Morsdag!

Grattis på morsdag älskade mamma, tack för allt! Ingen är som du <3 älskar dig!!

Happy One Year Anniversary to Us.

Idag är det ett år sedan jag och David sa: -Ja!, till varandra. Det är lite knepigt att inte få spendera den här dagen tillsammans med honom men vi får se till att fira ordentligt när vi väl är tillsammans.
Jag slutar aldrig att förvånas över hur man kan älska en människa så här mycket och att kärleken blir starkare och starkare för varje dag som går.
Även fast det är bara ett år som har gått så känns det nästan som det har varit längre, det har varit så sjukt mycket som har hänt under året. Jag hoppas verkligen att det kommer att lugna ner sig lite nu framöver så vi verkligen bara får njuta av varandra.
Många år gick jag runt och trodde att kärlek var ingenting för mig, hur skulle någon kunna älska mig?! och att sedan träffa sin "dröm-man" när man är 21 var nog inte vad jag trodde skulle hända. Ironiskt nog så tänkte jag när jag åkte till England att jag skulle ha ett år att verkligen hitta mig själv, men jag hittade inte bara mig själv utan även mitt livs kärlek. Jag är så sjukt tacksam över David, över den personen han är och att han älskar mig trots alla mina små egenheter. 

Happy Anniversary Honey, I love you SO much!

One year!

Idag är det ett år sedan jag flyttade till USA :) Ett beslut som jag tror jag aldrig kommer att ångra!

Nog för att jag har det bra här i Sverige på min 3 månader långa semester, men jag längtar sjukt mycket tillbaka. Jag tror en viss person är anledningen till denna sjukliga saknad dock ;)

Hoppas ni haft en bra helg! Det har jag, är i Härnösand nu och den kommande veckan tills på torsdag/fredag så det är bara att höra av er om ni vill ses!

Kärlek till er <3

RSS 2.0