Tänkvärt!

Har suttit här i nån timme och försökt att skriva lite julkort till Davids släkt.. mina julkort till Sverige var jag redan klar med igår men när det kommer till att skriva något på engelska blir jag alltid lite osäker. Och eftersom jag är en sån person som googlar det mesta som jag är osäker på så var dagens google-ing "What to write on a christmas card". Tack och lov så fann jag lite inspiration så nu är iallafall alla våra julkort skrivna. När jag säger alla låter det som vi ska skicka massor, det är faktiskt bara 12 stycken.. Totallt! Men vi tänkte att vi bara skickar till de närmaste detta år och så fick det bli :)
 
Ramlade över den här texten under min sökning av inspiration:

It is the time to mend whatever was broken and it is the time to say whatever was unsaid. It's Christmas, pour out your heart and make all things right. Happy Christmas!


För mig kändes den här texten så rätt, för jag tycker att julen symboliserar kärlek. Men samtidigt känns det som en högtid då det är god tid att lägga gammalt bakom sig, svälja sin stolthet och ställa saker till rätta. Om inte för sin egen skull utan för andra i som omgivning. Många väntar på det rätta tillfället att ställa saker till rätta igen, men när är egentligen rätt tillfälle? Lätta ditt hjärta och du ska se att allt känns bättre, våga förlåta så livet kan gå vidare och framför allt var tacksam för livet!

 

Aja, nu blev det här inlägget lite halvflummigt menmen.

Hoppas ni haft en bra helg!

kärlek till er <3

 


Kommentarer
kakan

Mycke, mycke tänkvärda och sanna ord. Love U.

2012-12-10 @ 21:53:02


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0