äntligen lov!

okej, imorgon börjar det efterlängtade lovet. jag har faktiskt ingenaning
om vad som väntar mig den här veckan, jag ska ta dagen som den kommer
har inte direkt något planerat förutom den efterlängtade roadtrippen till paradisbadet på
tisdag med 'girlsen' =) kommer nog bli lika lyckat som förra gången om inte bättre.
sedan ska jag också försöka att byta sovrum, har övertalat päronen att jag ska få måla väggarna
röda. jag kommer nog stormtrivas i den underbart vackra färgen =P
det ska bli skönt att ändra lite omgivning och möblera och så.

nu i helgen har det varit helt underbart, i fredags tog jag det lungt. emelie och jag var bara och tränade, väldigt kul att ha sällskap för en gångskull. sedan i lördags klev jag upp tidigt för att åka in och träna, men så kom inte bussen så då blev det att jag blev kvar hemma och umgicks med min bror...som för övrigt är väldigt stilig i sin uniform =P
sedan for jag på en kördag, vi var 6 olika körer, över 100 sångare som sjung gospel helt otrooligt! kvällen avslutades med en konsert som satte hela Sundsvall i gung kan jag tänka mig.
sedan idag sjung min kör, Spectra på ett möte... jag fattar inte hur något kan få en att må på så bra humör, jag blir bara så lycklig när jag sjunger gospel! sedan kom pappa och hämtade mig, så lagade jag mat till familjen. det blev en tidig middag eftersom ante var tvungen att åka tillbaka till Boden. sedan ville jag ha något att göra nu på kvällningen, eftersom det bara skulle vara jag och pappa hemma så jag skickade sms till Emzi och undrade om hon ville hitta på något och det ville hon! hon är en sån underbar vän! vi drack en massa thé och käkade en massa kakor =) <3 så nu känns det som jag är gravid i 6:e månaden..hehe. vi kollade på ondskan som gick på tv4, så vidrigt bra film! emelie har just åkte hem nu, så jag ska snart gå och sova. det känns skönt att man kan sova ut imorn, men jag lär säkert vakna pigg som en nötkärna tidigt ändå. aja, är pisstrött nu. ska nog sova snart, väntar bara på att 'Flingan'( =) )  ska ringa och säga att hon kommit hem.

allt för idag,

-fred och Kärlek(kärlek till alla)!

du är underbar!

förvirrning!

tjo!

jag blir bara mer och mer förvirrad med vad jag vill göra efter gymnasiet, ska jag hålla på
med musik eller ska jag bara skita i det. jag älskar verkligen det, jag vet inte vilken människa jag skulle vara om jag inte det hade funnits musik i mitt liv. det känns som det ända som är verkligt med mig är musik, det ända jag minns.
eller om man ska gå och bli sjukgymnast, båda lockar och det känns som mitt hjärta slits åt två olika håll...
nu är det iallafall november lov, undrar hur det blir. måste komma igång med mina långpromenader igen, de ger en verkligen tid att tänka. men ju mer jag tänker dess då mer blir jag förvirrad...ahhh!
aja, Marcus ägde verkligen idag på Idol..VILKEN stjärna =)
helgen blir nog hur bra som helst, antar att jag får skriva och berätta om den senare.. passande låt som jag lyssnar på nu 'It's my life' hehe, sinnes.
väldigt fina vänner har jag som jag är så tacksam över, gosh vad ni är bra!!

förövrigt fick vi äntligen skåp idag på skolan, efter sisådär 9 veckor..det var väl på tiden!! =P


fred&kärlek(kärlek till alla)-Puss!

heej!

hejsan!
ännu en skolvecka har gått, snart är det lov om ungefär två veckor. det ska bli skönt.
igår, fredag så var jag i skolan sedan så skulle jag träna men jag åkte hem och sprang istället
något som jag måste börja göra lite oftare, har ur-kass kondition nu. anledningen till det är väl
för att jag har börjat träna styrka mer än kondition, det är ju bara så roligt. sedan var jag och grattade syster som fyllde år, åt lite där och var sedan tvungen att gå och möta Emelie som kom med bussen =)
vi hade bestämt att vi skulle baka, så vi gjorde det toscakaka..så viidrigt gott! så roligt att vara med denna filur, hon är lika flummig som jag är på en fredagskväll. sedan så kollade vi på lite stuff och snackade, sedan hamnade vi framför soffan där vi kollade på "stolthet och fördom" en väldigt bra film om jag får säga det! sedan så höll vi på o somna men när vi borstat tänderna så vart iallafall jag ganska pigg igen, något som jag alltid blir. så vi låg och pratade ett tag tills båda halvsov, och tillslut sov vi helt =P

idag så vaknade vi och åt frulle, sedan så hade min älskade bror kommit hem från lumpen så då träffade jag han. det är verkligen tomt nuförtiden när det bara är jag och päronen hemma, och självklart Imbum min lilla tjockkorv =)
tur att jag har vänner iallafall som ställer upp att vara med mig så jag slipper vara så ensam.
har börjat få den där känslan igen att jag vill bara bort från allt, att jag känner mig otillräcklig när jag är här. behöver någon att luta mig mot, och som jag kan berätta allt för. -om det nu finns någon..
ikväll blir det nog bio med Emelie iallafall och någon annan om det är någon som vill följa med.(?) vi tänkte se World Trade Center, hoppas den inte är sorglig är verkligen känslig nu så jag gråter floder för ingenting när jag kollar på tv. antar att det är ett sätt att få ur sig allt.

måste kila nu.

fred och kärlek(kärlek till alla)
du är underbar!
RSS 2.0