dags att skriva igen.

nu har det gått några dagar, det känns faktiskt mycket lättare när man har en bättre inställning.
att man ser de saker som man kan vara glad och tacksam över, gör att man glömmer det jobbiga för stunden.

helgen gled förbi, var på birsta med mamma på lördagen. Ja, det blev shoppning! två par jeans och två överdelar. peppar,peppar att jag köpte jeans, fast de är lite loose-style. som jag måste ha på jeans. gillar inte riktigt min bak i tajta saker:P
söndagen minns jag inte riktigt vad jag gjorde. bakade en kaka?:P
sedan började jobbvecka.

igår kom söta ZarahLinnea på besök, helt underbart. hon stannade tills idag. vi promenerade och hamnade vi sjön där vi hyrde en kanot och paddlade ut ett tag. sedan var vi och hyrde filmer. filmer som är precis i våran smak...eller? haha. väldigt lättsamma att titta på. föresten gosen, så var den tredje filmen underbar. den som du sa var i min smak. och det var den. familjedrama är verkligen en filmgenre som passar mig...
idag var min lediga dag, den enda den här veckan. har inte gjort så mycket. kollat på film, sorterat lite papper. sånt som man måste göra.

föresten klänningen är klar! den blev lagom tjusig. den funkar! nu är det bara att matcha skor och smycken. men det brukar ju ordna sig =)

nu ska jag duscha, var hos deborah större delen av kvällen tills nu. hennes hundar måste bara älska mig, jag är helt hundhårig och äcklig efter deras pussar.

Gustav, du är saknad.

saknar många nu, men får ju träffa några till veckan iallafall <3

kärlek
/Mariah

dagens ros går till...trumvirvel!

mamma, för den goda maten som var när jag kom hem på rast. =)

idag har jag jobbat, det flöt på. jag fick en skratt attack, jag vart trött efter jag varit hem på rast. men det gick =)
nu sitter jag här och väntar på att det ska bli varmvatten i pannan, det är det negativet med det här jobbet att vissa dagar så vill man stå i duschen i timmar för man känner sig så ofräsch. men desto renare känner man sig efter åt :P

imorn jobbar jag dag, fast jag börjar 8 till 16.30. men det brukar också flyta på. dagarna drar iväg när man jobbar. kanske inte direkt när man är mitt uppi passet, men,men. det funkar iallafall.
får lite ont i axlarna också, skulle behöva en härlig massage. någon som anmäler sig frivillig? =)

jag saknar gustav, jag vill vara med gustav, jag vill träffa gustav, jag vill prata med gustav<3. tjat-maja. =P

aja, duschen kallar. äntligen.
kärlek/Mariah

wohoo!

Idag är en bra dag, så är det bara! tänka att få vakna,bara gå ner och ta något ur kylskåpet att äta, dricka ett iskallt glas vatten, och känna doften av nybakta Kubb av en mamma som är är så bra! jösses, tänk att man kan ha det så bra. =)

är ledig nu idag, var det igår också. igår var jag iväg på stan, en sväng på Ikea med Mami, sedan så träffade jag ZarahLinnea en sväng gick på stan och fyndade en kofta :P sällan, att jag handlar någonting. jag kommer ha en helt ny garderob nu när jag far uppåt igen. fast det är ju toppen, nya kläder och ett nytt hem med den underbaraste människan som finns, nämligen Gustav<3. tänk vilket previligium( ojdå, vilken stavning) att vi får på i Sverige, det är nog många som inte uppskattar detta land. men tänk vilket land och vilka möjligheter man har som medborgare.

jag undrar hur mitt liv skulle ha varit om mamma och pappa hade bestämt sig för att uppfostra oss i SriLanka, jag tror det skulle vara svårare, hela mitt liv skulle nog se annorlunda ut. omständigheterna skulle ju vara så väldans annorlunda. Vi skulle nog inte ha kunnat farit hit till Sverige och hälsat på som vi har kunna varit nu dit och hälsat på. jag hade inte träffat alla underbara människor som funnits här, tagit del av den bra sjukvården och skola. Jag hade nog inte varit den jag varit nu, men jag tror jag hade uppskattat mer det jag hade och hållt fast vid det. och strävan uppåt hade nog varit mera.
men jag är glad för att ni tog oss till sverige, även om situationen idag kanske inte skulle ha förekommit där. men, så ska man inte tänka.

allt som läggs ner i våra liv, det finns en plan bakom det. vi lär oss av allt som händer oss, det finns en mening med allt. Gud har lovat oss att vara med oss så länge vi lever, att bära oss genom svåra stunder, glädjas med oss och aldrig lämna oss. Det får vi aldrig glömma, att vi är älskad.
det är inte så lätt i denna värld att hålla fast sig vid sin tro, man möter ofta på påfrestningar eller frestelser som man faller för, men tack och lov så finns Gud kvar där när man insett sitt misstag, eller han har funnits med hela vägen. även om man har vänt ryggen till. det finns så många otrygga människor, människor som söker, människor som inte känner sig älskad..men ni ska veta det finns någon som älskar dig, så finns hos dig så länge du lever. Han räddade dig långt innan du föddes, så gå bara in i hans kärlek, så finner du ro.nu ska jag gå och äta nybakta kubbar med mjölk =)
kärlek/Mariah

uppvaknande.

På dig min Gud förtröstar jag
när oron skymmer min morgondag
för jag vet Du är trofast emot mig

När svårigheter omger mig
Så är jag ändå Trygg hos dig
För jag vet att Du aldrig lämnar migDags att vakna upp, resa sig.
Uppskatta det man har, och leva för det som gör livet värt att leva.
Utan sin tro, så är man vilsen
Ta dig tid till det som är viktigt
Och våga leva

vad ska jag göra av mig själv.

just nu gillar jag inte sättet jag beteer mig på, eller sättet som jag tänker. 
jag stöter ifrån mig människor, jag förväntar mig saker av andra..men det är att jag tänker hur jag vill att de ska göra och hoppas sedan att de skulle vara tänke läsare och förstå hur jag vill att det ska vara.

jag tänker mycket, och funderar mycket nuförtiden. 
jag har svårt att somna, sedan när jag väl har gjort det så vaknar jag av och till hela natten.
jag känner mig ensam, även fast jag har hur många människor omkring mig som helst.
jag stör mig på att när jag skriver här så handlar det bara om mig, varje mening inleds med JAG.

varför beteer jag mig på det här viset, jag känner inte igen mig själv.
jag stöter ifrån mig människor känns det som, människor som jag vill hålla nära.
varje relation kräver engagemang, lika mycket från de olika parterna.

jag vet inte hur jag tänker och tycker längre.
jag har all plats i världen att andas men ändå känns det som att jag kvävs.

förlåt för jag-andet.
/Mariah


vart tog du vägen?
 

ångest.

idag var det inte en bra kväll att vara ensam...tankarna bara snurrar.
inte ens tv:n som brukar få tankarna på annat håll hjälper.
jag vill bara att situationen ska förändras, du sa att du alltid skulle finnas där för mig.
vad har jag ställt till med?
åh, skit också.

yeah

nu börjar min lediga vecka lida mot sitt slut,
vad har jag egentligen haft för mig? inte direkt någonting men ändå massa.
hunnit vara med Gustav, träffat Tessan. varit på gatufesten en dag med Deborah och en dag men Ante.

fredagen på gatufesten var lovley, the ark konserten var så grym!! jösses, vilken upplevelse. och att älsklings Spectra sjung med gjorde det så bra. de är så bra, jag var bara så rörd när de gjorde första kör insatsen. och Ola Salo vilken man =), jag hann även se Mando Diao om jag velat sätt flera år, så galet sköna på scenen =), och Mange Schmith blev jag meddragen på,men det var roligt härligt beat och sväng. hann även se lite av Jill Johnsson när jag kom.

idag ska jag bara chilla, imorn börjar jobb perioden. men det är bara 36 dagar nu tills vi far uppåt tiden går väldigt fort.
måste rusa.


kärlek/Mariah

välkommen tillbaka solen!

idag har det varit sjukt varmt =)

nu nalkas gatufesten här i sundsvall massa av människor överallt.
igår så skulle jag ha åkt in och varit med ZarahLinnea men hon mådde inge bra så då var jag tvungen att hitta någon annan att gå med och då drog jag med mig Deborah, jag hade ju sagt att hon skulle få en dag på stan med mig när jag skulle skämma bort henne lite i examenspresent.. så vi tog det igår på kvällen. så det blev en kväll fylld med sockervadd,godisremmar, soft ice drink, lotter, mc donalds, mys vid åkanten, kolla på SOS, kolla på folk, och till sist en langos från älsklingen. som jag fick en puss av istället för jag var så mätt. <3
en väldigt mysig kväll, tack för att du följde med =)

idag har jag varit in och träffat Therese, Vilken underbar människa! tack för att du finns i mitt liv. <3  vi var på coffehouse och käkade och pratade. sedan gick vi på stan, jag köpte ett par skor jag velat köpa förra året men då hade det inte i min storlek men nu hade de dem och de konstade 75 kr så jag slog till =)
jag hade även också en sån tur att jag fick träffa gustav idag igen. en liten stund iallafall. fick se honom, han är så bra så åh, jösses. jag är så kär! =)<3

nej nu ska jag rasta hunden eller ta en rallytur med Sally, förövrigt är det min nya cykels namn. det kom till mig igår kväll när jag kvälls rastade henne.

kärlek
/Mariah

välja sida?

varför ska det alltid handla om att välja sida, yttrar man sig i olika saker så blir det att folk får på foten att man har valt sida. varför ska man bara sitta och vara passiv till allt, bara för att göra alla till lags. jag stod i ett val för några år sedan, och jag valde livet. så jag tänker inte stanna upp och leva för att människor vill ha konflikter mellan varandra. jag tycker man ska acceptera varandras olikheter och förstå att andra behöver mera hjälp än andra. och att man gör vissa saker inte för att man vill det utan för att man känner att det är det rätt som finns.


tack gustav för visiten i Matfors, det var helt underbart. precis vad jag behövde, att få vara i din trygga närhet och bara se in i dina ögon. hos dig känns allting bra. Min älskling, helt underbar som helt.
juli månad kommer vara lång, men efter den kommer agusti och det är just det jag/vi väntar på. att få leva ihop med dig kommer vara det bästa.

nu sitter jag hos debbie, hennes hundar luktar men de är ändå så söta.

jag har även fått ett nytt raggaråk att fara på. en damcykel som är hur cool som helst. men känner sig stolt när man sitter på den för man sitter så högt. Tack Mamma och Pappa, för allt. allt som jag förtjänar men också allt som jag inte förtjänar.

kärlek/Mariah
RSS 2.0