Han är hemma!

Nu är han äntligen hemma, det firade vi med en lite powernap efter att jag kom hem från jobbet! Båda blir så sjukt såsiga när vi varit borta ifrån varandra, antar att det är för att man slappnar av när allt är som det ska vara igen! Ikväll ska vi på en "pumpkin patch", vet inte riktigt vad man gör där men det ska bli kul ändå! Ska packa med mig kameran så kan jag berätta senare hur det var :)
office style.

När jag sitter här vid våran nya dator så känns det verkligen som jag sitter på ett kontor, man är så van att använda bärbara datorer så när man väl sitter vid en stationär så känns det annorlunda. Men det är nog en vanesak!
 
David for i morse så nu ska jag leva loppan själv i en vecka... eller hur var det nu - övermissbruka tvn och sova?!
Haha.. det är nog faktiskt en hel del sanning i det där, men jag har en bok som jag tänkt försöka läsa och sedan skypa med folk? Jag har varit på tok för dålig på det den senaste tiden! Så hör av er om ni vill tjöta :)
 
Aja, snart är väl riset som jag kokar klart så då ska jag väl äta lite iallafall.. lugn mamma - det blir inte havregrynsgröt till middag! (idag iallafall ;P )
 
Avslutar med en bild på min älskade mormor och mig sen i sommras, sicken dunderkvinna hon är! <3
 
 

Finally!

Känner mig ganska mör efter att ha stigit upp 04.30 som jag gör de flesta dagar, men tack och lov så jobbade jag bara mellan kvart i 6 till tolv så det gick undan då vi har mest kunder på morgonen när folk är påväg till jobbet å så. 
Tänka sig! Idag fick jag mitt Greencard som är giltigt i 10 års tid, helt galet!! Jag är happy, Happy, HAPPY!Känns som att det är en dag man borde fira, men det får bli en annan dag :)
Snart ska jag börja med middagen, idag blir det mandelpanerad fisk med något mumsigt till.. fisk är ju så gott!
hej på en stund!
kärlek <3

I'm back!

Äntligen så har vi köpt en ny dator! Den vi hade förut levde sitt egna liv när man skrev på den, dvs att den klippte, klistrade och raderade lite som den ville medans man skrev.. så det var inte det roligaste att försöka blogga på när man fick börja om på inläggen hela tiden.
Sämst på att kommentera på andra bloggar har jag också varit, dumma bloglovin app som man har på mobilen.. det är ju så enkelt att läsa på den men så lätt att inte komma sig för att kommentera, men jag ska bli bättre nu.
 
Sommaren verkar ha kommit till sitt slut och det börjar bli svalnare här i Omaha, eller svalare och svalare det ligger ju fortfarande runt 20grader varmt. Men jag är redo för hösten nu och allt mysigt som den har med sig!
 
Kommer nog uppdatera lite här de kommande dagarna med inlägg från sommaren, så ni får en liten inblick i vad vi har haft för oss!
 
Jag är vråltaggad (se bilden) att börja att skriva igen så jag hoppas det håller i sig :)
 
Just det jag har ju cuttat av mig håret lite också, och nya glajjor med! ps. I love photobooth..
 
Hur har eran sommar varit, vad har ni haft för er?
 
Massa kärlek till er <3
 
 
 
RSS 2.0