tjenare bloggen.

Ny vecka, nya tag så jag tänkte att jag för en gång skull skulle slänga in ett inlägg.. det var ju ett tag sedan sist.
Hände det något speciellt förra veckan? Jo, jag var "ensam hemma" själv första gången sen jag kom hit till staterna, David var borta tis-lör i Washington DC för en arbetsintervju (Kan berätta mer när han fått reda på om han fått jobbet eller inte). Såg verkligen inte fram emot att vara själv, men det gick bra! YEAY FÖR MIG!! :D Det är ju skönt att vara själv lite ibland också! Hade en sleep-over med min fina vän Hope en av kvällarna, vi gjorde fotbad i vårat badkar, målade naglar och kollade på film och en massa prat - MYS!!
Men det var fint när David kom hem igen, allt är så mycket bättre då :D
Inte direkt vråltaggad för att gå och jobba idag, vi får se hur länge jag blir kvar på detta ställe.. Känns inte alls som en arbetsplats, mer som en vuxen lekstuga! Inte alls min smak :P
Aja, jag hoppas att ni har haft en underbar helg och att ni får en fantastik start på denna vecka!
Massa kärlek till er <3

Busy

Jag sitter inte vid datorn så mycket dessa dagar, så lite dålig uppdatering. Satt igång med ett nytt projekt, en tröja till mig själv. Åh så roligt det är!!

Hoppas allt är bra med er, kärlek i massor!

For the first time.

Godmorgon bloggen! Eller godmorgon är det för mig iallafall i Sverige är det ju tidig eftermiddag. Idag är jag uppe med tuppen och ska göra mig klar att gå på min första babyshower, vilket ska bli spännande för jag vet inte vad jag ska förvänta mig! Igår bakade jag iallafall lite för att ta med mig, gjorde chokladbollar och mud-balls(de på bilden). Aja, ville bara komma in och önska er en bra dag :)
Massa kärlek till er <3

Blandade känslor.

När det kommer till musik så kan jag ha blandade känslor när det kommer till vissa låtar, som den här t. ex.
Jag vet inte om jag ska gilla den eller ogilla den, vad tycker ni?
Det här än en cover som ett band har gjort, så sjukt coolt. 5 pers som spelar samma gitarr - AWESOME!

Alla hjärtans dag!

Hoppas att ni har eller har haft en underbar alla hjärtans dag full med kärlek! Det kommer jag ha, eftersom jag har världens bästa man att fira den med!!! (enligt mig :P )
Massa kärlek till er från mig <3

Vila i frid.

Whitney Houston, en av mina förebilder har avlidit nu ikväll. Tragiskt, hon var en sån fantastisk sångerska! Men hennes musik kommer att leva vidare. Rest in peace!

Fredagsmys.

Äntligen fredag, ljuvliga fredag. Det var tänkt att vi skulle ha fredagsmys med lite spel och sedan kex och ost ikväll men min man har somnat helt utmattad i soffan och han verkar sova för natten :P Så då hamnar jag här för en stund och sedan fikar jag lite för mig själv, man kan ju fredagsmysa med sig själv lite :)
För ett tag sedan fick jag en förfrågan av Erika, en ny läsare här på bloggen som undrade lite om hur jag hamnade här i USA, vem David var, vad jag jobbar med och lite allmänt om mitt liv här i USA och självklart ska jag berätta det. Förlåt att det har tagit så lång tid! Men här kommer det.
Anledningen att jag hamnade i USA var för att jag träffade David under mitt år som au pair i London 2010, han är i flygvapnet och var stationerad där. Vi träffades i februari på ett Valentine's party på en club som Hillsong church London hostade, vi började dejta helgen efter och vi kände ganska snabbt att vi ville vara med varandra föralltid. Han är verkligen allt jag någonsin kunnat önska på en framtida man! David friade i juni och i slutet av månaden så blev han tvungen att åka tillbaka till USA för hans två år i England var slut. Så då började våran tid med distansförhållande. I september samma år började vi visums processen för mig att komma till USA och i maj 2011 landade jag i Omaha, Nebraska och återförenades med min älskade.
Just nu jobbar jag på Jimmy John's vilket är ett mackställe, typ som subway. Kanske inte mitt drömjobb, ganska kasst betalt, men jag behöver som få komma ut lite bland folk här i staterna och få lite arbetserfarenhet. Men ett plus med jobbet är att det är inom gångavstånd vilket är ganska ovanligt här. Annars njuter jag av livet att vara gift, att få dela mitt liv med min bästa vän och jag är sjukt fascinerad över hur jag faller djupare och djupare för David varje dag. Kärleken jag känner för honom är obeskrivlig!
Jag hoppas att det var svar på din fråga Erika! Annars är det bara att fråga om du undrar något! Det gäller alla andra också för den delen.
Nej, nu ska jag njuta av mitt te och kex.
Massa kärlek till er <3

justdet.

Jag har ju glömt att berätta att min älskade man tog hem priset som årets Honor Guard 2011, jag var tvungen att bita mig i läppen när de sa vinnaren för att inte börja gråta. Så sjukt stolt!
Min stiliga karl!
Och så här såg jag ut kvällen till ära, ni kan kalla mig posar'n ;P

Error.

Efter en vecka av tystnad här på bloggen känner jag mig redo att komma tillbaka, har varit så sjukt nere de senaste dagarna så jag har inte gjort mycket alls när jag väl är hemma från jobbet. Tror många känner igen sig att man har vissa perioder när man känner sig mindre bra, även om man liksom gör sitt bästa så tycker man inte att det räcker. Det är så det har varit de senaste dagarna plus världens hemlängtan, inte en bra kombination. Känner mig som en dålig dotter, syster, vän, barnbarn, släkting som är så sjukt dålig på att höra av mig. Men saknaden är verkligen grotesk så istället så hör jag inte av mig alls, när jag väl pratar med någon så känner jag gråten ligga hur nära som helst. Eller jag kan gråta när som helst, är så sjukt känslig.. tårar bara kommer utan att jag märker det. Det finns många saker som gör så ont att tänka på, många saker som jag skulle vilja fixa men det är inte upp till mig att göra det. Men nu har jag bestämt mig att resa mig upp för den här gången, nog med dysterhet. Det är så mycket att vara tacksam över! Jag är så glad att jag har min andra hälft som förstår mig som ingen annan någonsin har gjort och stöttar mig igenom allt, plus att jag vet att jag är omringad av så mycket kärlek från nära och kära även om de inte är så nära rent geografiskt. Jag har så mycket kärlek att ge, så nu är det dags att starta motorn igen!

yumm.

Måste jag ens säga att jag älskar frukost? :)

Torsdags frukost/tidig lunch: detta plus en liten tallrik yoghurt! Mums.
Dagens mat tips: mosad avokado på hårdbröd med lite citronpeppar på, så sjukt gott!

Snabb shopping.

Jag är för det mesta väldigt bestämd vad jag vill ha och inte ha när det gäller kläder, vilket kan resultera till att jag inte hittar något alls eller att det tar sjukt lång tid. Men igår hittade jag mig två fantastiskt fina Calvin Klein klänningar på mindre än en timme, så jag kunde inte bestämma mig vilken jag skulle köpa så det fick bli båda. Plus att de var på rea!
David blev ju utsedd till ett av kvartalen 2011:as Honor Guard, och på denna tillställning ska de utse vilken av de fyra som var valda förra året som blir årets Honor Guard plus att de ska dela ut pris i andra "årets" kategorier också. Så det blir något intressant och säkerligen långdraget :P hahha.
Den här svarta klänningen är bara för fin, sitter som ett smäck om jag får säga det själv.
Och den andra klänningen är den här modellen fast den är röd, hittade ingen bild på den röda.

Så vilken tycker ni att jag ska använda? Jag har nog redan bestämt mig, men det vore fint att få några andras åsikter :)
Hoppas ni har en fin torsdag! Idag är det löning för min del, YEAY! :D
massa kärlek till er <3

tjenahoppsan!

Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg innan jag och David åker iväg för att äta en tidig middag och för att sedan leta en klänning till mig till fredagens formella event (jag kan berätta mer om det senare och kanske visa inköpet).
har nya kläder på mig idag :D
RSS 2.0