heeej från Cleveland...äntligen här.

tjo, nu är man äntligen här efter flera månaders vänta och ett dygns resande,
först började det med en bussresa till arlanda 01.00, där vi var framme vid 5.20.
sedan så gick flyget 9.10 till New Wark. innan det så gick vi runt lite, sedan var vi så tröga att vi gick och satte och väntade på att få gå in på planet. väl inne på planet så hamnade jag flera säten längre fram än alla andra, helt ensam med två barnfamiljer bredvid mig som levde om. aja, vi var framme i New Wark 12.10 lokal tid, dvs 18.10 svensk...lite less jag var på att flyga, men sån tur var så fick jag träffa IDA underbara och vackra IDA!! så galet bra! jag har saknat henne så. det blev dock bara en snabbis, var tvungen att gå igenom tullen igen och gå på planet till Cleveland. även på det här planet hamnade jag på sätet 7A medan de övriga flesta i kören hamnade på 20- någonting. den här flygresan var bara dock 1 h 30 min. sedan kom vi äntligen fram, och väntade och väntade på våra väskor som tillslut kom. vid det här laget var jag hur hungrig som helst, kan ju inte äta flygmat...så vi åkte med bussen och chaffören Frank till ett College där vi ska ha konsert på onsdag, och käkade pasta med massa god sås och vitlöksbröd. ochbrownies till efterrätt. vid det här laget var vi galet trötta och humorn låg  på noll. sedan bar det av till hotellet, där vi är nu har varit ute på kvartersbutiken och handlat lite vatten, vattnet här smakar ganska mycket klor. aja, nu ska jag sova och skriva i min riktiga dagbok..tänkte att det skulle vara roligt för er att få lite basic vad jag håller på med här. och nu när Harriet min käre romie har med sig datorn så har jag ju möjligheten, och nu ska jag krypa ner hos min sängkamrat Maria,haha. mysmys:P

aja, det här kommer vara underbart. imorn ska vi vara medpå en tv- inspelning, berättar med om det imorn.

saknar er.
puss/er Mariah

tjolahopp!

heeej!
snart drar jag till USA, det ska bli galet kul.
håller på att packa för fullt, och nu pratar jag med IDA. AAH! jag kanske ska få träffa henne. galet. imorn!
kan inte skriva och prata samtidigt, galet.

skriver mer sen. om jag hinner=)

det ska bli så galet kul, kommer sakna alla iallafall

älskar  er, ni betyder så mycket.

puss/Mariah

home sweet home!

hej hopp!
nu är jag hemma i Matfors. Har träffat alla mina underbara familjemedlemmar, galet vad jag saknat er. har redan hunnit sakna alla på solvik, har ju kommit så sjukt nära så många och de betyder så galet mycket. jag är så lyckligt lottad att jag bara blir rörd att Gud ger mig allt som jag får/får vara med om i den här världen, även om jag inte tycker att jag förtjänar det alla gånger.

har pratat med Ida idag, jag saknar henne så galet. Att bara få krama henne, eller prata med henne. men snart kanske jag får det. Om det är meningen och flyget inte blir försenat. jag vill verkligen! V e r k l i g e n !

helgen var sjukt kul, det var återträffs helg med de gamla afroosarna. så på fredagen var det finmiddag som blev galet lyckad. sedan på lördagen var det konsert som var galet rolig, och sedan var det gudstjänst på söndag som var galet tidigt, men den ägde rum i en galet fin kyrka. som ni kanske märker så var allt verkligen G A L E T !

blev också en hel del innebandy, vilket jag börjat tycka om galet mycket =)
förlåt bara för att jag tacklas så mycket:P

aja, jag är ju hemma nu tills på torsdag då det bär av till arlanda och sedan till USA--> Cleaveland, det ska bli så sjukt roligt. 

ska försöka hinna med att träffa så många som möjligt eftersom jag inte kommer vara hemma på lovet och kunna ta vara på den tiden här så man vet ju inte när jag kommer att komma hem efter det.

aja, nu ska jag sova. det är så skönt att vara hemma i mitt röda rum. helt ensam i vårat stora hus, eller egentligen inte eftersom jag har mina fyrbenta vänner här. men det är så lugnt och skönt och jag kommer nog sova som ett litet bara i min galet sköna säng.

saknar er alla
Guds frid/ Mariah 

today!

idag har det varit en helt vanlig skoldag här uppe, eller
vi har haft de vanliga lektionerna som vi har, dvs. tro och liv sedan håltimme,
sen kör och brukspiano. dagarna rinner ju bara iväg här uppe. man tycker just att
lektionen har börjat när den slutar. ikväll hade vi spelning inne på ungdomshänget
E4, det gick ju relativt bra. lite tråkigt bara att det var lite publik, och jag har liksom börjat
tröttna på låten nu, fast jag har ju aldrig riktigt tyckt om den :P

jag har en helt otrolig klass, alla är såå sjukt bra och underbara!
jag är helt förälskad på er =P

åker förövrigt till USA!!! nästa vecka, galet vad jag har längtat och nu ska det verkligen bli..jösses.
åker hem till sundsvall på måndag, för att ha tid och fixa lite grejor och så. så om det är någon
som vill träffa mig så hör av er, jag saknar er som en galning ni där hemma!

aja, nu ska jag sova..är lite trött hade sovsällskap här inatt av Maria och Emilia, (såå sjukt underbara)
jag och snyggingen=P sov i samma säng(o ja, vi fick plats vi är inte så stora:P) men så sjukt dåligt vi sov. vi vaknade och vände oss och båda hade så sjukt ont i ryggen när vi vaknade. men det var mysigt med lite sällskap, så jag har någon att läsa godnatt saga för:P

godnatt, saknar er.
jag har så sjukt bra här uppe, jösses:)
puss/Mariah

heej!

en massa har hänt sen jag skrev sist. varit hemma en sväng, och sedan har det mest varit fokus på musikcafét vi hade i tisdags då jag framförde Gabrielles låt Out of reach. det gick väl överkommligt bra, men jag känner att jag hade det svårt att komma in i rollen igen att stå på scenen. och man blev ganska bortskämd på hedberska med massa olika saker, tex lokaler och utrustning. deet är ofattbart vad jag saknar det. sedan körade jag på Ninnis låt, You can't win, det var höjd punkten för då fick jag dansa loss rejält eller inte så som jag kan, men mer än på min låt och mer än vad jag fick röra mig på Emilias låt, men på den var det ändå roligt att sjunga.
det som känns så bra är at tjag har fått bättre kontakt med folk i klassen under de här senaste dagarna, det är ju bara en helt sjukt bra klass jag blir bara så glad av alla. ni är så bra, så fina!

idag hade vi arrangering och kompistition. jag och Maria skrev en låt, en riktig hit. såå roligt vi hade det. You are the way...=)

aja, jag kan bara säga att jag är så tacksam för allt som händer i mitt liv nu och för alla som finns i mitt liv nu.

saknar alla, jag vill inte tappa kontakten med er. jag gör det inte lättare, men det gör ni inte heller.

saknar er familjen, ni är guldvärda.

puss/Mariah

RSS 2.0