till imorn :D då får jag träffa den som mitt hjärta klapprar lite extra för plus att jag ska spendera några timmar på dagen med bääääästa Alina <3 det kommer vara en awesome dag!

idag har jag budget pimpat mitt rum, köpt ett överkast,filt, ljuslyktor.. har ju tjatat sen jag kom att jag velat göra det lite mera mig så nuså! :) fast jag har lite flera planer! ska nog framkalla lite bilder som jag ska sätta upp också, någon som har någon som jag bör ha uppe kan väl maila mig dem :D
typiskt bara att jag råkade ta sönder två lyktor när jag kom hem, tur att de var billiga så jag kan köpa två nya nästa vecka tror jag. orkar inte gå dit idag igen :P
ska nog köpa lite kuddar till sängen också :)

nu så tjuter tvättmaskinen, ska gå och byta!
today's laundry day!



saknar faktiskt dagarna med 2nd Ride <3

konserten igår alltså!

tjoohoo, säger jag bara! det var helt lovely!
det började med en barnkör, som drog igång partyt i mitt hjärta. solviksfolk, de sjung let's dance!! och hade sjukt roliga vampar i slutet..yeehaa, sedan var det en sjukt grym liten kille som sjung Wind beneath my winds helt fantastiskt bra, och men känsla som hette duga! det var första gången jag grät av lycka på den här konserten, haha. jag är så känslosam :P
sedan kom London community gospel choir(LCGC) in, och de var AWESOME! de lät som en inspelning trots att de var sjukt många, jag tror jag inte hört något liknande live. helt galet bra solister och svängigt komp :)

det satt en gammal man bredvid mig som satt helt still, han måste blivit åksjuk så mycket som jag poppade. haha, han pratade med mig iallafall i pausen, sa "Splendid" hela tiden. en typisk britt, han hade faktiskt varit utbytesstudent i sverige för 60 år sedan :P haha det säger kanske något om hur gammal han var :P

det var en galen del två på konserten, Urban Voices kom in sjung några låtar, varav en var Total Praise..gosh, vad jag ryser när jag hör den. sen kom LCGC in och röjde gärnet mot slutet. massa bra låtar, allsång och avslutning Love train :) gaaaaaalet!


nu sitter jag här, väntar på att den här godingen ska dyka upp och krydda min och Margheritas dag :)



hett va? :)

<3

snart fredag.. <3

ahh,ont i magen!

men ikväll blir det gospel för hela slanten! awesome!!!

det är bland annat denna kör :D :D :D

där står vi och ler...

... med våra feta leenden efter Wicked :)


sicket par va? :P vi ser ju nästan för seriösa ut så vi tar en till:



det är inne att ha handen på magen sådär, urtjusigt eller hur :P
fotat av bästa Alina <3

Each day gets better.

godmorgon, sjukt seg idag. hade gärna sovit en timme till, jag tycker att jag ska få vakna så här nästa lördag.. det vore fint att bara somna om :P fast har man bara sovit 6 timmar sammanlagt på hela helgen så är det nog tillåtet att vara seg på måndag. eller som jag brukar säga, Lazy Monday.

aja dagens fråga
kort vs långt
VS   

vad säger ni, keep it short eller spara ut det?

Jag är så glad!

gårdagen var fantastisk, åkte till fina Alina och vi köpte med oss lite käk och satte oss i Hollandpark..det var så varmt så vi bara hade klänningar och barbent. lovely! det som var mindre lovely var att det tog nästa en och en halv timme att ta sig till henne pga avstängningar på olika tub-linjer...Dryyyygt!
vi satt där ett tag tills det var dags fixa till oss inför kvällen :) hollanpark är sjukt mysig o fin!
bilder på hur heta vi var finns på Alinas blogg :)

vid fyra tiden så väntade tre galet stiliga killar på oss vid holland parks tub-station det är inte alla dagar 3 killar väntar på oss i kostymer :P (det var kanske en av dem som var lite så där extra stilig ;P )
sedan blev det att möta upp de andra och käka middag, jag tror att hela sällskapet var på 11 pers. fettnice!
efter mat i magen blev det musikal, Wicked! den var helt magisk, sångarna var helt otroliga och musikerna med! jag dog lite :P sedan blev det en sväng på casinot som Reid ville till, och eftersom det var hans kväll så blev det så.
mina fötter ville inte vara i mina skor efter halva kvällen, men visst jag tryckte ner dem i skorna o sjukt ont det gjorde, menmen jag hade en sån gentleman vid min sida som jag kunde stödja mig på :) jag är så lycklig!

sedan blev det häng på killarnas hotell, jag var hemma 05.15 haha, inte mycket sova den här helgen för sedan slog alarmet igång 08.30 och det var dags för Hillsong. som var TOTALY AMAZING idag, det var en gästtalare en kvinna från USA som verkligen berörde mig. I'm feeling so grateful and blessed right now!

solen sken som bara den idag också, så vi satte oss i HydePark i solen och bara myste...och kollade på bilar så klart. haha. sedan var tanken att möta upp Emelie och Helena på Ikea, men när jag väl kom fram och skulle ta bussen till ikea från tottenham hale så fick jag veta att det bara var tio minuter kvar till stängning. så jag satt i solen och väntade på flickorna, pratade med mamma lite! min fina mamma <3
när de väl dök upp, emelie skrämde skiten ur mig så drog vi till Clapham common och köpte med oss lite mcdonalds och satte oss i Parken och pratade :) sjukt härliga flickor!

när jag sedan kom hem väntade middag, idag har jag ätit mycket! med efterrätt, vi firade Margheritas 11 månaders dag, tänka sig om en månad fyller pluttan 1 år. otroligt! de tackade mig även hysteriskt mycket för att jag tar hand om Margherita så bra, att jag gör henne så glad. och att de trivs så jättebra med mig! och är så tacksam att det blev så bra. vi alla i det här hushållet är så otroligt glada och nöjda kom vi fram till :)

jag trivs som fisken i vattnet,
This is real, This is Me. I'm exactly where I'm supposed to be


over and out, Goodnight.
<3 <3 <3


den här helgen är awesome!

<3 <3 <3 <3 <3

Love is in the air, jag har aldrig mött någon som denna man. jösses, han tar andan ur mig varje gång vi ses. nu är det inte ett skämt längre, jag har fallit pladask.


<3 <3 <3 <3 <3


igår var det en galen kväll på grabbarnas hotell i shepherds bush. jag höll på att skratta så mycket så jag fick ont i magen, haha. och ni shepherds bush ligger ju ganska nära. bussen tog en annan väg än jag är van vid att fara, kanske att det är närmare till Alina en annan väg en den jag testade igår..hm. det måste undersökas.

igår pådagen, gick jag till alina. vi tog oss till westfield, det gigantiska köpcentret som fick mig att må lite dåligt :P haha, jag hittade skor till dagens bravader och vi gled omkring. mysigt värre!

jag fattar inte att jag inte kan sova när jag väl kan, somnade 03.30 inatt tror jag och vaknade 08.15. kunde verkligen inte somna om..helt stört och jag är verkligen jätte pigg :P

aja, nu håller mitt nagellack på att torka. sen blir det dusch och jag väntar på att alina ska höra av sig så vi kan ses :)

massa kärlek till er <3

trött, tröttare, Margherita.

hon sover igen!!!
jag som är sååå taggad för att leka, bli biten, nersalivad, dragen i håret. jaa, allt men så vill hon bara sova hela tiden.
i morse bakade jag scones till frukost, yummie. till lunch åt jag 34 pastarosetter med broccoli och rostbiff (jag räknade så jag vet hur många jag ska koka nästa gång, hur många blir du mätt efter?) ahh, jag har lite att göra. och molningt är det...eller solen kikade just in i mitt fönster. och egentligen har jag massa att göra, men vem orkar göra det man måste :P aja, om jag inte ska ta mig en stund och kolla på stämmorna till ikväll :)




<3 <3 <3 <3 <3

jag är en hemsk aupair.

efter bomben igår, så blev det ett väldans liv på Facebook. haha, tack för att ni är glada för min skull! jag är också glad :D

men vidare till rubriken, Margherita sover fortfarande och har gjort det hela natten, vanligtvis vaknar hon vid sju och vill ha mjölk men nu sover hon som en klubbad säl. jag antar att det var för mycket friskluft igår, om det nu kan bli det :P haha, men två långa promenader blev det i det underbara vädret. hur kan man låta bli att vara ute liksom? sedan att jag bar henne på bärselen på magen hela vägen tillbaka på andra promenaden. haha, hon börjar nog bli lite för stor för den, hon studsade upp och ner och sparkade mig i mumindalen hela tiden.. inte direkt det skönaste. men det var ju tur att vi fångade vädret igår för idag ser det inte direkt ljust ut, eller ljust är det men ni fattar väl :)
undrar om det bara är jag som är en sån här au pair som utnyttjar det faktum med att barnet inte har någon talan, och bara sätter henne i vagnen och går, och går. haha, är jag hemsk, konstig? aja. sig mig den som vet :P

nu låter det som hon börjar röra på sig lilljäntan, härligt! jag är redo att fånga dagen, hoppas hon är! livet är gött!

nu är det ute på facebook, då vet alla det och alla borde veta det!



Mariah Gammeddehewa is in a relationship with David Landrum <3


aja, any questions?säkert massa :P

ombrisappaombrisappaombrisappaleleeee :)

jag är G-L-A-D, jag bor i en sån fin familj här..har skrattat mig igenom ännu en middag :)


dagen, Margherita och jag drog till Wimbledon park och mötte upp Emelie och Isla.


mysigt med de där båtarna :)






aja, jag orkar som inte skriva mer. adjöken din lilla lök.

Du får mig att känna mig så bra <3


VARNING! FÖR ETT TRÅKIGT INLÄGG MED BARA TEXT!!


jaja, dålig uppdatering jag vet jag vet.
men när helgen kommer så har jag som inte tid, eller snarare ingen ork när jag väl sitter vid datorn :P
men min helg har varit awesome iallafall, ifredags träffade jag Harriet som var här med sin gospelkör och vi hade en heldag inne i stan. jag mötte upp henne vid hennes hotell och sedan promenarade vi igenom Kensington Gardens och Hyde Park vidare mot Oxfordstreet där vi flöt omkring ett tag, käkade sushi, Ben's Cookie och pratade med en Härlig Kirk-kopia på Footlocker. haha. awesome. sedan satte vi oss på ett starbucks och tjattrade lite. sedan kom David dit och vi tog oss till buckinham palace och sedan satte vi oss i greenpark och kollade på folk. sjukt kul att träffa Harriet igen :)
efter vi lämnat av harriet vid resturangen som hon skulle äta middag med hennes kör på drog vi och käkade grekiskt, yummieyummie. och efter det blev det bio, Remember me :) en väldigt bra film, med sorgligt slut. jag tror inte ett öga var tort. vi promenerade och sedan ringde Gerry och tjatade på att vi skulle komma till clubben han var. och vi for dit, det var utklädningstema så hälften av killarna var tjejer. riktigt snygga tjejer, dålig musik konstig dans, tror inte jag far dit igen även om jag har trevligt sällskap. en väldigt fin dag/kväll med otroligt fint sällskap <3

lördagen så åkte jag och träffade alina i nottinghill, och vi gick på jakt efter klänning till Reids födelsedagsfirande nästa helg. jag hittade en råfin klänning :) sjukt nöjd! vädret har varit så sjukt fint den här helgen :)
påkvällen så åkte vi till elephant and Castle och lyssnade på Harriets kör som hade konsert. deras sound var typ masschoir, and I liked It :D
ännu en fin dag med otroligt fint sällskap :)

söndag, Hillis dags..haha jag tänkte att jag ska ha smeknamn på allt hädanefter. men, hillis låter lite larvigt så det får vara sitt vanliga. aja, hillsong var nice trots att jag höll på att somna under predikan :P hhaha. aja, efter mötet blev det tackohej picknick för Lindsey som ska åka tillbaka till usa. sorligt att man inte lärt känna henne mer, en otroligt söt tjej.
sedan blev det jakt efter kläder till nästa helg, både för Alina och grabbarna. jag kände mig dock bara vilsen, helst inne på det gigantiska topshop där jag tappade bort alla hela tiden och fick typ inte tag på någon och var extremt kissnödig. men,men. jag överlevde. vi avslutade dagen med middag på va piano, sa hejdå till killarna <3 och promenerade sedan genom hydepark/kensington gardens till Nottinghill där alina fortsatte mot sig och jag mot mig ( till fots) jag gick hela vägen hem, använde min kartbok och gick massa vägar jag inte gått på. tog mig över wandsworth bridge och ja, jag var sjukt mör när jag var tillbaka :P men fett nice!

aja, snart vaknar väl pluttan till igen. hon har blivit så sjukt aktiv på senare tid så nu är det full rulle när hon är vaken :)

jag är sjukt glad just nu <3
hej så länge!

Give me something sweet and I'll love you forever

familjen har kommit hem, sjukt trötta och förskylda.
Margherita minns mig, det kändes som hon vuxit på bara de här dagarna och utvecklats. kan det vara så?
aja, jag lagade mat till dem och det var uppskattat att det var städat i huset. men jag vet ju själv hur skönt det var alla gånger vi kom hem från srilanka när mormor hade fixat mat, eller eldat till oss i huset. det är skönt att komma hem och landa och bli lite upp-passad :) de tyckte det var en fin gest!
även att jag fick ett chokladägg av dem, de är så fina min värdfamilj! i ägget ligger den godaste choklad jag ätit på länge, mitt tandvatten bara rann när jag tog första tuggan av ena pralinen..haha :P
nu ska jag slå på lite ally mcbeal och chilla inför min enda jobbdag den här veckan :)


även en fin låda, gult som solen...aldrig som bananer. haha


ägget!


yummie,yummie.


åh, min lilla goding. vilket pusskalas det var! haha. det var förövrigt hellokitty som kom tillbaka inte Margherita :P


I'm so natural, so, so natural babe...det här iallafall mitt blekaste.. nog för att blixten hjälper till lite. men,men


aja, tack för idag. jag är glad! jag tror jag har dinosaurier i magen, och då menar jag inte att jag är nervös eller gasig..hahah.

over and out.

tänk om hon inte minns mig..

haha, jag oroar mig alltid när det gäller barn. visserligen har det bara gått knappt en vecka, men tänk om hon inte skulle minnas mig lilla margherita?
aja, fick ett sms för en stund sedan om att de hade landat och var påväg hem :)

åh, vad musik är fantastiskt. någon som vill dela med sig av något som jag inte bör missa? :D


There's nothing like You and I

godmorgon :)
idag bara för att jag vill kliva upp tidigt så ville jag sova mer. måste vara psykologiskt, att när jag väl får sova på morgonen så kan jag inte och när jag borde gå upp så skulle jag kunna sova bort hela dagen. sjukt knas.

tänkte ge mig ut på en springtur när jag just vaknade, men mina ben är sjukt möra sen igår..haha. så jag avsätter denna onsdag som en vilo dag. visst ska jag ut på en promenad, men kanske inte fullt så långt :P
ska nog ut och handla lite och laga mat till familjen när de kommer hem, tror att de kanske kan bli uppskattat :)
men frågan är ju bara vad jag ska hitta på...hm.. någon som har något förslag?

aja, nu ska jag hoppa in i duschen så jag får något gjort idag.
ciao så länge!

These feets are made for walking.



idag vaknade jag tidigt igen även om jag skulle sova lite, fångade dagen tills det var dags att promenera till Clapham Common där jag skulle möta upp Emelie och Helena för en stund på ett nöjesfält. jag glömde kartan, snurrade omkring och kom fram till slut. då blev det karuseller för tjejerna medan jag stod på stadiga marken och tittade på, haha. jag är verkligen inte den typen som åker :P


up in the air



redo att göra igång :P


jag köpte mig sockervadd som jag snaskade på medan jag skrattade åt dem i karusellen...haha.


hahaha.



jag och Helena posar framför något i parken, haha. den var fin tyckte jag :P


Deborah, den sista bilden är till dig. han i mitten är rörd, jag tänkte på dig :P <3



sedan blev det matstopp, innan jag fick sällskap av Emelie på promenaden tillbaka. en lyckad och trevlig dag :)
jag älskar att promenera, aahhhh! jag älskar London! och jag älskar att leva!! :D

godnatt från mig, imorn kommer la familia hem. det ska bli mys tycker jag :)

jajaja, jag ska blogga.

jag lever, jag har det bra. jag äter mat. osv.

helgen i lite bilder:

Reid och Chris, haha. :P


vi bakade YummieLove (kärleksmums)


Fina påskliljor :)



de blev sjukt glada över rullgardinerna, de är lättroade :P


bästa Oh, Alina som förgyller min liv här borta..yeah.



helgen har varit fantastisk, har haft underbart sällskap av Alina här eftersom familjen är bortresta till Frankrike över påsk och kommer hem på onsdag. kort vad vi har haft för oss:

I fredags när familjen lämnat huset, anlände alina kort därefter vi gick och handlade, käkade tacos, promenad i parken och kollade på Alice i underlandet på bio. den var väldigt mysig :)

lördag, vaknade bakade påsk kaka :P mötte upp David, Reid och Chris gick ner till putney bridge och kollade på boat racet som var där. sjukt mycket folk. sedan gick vi tillbaka hit och fikade, sedan anlände Gerry och vi gav oss iväg för att äta middag. vi hamnade i Fulham och på en Tex Mex resturang..VI kommer nog inte gå tillbaka dit av flera anledningar! fick mitt livs första Mixtape, det var ioförsig en cd men så otroligt gulligt av denna fina typ :D min hjärta smälter lite :)

i söndags var det hillsong på morgonen, de hade ett fantastiskt drama, eller jag vet inte om man kan kalla det..men det var helt otroligt. nog för att vi satt där och var lite rädda, men vi satt iallafall på galet bra platser :) sedan blev det luncha med grabbsen som missat mötet för de var tvungna att ta bussen istället för tuben som var avstängd. sedan drog vi till Natural history museum, det var intressant dock lite svårt när man inte förstår vissa engelska ord. men det var kul :) på kvällen åt vi lax och klyftpotatis och tzatsiki det var yummieyummie.

idag så sov vi ut, eller jag vaknade lite innan alina..en timme eller så :P men sen så kände vi att var ville fånga dagen och göra något så vi drog till kingston för lite shopping, jag fick med mig lite fina grejer hem :) pizzafull gick vi sedan hem därifrån...sjukt möra vi var när vi väl var framme. helt galet.

nu har alina farit hem, det är sjukt tomt. vi har haft det så sjukt fint :) eller det är iallafall vad jag tycker ;P
kolla Alinas blogg för lite mer bilder :)

åh!

jösses, jag är för mätt för att blogga.

för övertrött och flummig.

poosausage på er.
RSS 2.0