tidig morgon självmant.

Efter en natt när jag vaknat av att träningsvärk infunnit sig i mina ben och rumpa så vaknar jag lite efter 06 och är jättepigg, trodde att David redan åkt till jobbet (han säger alltid hejdå, men ibland så minns jag inte pga mitt sovande tillstånd). Efter en stund hör jag massa ljud i lägenheten och någon som tassar omkring, blir sjukt rädd och får för mig att någon brutit sig in. In genom sovrumsdörren kommer ju bara David i mörkret, jag undrar vem av oss som blev mest rädd... haha.
Sedan bar det av till gymmet för min del, 30minuters löpning på bandet och sedan så körde jag lite intensiv styrketräning så nu är jag helt mör. Men så skönt när man är klar!
Nu ska jag avnjuta en kopp grönt te och filosofera lite, när man vaknar så tidigt har man ju massa tid innan man ska iväg och jobba. Gillas!
Hoppas ni har en underbar tisdag!
Massa kärlek till er <3

Myskväll!

Efter att varit ute och gjort lite ärenden idaf har vi bunkrat upp med lite gotta och hyrfilm, ikväll blir det Thor och One day som vi ska kolla på. hoppas ni haft en mysig dag/kväll!

Massa kärlek till er <3

medium-pudel?

Igår kväll efter att jag duschat flätade jag mitt hår i 7st inbakade flätor, nu har jag just tagit ut dem. Resultat - medium-pudel :P hahah
Det är mer lockigare i verkligheten, I like it a lot!

HELG!!!

Åh, vad skönt det känns att inte behöva jobba på två dagar! Vi har inte direkt några planer för helgen, blir nog bara till att vara hemma kanske baka lite kanelbullar :) Det var tag sedan sist jag gjorde det, så det skulle sitta fint med några påsar att fylla på frysen. Just nu sitter David och kollar på Topgear-UK, vilket han älskar, jag är inte så intresserad men jag bara älskar när David skrattar åt vad de har för sig på tv:n.

Hoppas ni haft en mysig fredag med en ordentlig myskväll :)

Kärlek till er<3

Morsning.

Sitter här och äter någon slags lunch innan jag ska iväg och jobba om ett tag. Jag är så sjukt tacksam att det är torsdag vilket innebär att det är fredag imorn, hela den här veckan har jag bara längtat till helgen.
Det är ganska konstig hur vi fungerar egentligen, saker som man inte tycker smakar gott kan man lära sig att gilla. För t.ex tre veckor sedan gillade jag inte alls grönt te, men nu dricker jag det minst två gånger om dagen och tycker faktiskt att det smakar riktigt gott och ett plus är ju att det är bra för dig! Andra saker som jag har ändrat uppfattning om efter en tids ätande har varit kapris, oliver, soltorkade tomater och säkert något mer. Är det någon som känner igen sig?
Kylan har kommit tillbaka till Omaha.. jag som var redo för sommaren går runt och fryser hela tiden även om jag har lager på lager med kläder på mig. Om dagarna drömmer jag mig bort till varmare ställen och hoppas på att jag snart kan ligga på en strand och bara glassa :P haha, men vi får se vad framtiden bjuder på!
Hoppas ni har en fin torsdag!
Kom ihåg att dagen blir vad du gör den till.
kärlek till er <3

Lyckad shopping!

Här kommer en video med shoppingen från i helgen! Enjoy :)

 

Video-programmet kapade av mitt huvud ibland lite då och då, oh well det funkar iallafall :D

Tack för titten!


kärlek till er <3

Onsdag.

Slänger in ett snabbt inlägg innan jobbet för att önska er en fantastisk onsdag, hoppas ni har en fin dag!
Efter jobbet kommer det upp en liten video med mina shoppingfynd sen i helgen! So Stay tuned! :D
kärlek till er <3

Utmaning!

Nu tänkte jag göra en utmaning som jag fått från Nadja!
1) VAD GJORDE DU FÖR TIO ÅR SEDAN?
För tio år sedan var jag 13 år, jag gick i 8:an på Matfors skola och fritiden gick till att spela basket.
2) VAD GJORDE DU FÖR ETT ÅR SEDAN?
Det var första månaden tillbaka i Sverige efter London, jag bodde hos mamma och var just till att börja med körkortet.
3) FEM SNACKS DU GILLAR:
- Godis
- Chips
- Popcorn
- Nötter
- Riskakor

4) FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN TILL:
Jösses, det är många det. Massa Beyoncé, Gavin DeGraw, Alicia Keys låtar plus massa andra :P
5) FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU BLEV MÅNGMILJONÄR:
- Hjälpa människor som behöver pengarna bättre än mig
- Resa
- Köpa en lägenhet i London
- Hjälpa nära att betala av lån
- Åka till Sverige flera gånger varje år!
6) FEM DÅLIGA VANOR
- Älskar att småäta
- Rapar hela tiden
- Blir aldrig riktigt nöjd med saker och ting
- Jag säger "jag vet inte" eller "det spelar ingenroll" lite för ofta, har väldigt svårt för val.
- När jag saknar någon blir jag sämst på att hålla kontakten.
7) FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA
- Vara med David <3
- Träna
- Baka
- Shoppa
- Resa
8) FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I, ELLER KÖPA
- Tröjor med någon text eller budskap som jag inte skulle kunna stå för.
- Ishockey-spelar tröjor
- En banan-dräkt
- Utsvängda byxor
- Något som när jag väl provar det på inte känns helt hundra
9) FEM FAVORITLEKSAKER
- iPhone
- Dator
- Träningsmaskiner
- Musikinstrument
- Ugnen
10) PERSONER SOM JAG VILL SE GÖRA DEN HÄR UTMANINGEN
Den som känner sig manad :)

I'm so excited!

Åh, ligger här i sängen och kan inte sova för jag är så till mig för dagens planer. Vi ska iväg på en liten road-trip till Kansas city som ligger ca. 2h bort. De har massor med bra shopping där, bland annat H&M!!! Vi stannar över där tills imorn, så det ska bli så mysigt och skönt att komma iväg en stund från Omaha :P

Nu väntar jag bara på att David ska sova färdigt, försökte väcka han nyss men han vill sova mer!

Hoppas ni har en underbar lördag!
Kärlek till er <3

Äntligen!

Åh, helg! Som jag har längtat! iiiihhh!

Envisa jag.

Jag är en sån där person som inte gillar att ta massa mediciner för att man känner sig lite hängig eller har huvudvärk, jag tänker tidsnog så kommer det ju faktiskt gå över. Lyckligtvis så är jag inte sjuk så ofta eller har huvudvärk (peppar,peppar) men igår kväll var det som ett svart moln var över mitt huvud, kände mig så sjukt vissen och huvudvärken gjorde det svårt att tänka. Men jag envisades om att inte ta någon värktablett och härdade mig igenom kvällen och gick sedan och la mig, vaknade runt 01 och det var sjukt mycket värre. Sömnig och lite yr gick jag för att leta värktabletter och gick sedan och la mig. Vaknade nu på morgonen helt utan huvudvärk! Fantastiskt! Jag kanske inte ska vara så envis alla gånger... :P

Be good to yourself.

Varför ska det vara så lätt att tänka dumma tankar om sig själv och så svårt att se allt bra? Det är en fråga jag ofta ställer mig.
Jag antar att det hela ligger i ett val man gör själv, om man tillåter sig att tänka de där dumma sakerna som bara gör att man mår dåligt. Det är ju så att man har vissa dagar som man känner att man har kontroll över sitt liv, att man är nöjd med den man är. Sedan finns ju dagarna när allt är i botten, minsta lilla kommentar som man kan tolka fel blir som en örfil mot ens självförtroende. Jag är en av de personer som även om jag är på världens bästa humör en dag kan få allt att vända och det blir en negativ stämmning i mitt sinne. Det är verkligen något som jag jobbar med dagligen att jag inte ska ta till mig, eller rättare sagt och inte tolka saker på fel sätt. Istället för att låta saker bli som knytnävar mot mig, låter jag dem rinna av mig.
Jag tycker vi alla ska ta den här dagen och säga(tänka) 5 saker som man är bra på, varje gång man går förbi en spegel ska man tänka bra saker om sig själv (t ex. du är viktig, du har en betydelse, du är vacker osv). Alla behöver nog jobba med sin självkänsla någongång, även den personen som verkar mest självsäker.
Här kommer mina dagens "jag är bra på":
  • Jag är bra på att baka
  • Jag är bra på att vara ärlig
  • Jag är bra på att tänka på andra
  • Jag är bra på att skratta
  • Jag är bra på att bjuda på mig själv

Det tog mig ett tag att få ner 5 saker, det är konstigt att det ska vara så svårt att skriva snälla saker om sig själv! Vad är du bra på?

God eftermiddag.

här har ni en nyvaken tjej som just har sovit två timmar i soffan, måste varit helt borta då David plockat ur diskmaskinen och tvättat då jag inte hört ett skvatt. Men jag tror det behövdes, jag var helt seg innan.. nog för att jag kommer vara seg resten av kvällen nu också i och med att jag sov. men,men en såsig söndag är ju inte helt fel :)
hoppas ni haft en underbar helg, det har jag!
massa kärlek <3

Ny jacka!

Nu när vinterjackor börjat hamna på rea så tänkte jag det vore fint att hitta en schysst deal och det gjorde jag! En lite längre modell en vad jag brukar med världens mysigaste huva som också är som en krage om man vill :) så vad tycks?

Happy birthday to me!

Idag är det min födelsedag, tralala. har inte direkt gjort något speciellt men pratat i telefon/Skype med fina <3 och fått fina gratulationer på Facebook. Nu ikväll tog min man ut mig på middag på cheesecake factory, yumm! Vi åt calimari till förrätt, pizza till huvudrätt och citron-hallon cheesecake till efterrätt. Yumm!
Min tårta får vänta vänta tills imorn som jag gjort, magen är för full :P

Hoppas eran torsdag har varit awesome!
Kärlek till er <3


Mätt i magen!

Sitter här i soffan och har just ätit middag, åt nog för mycket men det var så gott. Vi åt köttfärslimpa och potatisgratäng, mums! Nu gör min man en latte till mig, känns skönt att bli lite bortskämd ;P

Ska blogga bättre snart, men jag sitter inte så mycket vid datorn "these days". Så det blir bara kort bloggande från mobilen, men snart ska jag ta tag i att skriva mer :)

Massa kärlek till er <3

Paket från Svea!

Idag hade vi ett paket från mamma väntandes när jag kom hem från jobbet, vilken lycka! Tack mami <3

Dagens köp!

Candy day!

Lördagsgodis it is :)
Som jag längtat hela veckan!

Morning folks.

Tack för alla svar angånde vad man borde äta innan träning, jag antar att det blir som jag gjorde förut (ända tills förra veckan när proteinet tog slut) att jag tar en proteinshake på morgonen innan och som många av er skrev att jag borde. Bananer är ju annars ett väldigt bra förslag och jag önskar verkligen att jag tyckte om det på något sätt.. men det har som varit uteslutet från min "matvärld" i massor av år nu. I can't stand it! Usch för banan!
aja, här sitter jag. Börjar jobba om två timmar, måttligt taggad är jag när David har ledigt idag.. fast han ligger och sover än. Men,men jag hoppas tiden går fort idag och vi får se om David lagar mat jag som jag önskat idag :P men som sagt vi får se.
Annars då? Vad händer i helgen? Jag vill göra något kul i helgen men jag vet inte vad och David "just want to relax", men vi får se hur det blir :)
Kärlek till er <3

hur går det ihop?

Jag är en rutinperson men jag är inte mycket för att planera, sedan jag kom hit till Omaha i maj så har jag fått som rutin att träna på mornarna på veckodagarna. Och den här veckan har jag tränat på eftermiddagarna efter jobbet, fy säger jag bara till att motivera sig själv att gå dit när man är helt seg. Så idag kom jag mig inte iväg, fy Mariah fy! Men,men så kan gå ibland! Tänker börja träna på morgonen igen, for sure. Det är så skönt att ha det avklarat så jag slipper tänka på det när jag kommer hem och bara vill ta det lugnt innan jag börjar med middagen.
Men mitt stora problem är vad man ska äta innan, eftersom jag är en sån här person som älskar frukost och måste äta med en gång när jag vaknar efter som jag oftast är vrålhungrig då men jag vill liksom inte behöva vänta en timme för att träna för att maten skall lägga sig. Jag vill vakna, sen vara i gymmet 5 minuter senare.. men inte med en kurrande mage. Är det någon som har tips på hur jag borde göra?
Torsdag,torsdag... Imorn är det äntligen FREDAG!!!! YEAY! Jag längtar!
massa kärlek till er <3

Sorry guys.

Förlåt för dålig uppdatering, men jag har varit alldeles trött eftersom jag har jobbat lite längre pass den här veckan plus att jag har fått stått i kassan och tagit emot beställningar vilket gör att jag är helt slut när jag kommer hem. Jag är så sjukt skärpt och fokuserad för att höra vad kunderna säger.
Det är något som jag ska komma ihåg att vara bättre på när jag beställer något ute, att vara tydlig och prata lagom högt.
Sedan var David ledig i måndags, idag och är ledig på fredag så då blir det att umgås med honom när jag kommer hem from jobbet. Men det är kul att ha något att göra, att komma ut och träffa andra människor.
hoppas ni har haft en bra start på veckan!
Massa kärlek till er! <3

God fortsättning!

Gott nytt år kära bloggläsare! Jag hoppas att eran kväll igår var fantastisk, det var våran. Det var jag David och Hope, sjukt mysigt och mycket skratt och gott att äta. Gick och la oss sjukt sent och självklart vaknar jag efter två timmar, min vanliga tid 7.00. Så jag kommer nog vara lagom seg hela dagen, men det är helt okej :)

Hur firade ni in det nya året?

Kärlek till er <3

RSS 2.0