Your the place that I call home.

åhh, den här låten! aja, intervjun i början av klippet är ju kanske inte så intressant...eller det är den lite om man gillar Sarah Dawn Finer. men låten börjar vid: 4:05.
vilken röst, vilken utseende, vilken kvinna...hahah!



sån här musik vill jag göra, som berör i hjärtat.

All I wanted, And All I Ever Need... Is Right In Front Of Me
I Never Thought a Love, Could Be This Safe
Feeling All The Strenght In Your Embrace
Your My Heart, My Soul, My Everything
The Place That I Call Home <3

en del av familjen..

.. tror jag att Benoit börjar tycka jag är. senaste mornarna har han sprungit runt i kalsipper helt oberörd. jag blev lite paff första morgonen men i morse gick jag bara in i köket och vi hälsade varandra godmorgon utan någon som helst konstig stämning. hahaha. roligt värre.

idag har det varit en späckad dag, eftersom städerskan inte dök upp igår så infann sig lite panik i Elisabettas hjärta om allt som måste hinnas med innan vi far imorn så jag har gjort allt idag. jag är till och med klar! rå effektivt! tänkte till och med förbereda middagen till dem så de bara kan komma hem och äta när de väl känner för det, ska träffa finaste Alina ikväll och dra på Svenska kyrkan och kolla läget. och i morgon blir det Milano! :) tagga Fashion week! hahaha, vi kommer bo centralt så jag och Margherita ska turista, Awesome! nu börjar spänningen infinna sig!

drar inte med mig datorn som jag känner nu, de vet inte om det finns något wifi där men det finns tillgång till en dator så det blir nog bloggning någon gång iallafall. och det är ganska skönt tror jag att vara ifrån datorn ett tag, men jag kommer sakna vissa samtal!<3 aja, det är ju bara några dagar. nu väntar jag på att Margie ska vakna så vi kan gå till affären en sväng, måste köpa lite saker till maten jag tänkte göra.

aja. hörs lite senare folks!

puss så länge!

pannkaka till lunch.

det blev det, och jag blev sjukt mätt. men jag är verkligen inte skillad på det där med att steka dem..haha. tur att det bara vad jag som skulle äta av dem. hallonsylt och grädde hade jag på, yummieyummie!



visst ser min underläpp saftig ut :P hahaha, jag är måttligt road!

nu blir till att mata baboo lite <3
med fisk, hatar lukten på av fisk! blä, men två gånger i veckan så måste de ske...att jag får den lukten på händerna...BLÄ.
adjö!

Igår...

...var första gången jag grät sen jag kom hit. alltså på riktigt, inte till någon fin film eller av glädje. jag kände sådan sjuk saknad, jag hade velat vara hemma hos mamma och firat henne på hennes födelsedag. och i och med att jag lät mig sakna så blev allt jobbigt, jag började sakna alla... och inte ens lite utan hur mycket som helst. och då kunde jag inte hålla det tillbaka längre, jag lät tårarna falla...men denna underbara filur som jag tar hand om här kom och klappade mig på kinden, visserligen så var det inte allt för kärvänligt och hon la av massa av sina hysteriska skratt... vilket var bra för då började jag ju skratta också. haha, jag lyckades även på något vis trycka ner någon knapp på tangenbordet och gjorde så allt blev spegelvänt på datorn.. jag fick panik och var nära på att slänga datorn i golvet.
jag stängde av datorn och var arg!

fick även jobba över, den omtalade fashion week kommer att förändra mina kommande dagar mycket I guess. men det är väl spännande :P

a capella gruppen igår var awesome, vi tog oss igenom Man in the Mirror sjukt bra!

today is the laundry day, blev lite skrattig igår när de påminde mig... Mariah don't forget to perpare your things for Milan! haha, jag tänker inte ta med mig något. ska ha på mig samma kläder hela tiden...eller inte.

idag är jag trött galet trött, så nu ska jag chilla tills pluttan vaknar.



Pauline är bäst. så är det bara.

Idag...

...fyller världens bästa mamma 50 år!



jag älskar dig av hela mitt hjärta! ingen är som du!

massa kärlek<3

a- a- a- no!

haha, sitter här och övar lite stämmor till a capellan.. sjukt vad jag älskar att sjunga <3

jag bjuder på den här galna killen, det är han som gör allt! helt awesome.




sen finns det ju olika slags a capella...mohahhha


See more funny videos and TBT Videos at Today's Big Thing.

sundays are great.

idag: upp på hillsong, underbar lunch, massa skratt, härligt sällskap, tebutik, chinatown, chokladkaka, sjunga stämmor, tom tunnelbana, fel biljett, samtal, TRÖTT.


sjukt lång dag, nu säger jag godnatt.

you spinn my world around.

gårdagskvällen var fin, london eye, tapas och towerbridge...sedan nattligt samtal, awesome :)

idag har jag varit glad, steg upp efter att ha sovit för lite men solen sken ju! var ju tvungen att ta mig ut, så det blev promenad innan jag skulle infinna mig på första hjälpen på cupcake. sjukt bra information och instruktör väldigt givande. sedan så blev det förbi köpcentret och köpa ett par tygskor ett par nätta och snygga converse, rätt design för mig. jag har vårkänslor så klart tygskor är ett måste!

sen hem..och vad har jag gjort? jag kollade på melodifestivalen med maria över skype. lovely! och nu är jag barnvakt till en sovande liten tös några trappor ner.

awesome.

försten, jag drar till Milano på torsdag.. :)

men nu, städa rummet och öva stämmor!
ciao!

Men!

en rättelse från förra inlägget, jag vill bara tyda det här stycket:

ikväll blir det nog till Alina och bara hänga, nicenice. awesome! hahaha. jag är måttligt road.

det jag hade tänkt var att det skulle vara massa rad byten..och sedan hahaha, jag är måttligt road. för jag var sjukt flummig och jaja. Alina du roar mig visst! för du är bäst! och jag bara älskar filmen vi valde att se! hahahahaha. jag är bra flummig nu också. orka skriva mer...NEJ!

aja, jag är bra på att vara ironisk...eller sarkastisk hur var det nu?
nöt!

just det a capella...

..gruppen igår var rolig. inte så där så att jag ramlade av stolen rolig, jag var sjuk skärpt är inte helt van att sjunga efter noter. men jag är bättre än jag trodde! haha. vi sjung Man in the Mirror, ett sjukt coolt arr. och sedan Shackles, nice. mycket att lära sig för mig..men, det ska nog fastna nog. blev kvar där till nästan elva tror jag, vi övade ju inte hela tiden..de har en tradition att de dricker vin när de övat färdigt och catchar up :P de är ett mysigt gäng, det kan tänkas att vi har ett gig den 17 mars. trevligt trevligt, men eld i baken för mig att lära mig sångerna. men ingenfara.
när jag, liza och leanne skulle gå till tuben frågade de hur det var att vara au pair osv. och så skulle jag berätta hur jag jobbade och just när jag sa I'm free every friday så passerade vi en kille som snabbt snappade upp det och skrek efter oss, ARE YOU FREE EVERY FRIDAY? IS THAT TRUE! sen slutade vi lyssna på han...haha sjukt roligt iaf.
och jag är faktiskt inte ledig på fredag, ledig från arbete men inte annat ;P

mäkta trött var jag när jag kom tillbaka iallafall. så jag somnade sött i min säng :)

ikväll blir det nog till Alina och bara hänga, nicenice. awesome! hahaha. jag är måttligt road.

Saknar dig darling!





HAHAHAAHA

detta stod i ett mail jag just fick:

"Hi,

I am a 32 yrs old Lebanese male, currently living and working in Dubai - UAE. I am intrested in meeting a swedish female for a serious relationship. Please reply if interested.


Regards,
Zak"

jag tänkte jag är inte så intresserad, men om det är någon där ute så har jag hans mailadress iallafall. HAHAHAHA.

en gammal goding!

här kommer en gammal goding som får mig att skratta jämt, men de andra videos som han gjort är ju inte rena. haha. sjuk snubbe.


I've got a beautiful smile.

magen känns bättre, solen skiner.
jag känner mig glad, men idag saknar jag folket hemma lite igen. skulle vara mys om någon skulle vilja komma hit och hälsa på.
jag saknar även, hårdbröd, gott te och 2 minuter i mammas knä. aja, jag får väl blunda och tänka mig att jag är här. känner mig dock rå utvilad idag :P

ikväll blir det a capella sång för hela slanten, awesome!



sjukt fin sång, ni kan ju blunda filmen är ju inte den bästa :P

sovit sjukt mycket!

igår eftermiddag mådde jag helt sjukt dåligt, jag härdade ut till 17.30 sedan gick jag och vilade en stund och tvingade mig sedan ut i regnet för att lämna tillbaka filmen vi hyrde i måndags. mådde lite bättre när jag kom tillbaka men jag gick och la mig för jag var helt matt, sov till typ tio sedan vaknade jag av att jag låg på datorn som jag hade bredvid mig i sängen, fixade med lite saker innan jag sedan stängde av den och somnade om...sjukt skönt att kunna sova så mycket.

idag mår jag bättre om inte det skulle vara party i min mage, men det har nog gått över lite. det gör inte lika ont nu :)

i eftermiddag ska vi gå på bebis party på cupcake, undra om det är lika roligt som tin pan annie :P

aja, so long!

AWESOME!



första versionen är ju helt galen men den här är ju också helt magnifik!

jag är glad att du kom...

...Alina! hit alltså ;P hahhahhah. och såg the ugly truth med mig igår, även om ljudet var sämst så vi fick dela hörsnäckor :P! awesome!

tänkte att jag skulle bloggat igår kväll men blogg.se klatrade sig...jaja, iallafall. idag har vi magsjuka i huset, Betta är hemma från jobbet och lilla snuttan har också mått dåligt men det verkar som hon mår bättre och kommer hålla mig sysselsatt idag. hoppas bara att jag klarar mig!
den känns som den här veckan kommer gå segt bara för att jag längtar efter helg, men jag får väl se det positivt att det redan är tisdag, two days left to go! jag känner mig seg, o lite matt, jag vill inte bli sjuk...måtte det vara fröken röd som snart knackar på dörren.
aja, nu ska jag vila lite medans M sover, sen blir det lekalekalekaa och till doktorn antar jag.

laters!


jag hade abstinens...

så jag ringde den här godingen:



har ju inte fått höra hennes ljuva stämma sedan jag kom hit, saknar henne jue! men nu fick jag en liten refill iallafall.

Margherita är sömning idag, hon sover hela tiden :P
fast nu vaknade hon! adjökens!

jag kan inte sluta le :)

hillsong var tipptopp som alltid, energin för veckan är hämtad.
sedan att umgås med grabbarna minus en plus en från i fredags var hur gött som helst, vilka gentlemän de är håller upp dörren, drar fram stolen, och betalar för oss och är inte så där cheesy och förväntar sig något efteråt.
helt awesome!

sedan har jag varit barnvakt i kväll, jag badade lillan,matade och stoppade om henne...hon är så lugn o fin!
hade skypesamtal med flera fina människor i skellefteå <3 lovely!

hoppas alla har haft en bra alla hjärtans dag! but remember that every days is for Love (var tvungen att skriva det på engelska för på svenska kan det vara två betydelser :P ) :)
nu sparkar vi igång en ny vecka, nya tag men jag vill nästan bara att det ska bli helg ;P
haha, jag kan inte sluta le!

massa kärlek till er från mig
<3

jag älskar musik...

... som får att mig att känna saker! text som berör, melodier som etsar sig fast.. stämmor som får en att rysa. AHHHH! förlåt, jag är bara så lycklig just nu! jag mår bra!



imorn blir det Hillsong och sedan luncha med härliga personer! och sen hem och vara barnvakt.
hoppas ni får en fin alla hjärtans dag! massa kärlek från mig till er!




KÖTT KÖTT KÖTT!

gårdagen var väldigt intensiv, först tillät jag mig att ha lite sovmorgon eftersom fredag är min lediga dag :) när jag vaknat till så tog jag mig en lång dusch, sedan så skypade jag med Cissi <3 och fick sedan lagomt bråttom till att möta upp Linda, en aupair som bor här i området för en kaffe, en trevlig tjej! kom på dock att jag inte ätit någon frukost typ när jag skulle gå så jag tog en macka i farten..och jag blev lite sen :P
vi kollade runt lite i shoppingcentret Southside som ligger här bredvid, jag ville hitta en ny outfit till kvällens Valentines party...men jag hade väldiga svårigheter! jag har verkligen inget shoppingsug längre, hittar bara kläder och tänker åh, den här skulle passa på den här person osv. men när jag sagt hejdå till linda så gav jag det en chans till och köpte då en jätte söt klänning, full med småblommor..det känns som att det ska vara blommönstrat nu, de är på alla plagg. köpte även lösögonfransar som var typ sämst så jag tog bort dem innan jag åkte så jag inte skulle behöva tappa dem när jag var borta.

drog hem och fixade till mig och tog mig sedan bort till st. pauls för att möta upp killen som jag ska giga lite med, jag ska lägga stämmor på hans låtar och även kanske sjunga någon solosång själv :) han var sjukt trevlig, vi pratade musik och det stämde verkligen personlighetsmässigt (inte på det sättet! haha!) men jag tror att det här samarbetet kommer vara kul!

efter den kaffen igen så gick jag från St. Paul till Tottenham Court Road för Alina har sin dansklass där, och jag dödade lite tid. när vi sedan möttes upp så käkade vi på mcdonalds och drog sedan hem till Alina så hon kunde fixa till sig lite. jag gillade verkligen hennes familjs hus, väldigt nice!

hahaha, när vi sedan kom till Liverpool Street så hittade vi inte till lokalen där partys skulle vara.. på vägbeskrivningen alina kollat upp stod det att det skulle ta 5-10 minuter men jag tror vi irrade omkring i nästan en timme. HAHA, men med trevligt sällskap så gör det inte.. och vi hade sjukt kul!
när vi väl kom fram så var inte lokalen så jätte smickrande, men det var sjukt mycket folk. och det här partyt hade alla förutsättningar för att bli hur bra som helst men det som sabbade det var Dj:n, en bra dj är ju som a och o. den här spelade bara massa gamla hits som inte riktigt gick och dansa till...han kunde inte mixa och vid några tillfällen blev det helt tyst. jag var inte så imponerad! Kött, kött, kött får beskriva kvällen ;P

vi drog därifrån vid ett antar jag, vi hittade tre killar som vi hängde med... en från japan,new york och en från Colorado :) sjukt trevliga och vi tog oss till China Town där vi blev bjudna på mat! gratis är gott! sjukt kul!
sedan på bussen hem så träffade jag självklart något kul bussällskap, denna gång Max och Freddie...de var dock lite väl runda om fötterna, "you are very beutiful, but I guess that you hear that all the time!" hahaha.

Alina, tack för en awesome kväll! jag är så sjukt glad att du är här i London. du är så bra!! <3

sen blir det gymmet.
senare blir det melodifestivalen på svenska kyrkan, PAULINE ÄR MED!! rösta!
men nu ---> frukost!

men först lite bilder!


klänningen!

Kött, kött, kött. vi hittade ju lite kött! ;P

I love this big Ego.

Idag har jag haft en Ego-dag, jag har tyckt att jag varit så fenomenalt bra idag...eller hur var det nu?aja, jag har haft en bra dag :)

och nu Mr. Snickers nu är det dags, jag kan inte hålla mig längre.


Yummie, och jag vet bilden är sämst.. men jag har ju värsta mysbelysningen i mitt rum så det får bli som det blir.

tänkte visa er lite bilder :)



this is the place I live!


detta är huset.

vi tog en walk in the park.

pluttan somnade som vanligt även fast vi höll på att blåsa iväg.


vi träffade den här lilla sparveln, låt oss kalla han Rane, det blir lite trevligare då. han hade väldigt bråttom dock.


och till sist en bild på min nya darling, även här en kassbild men, men. han är fin.

nu ligger Mr.Snickers och jäser i min mage, han var god. synd att han inte räckte i längden. men sånna saker är det lika bra att göra av med på en gång :P haha.

jag har faktiskt lite tråkigt, underhåll mig!

aja. ciao!

I'm totally in :)

"Hey Mariah,

Quite a performance you gave us last night; you have the thumbs up!! We'd love you to sing with us :-)"

hahah, det gick nog bra.
nu är jag hungrig. tänkte bara dela detta med er :) lovely!

Godmorgon Mr. Snickers...

..där ligger du på golvet och väntar på mig.
men jag är inte mogen för dig just nu!
kanske senare..

morgonens låt, ville egentligen lägga ut den officiella videon men det gick inte. gå in på youtube och kolla den, det här är en låt som känns.




everytime you hold me, hold me like this is the last time.

jag älskar er<3

home is where you are.

jag behöver en stor kram och en mysig kväll med någon fin person!

ikväll var callback på acapella-gruppen, jag har inte varit med om mer krävande uppgifter faktiskt... det var jätteroligt och så medan vi gjorde dem, och solo sången som jag sjung jag tror jag aldrig sjungit den med så mycket kropp...jag var som helt mör och anfådd när jag var klar. det märktes att killen som var borta förra gången är den som håller i allt, han lät mig inte komma undan så lätt. han testade mig på alla sätt o vis. då är det bara att vänta till imorgon och se om de vill ha med mig eller inte, som han skrev han som jag har kontakten med så verkar de som var med förra gången vilja ha med mig. så vi fattar vem som e boven om jag inte kommer med ;P hahah. jag överlever väl hur det än blir.
aja, jag gjorde mitt bästa men när jag gick där ifrån började jag må dåligt, eller jag började snarare längta hem. eller inte hem som till sverige utan hem till folket. hemma är där mitt hjärta är, hos dem som är betydelsefulla. ni är saknad! <3



jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor.

jag är tjejen som har för lite att göra...

... när barnet sover :P

så jag bjuder på lite bilder, försten jag tror jag ska starta en hemsida egopics.se jag tror att jag skulle ligga etta på den listan just nu...mohahhahahaha.. aja enjoy or not!




jag med babyphonen



en latte eller två kanske, jag börjar bli grym på dem nu! yummie :)



det var länge sedan jag mådde så här bra.


bye bye love.

jag känner saknad.

har en sån här cheesey-day, har bara massa boyband i mitt huvud. längtar efter folk som känner mig så där bra, och ska kan kramas sådär bra. fick en sjukt längtan till Sri Lanka förut också, jag måste dit efter jag är färdig här.. det är en sak som är säker :) någon som vill joina ? haha.

jag bjuder på en låt, texten var visst till så sjung med vetja :P

If your happy and you know it clap your hands.

Idag är jag glad, även fast jag stängde av alarmet helt första gången när det ringde och vaknade sedan 07.55 när jag "börjar" klockan 08.00. tur att jag inte har så långt att gå :P

oftast brukar dagen bli lite knas när man vaknar så där plötsligt och man måste liksom komma igång på en gång, men jag var väldigt belåten.. i min dröm inatt var det väldigt mysiga människor i, så när jag vaknade kändes det som jag hade just träffat dem. tur att drömmar finns när man saknar folk <3

igår sprang jag till fulham fotbollstatium, eller sprang och sprang. jag sprang tills jag började känna av maten som jag just åt innan jag gick ut...smart tjej jag vet. men jag gick iallafall, och när jag kom tillbaka mådde jag bättre :) och jag somnade glad :D

fick just ett sms av Benoit, om jag kunde sitta barnvakt på söndagkväll.. varför inte, lite extra cash skulle ju sitta fint!

aja, lite morgon musik.



jag älskar den här låten :)

åh, jag måste hitta en klänning inför fredag! kanske hinner idag!

I'm off.

bajs,piss, o skit.

jag sjunger som en kratta. JAG BLIR ARG!!

nu ska jag sura, äta middag. sen ska jag springa bort surheten! så de så, och sedan kanske prata med någon som får mig på bra humör..

bajs.

jag blir så glad...

när ni kommenterar ska ni veta ;)

jag är fet slut, jag och M var först på en lång promenad i parken med en omväg på hemvägen för att köpa bröd...jag gjorde en avstickare och köpte två halvliters cola och en Ben & Jerry :) hade sånt sug efter cola :P och den andra ligger och väntar på mig i frysen!
sedan när vi kom hem så gjorde jag lunch till både mig och sötnosen, sedan drog vi iväg till stället där man kollar barnens vikt. hon har gått upp 2 hg på en månad, när jag skrev det till Elisabetta så skrev hon "we need to start with the butter!!!" haha, smör är fint. jag älskar faktiskt smör, det är faktiskt gott här även om det inte är bregott extrasaltat. något jag saknar är svensk grädde, igår stod jag i köket och käkade sprutgrädde...det är inte riktigt lika gott :P
aja, M brukar iallafall inte vilja dricka välling men hon måste ju som börja med det nu lite när E är tillbaka på jobbet. och idag drack hon faktiskt sjukt mycket, två gånger. jag blev nästan lite rörd :P haha.
sedan hade hon sjukt svårt att somna, jag försökte verkligen allt.. men tillslut så. nu sover hon, det är ju bara jobbigt om hon sover dåligt så hon är sjukt trött när hennes päron kommer hem, så jag vill att hon sover bra så att hon kan vara lite go o glad när de kommer hem och är trötta.

bajs, nu vakna hon. ska go och mysa lite med henne.

ciao.

barapappapaaa!

igår kväll var mitt blogg.se knas, jag kunde inte logga in. blä, synd för er.. och lite för mig.

när dumma jag inte använder glasögon eller linser här så får jag uppleva saker två gånger, häromdagen när jag skulle till Tunnelbanan såg jag en kille på långt håll och jag tänkte gosh vilken snygg stil han måste nog se bra ut.men när jag kom närmare...hm.. visserligen hade han ganska snygg stil, men kroppen med kläderna var nog inget som fall mig i smaken. plus, att jag som tycker det är så råsnyggt med häng på byxorna fick se något som inte alls var så snyggt. tycker man borde ha lite tajtare kalsipper under för att det ska vara nice, men den här killen hade sånnadära stora farfars kallingar som var sjukt pösiga, det såg ut som han hade ett par andra byxor under..inte helt okej. Haha, när jag skulle googla efter en bild som skulle passande så kom den här artikeln upp:
http://images.google.se/imgres?imgurl=http://www.expressen.se/polopoly_fs/1.1092360!slot100slotWide75ArticleFull/3447786819.jpg&imgrefurl=http://www.expressen.se/1.1110252&usg=__MUL6OVJHSudeHL-SYEJA5-JyqJ0=&h=544&w=420&sz=35&hl=sv&start=1&um=1&itbs=1&tbnid=ZPpYORqXFyUwcM:&tbnh=133&tbnw=103&prev=/images%3Fq%3Dh%25C3%25A4ng%26ndsp%3D20%26hl%3Dsv%26sa%3DN%26um%3D1

:P
nu ska jag slänga in en tvättmaskin och sedan chilla, undra vad man ska hitta på ikväll?

ciao.så länge.

sötaste idag.

plutten vakna upp, hon blev stylad..haha, jag får beröm dagligen för klädvalen jag gör på henne, det är sjukt kul att klä någon annan :) sedan fick hon sin fruktpuré, och vi lekte massa. jag försöker lära henne att pussas, men hon räcker bara ut tungan och trycker den mot en istället, jag fick hela mitt ansikte tvättat tror jag när jag tog upp henne. sötnos, efter leken så vägra hon somna om hon inte fick göra det i min famn..gärna för mig, det är sjukt mysigt :)

jobbigt att hon ska ha hosta, för varje gång hon hostar så vaknar hon. men hon somnar ju om nästan på samma gång.

aja, chillidill.

ensam.

Lonley...I'm so Lonley..

idag är det första dagen som jag är själv med Margherita, eller helt själv hela dagen.. annars så har det ju kanske varit några timmar åt gången, fattade inte vad en vän till familjen menade igår när hon önskade mig lycka till idag.. haha, antar att det är för att jag inte ser någon problem med att vara ensam med plutten.
just nu sover hon, har babyphonen här bredvid mig..jag hör hur hon snarkar, sjukt mysigt.




alltså den här låten, jag fick gåshud över allt...så berörande! och stora delar av gospel-eliten är med, awesome.
skänk en tanke till de behövande, och en slant kanske och plånboken tillåter.

kärlek<3

min helg var awesome.

dagen igår var mys, efter jag villat bort mig lite på oxfordstreet och blivit lagom arg på alla turister som går i snigelfart så mötte jag upp Anna och vi handlade lite sminkgrejer som vi behövde, sedan köpte jag mig ett par såndära ybertajta löparbyxer, de är skit snygga. sitter som smäck :P så nu ska jag löpa! HAHAH!

ett snack på Yo Sushi, lovley och sedan vidare mot tottenham court och alla musik affärer...och nu har jag en helt underbar gitarr på mitt rum! ME LIKE!! my precious!

efter det for jag och anna hit till putney och kollade på Veronica Mars, det är så bra :) och käkade sjukt mycket götta! haha. kvällen avslutades vid 02 snåret :) sjuk mys!

sedan så vaknade jag lite sent, det är så skönt att sova på söndagmornar nu mer och sjukt svårt att stiga upp. men jag tog mig upp och iväg till Hillsong. jag älskar det stället! vilken stämning alltså!

Lunchen intogs på Nandos med massa från kyrkan, sedan så for jag, alina och Mia hit till Putney ( jag har haft mycket besök den här helgen) och shoppade lite på south side. synd att Mia ska fara, sjukt trevlig prick! jag hade en underbar dag med de här två!

och nu i kväll har jag pratat med bästa Kenneth, eller jag gör det fortfarande :D


Du är saknad :)

sicken morgon.

Mariah vakna 08.15 pigg som gnu! drog på sig träningskläderna, iväg till gymmet... jag kommer inte kunna gå imorn :P hahaha!
hunnit med att städa rummet också, awesome. det är sjukt svårt att dammsuga heltäckningsmatta, jag fick krypa och ta upp saker som inte ville sugas upp. nu ska jag städa toan, fixa mig och sedan ska jag dra in till stan och träffa anna och shoppa lite förhoppningsvis, äntligen! och kanske köpa något alldeles fint till mig och jag hittar det jag vill ha :D

morgonens konstanterande, det går inte att släcka ljusknappar med bröstet...det är för mjukt! HA!

aja, shingen!

föresten..

people! jag ska tillbaka på callback på den dära a capella gruppen jag var på audition för :) awesome, så här stod det i mailet :)


"Thanks for coming to audition the other day. We really like you, and your voice of course! We hope we also made a good impression on you, and didn't put you off too much ;-)
We all thought you have a great tone to your voice, and we were very impressed with the way that you picked up the music really quickly....
"

awesome, jag taggar gärnet. de var ett härligt gäng!

peace.

jag åt en hel pizza.

det var det värsta!
jag förvånade mig själv ännu en gång!
men mums var det, chorizo var sorten. det var E som rekommenerade den för mig eftersom jag gillar kryddstarkt, men den var inte så stark. men GOD!

idag har jag promenerat på förmiddagen med M i King George Park, och med E och M i Wimbledon Common på eftermiddagen, jag är helt slut nu. men gosh, vad jag älskar det här stället! sjukt mysigt!

vad tycks om min nya design? haha, jag är så skillad!
nu ska jag låta pizzan jäsa i min buk.

ciao.

kärlek<3

denna dagen, i mitt liv.

jag sov som en säl i natt, hade nog kunnat sova bort stora delar av dagen också :P men,men upp och hopp ligg inte o dra dig. nu har jag städat mitt rum lite, måste dra upp dammsugaren hit också. känns som att jag drar omkring skräp och skitar ner resten av huset :P

härligt nog så vaknade jag upp utan hostan och utan någon träningsvärk, så nästa gång ska jag ta i ännu lite mera. om jag inte hittar någon sysselsättning för kvällen tror jag minsann att den ska spenderas i gymmet, de hade ju massa saker där bla. en roddmaskin och det som är så hysteriskt roligt :)

aja, nu ska jag inte sitta här och nörda.
have fun!

kärlek<3

JAG SPRANG!!

idag har jag varit på tin pa nini igen, den där hysteriska barngruppen på Cupcake. den där kille som håller i det där är ju helt otroligt, han måste ha tålamod som bara den. men jag tycker att han är lite för mycket så jag sitter typ och fnissar för mig själv :P nästa vecka ska jag ta M dit själv. jag längtar ;P

idag var det jag som stod för middagen, när vi gick från cupcake så frågade E förnämt, M would you do me a favor? jag blev nästa lite rädd...men sen var det bara det att hon ville att jag skulle fixa en matpaj som jag gjorde första veckan, hon tyckte att den var så delicious och det blev det idag med, trots lite andra ingredienser :)
vi äter ju sjukt sent här eftersom vi väntar på att B ska kommer hem från jobbet så idag var vi färdig ganska tidigt vid 20.30 :P men jag kände att jag vill göra något så jag tog mig en springrunda till gymmet som jag får träna på och tränade lite när jag väl var där, sjukt fint jag kommer nog hänga där endel :P sedan sprang jag tillbaka, och jag pallade hela vägen...men det kändes som maten var påväg upp igen. jag är ju en sån där som pushar mig själv till det yttersta så nu är jag helt slut :P och hostar lite knas. men det sover jag nog bort!

sitter och lyssnar in mig på stämmorna till en australiensisk kille(inte han från igår) låtar, som jag ska sjunga någongång här framöver :D

Imornkväll vill jag göra något mysigt, någon som vill vara med mig?

aja, shippshipp





förlåt människor, men hon är så söt och ingen annan finns som modell ;P

kärlek<3

Längtar till Söndag!



Here I stand arms open wide, I am Your and You are mine <3

jag lever...

det var inte så farligt som jag trodde, jag kom fram till finsburypark och jag hittade väldigt bra med beskrivningen jag fått. det var en kille från australien(söt), en härifrån och två flickor och en dansk som inte var där. sjukt härlig stämmning, inte alls jobbigt på något sätt. började med en liten uppsjungning, sedan fick jag sjunga lite saker för att visa vad min röst kan göra, sedan en låt för dem. sedan fick jag höra på deras arr på Shackles, det var awesome. australiensaren var basen, rå cool! sedan fick jag noterna och sjunga alt stämman, och tänka sig jag följde noterna och det blev rätt! sedan fick jag sjunga solot också en gång. sedan var de inte så mycket mer, de hör av sig. men det var en rolig upplevelse iallafall.

klockan var inte så mycket, så jag anslöt mig till anna och Maja..fick inbjudan igår att fika med dem. så jag irrade omkring ett tag och letade efter resturangen de var på yo suchi, och överallt jag frågade i chinatown missuppfattade de vad jag frågade efter, oh you want sushi? aja, tillslut hittade jag någon som visste och jag kom rätt.

aja, mitt huvud dunkar. sjukt trött så nu ska jag sussa!
night.

kärlek<3

snart.

snart bär det av på audition...ah, jag är lite nervis faktiskt. jag som inte brukar, men jag tror jag mer är nervös för själva situationen. att fara till en stadsdel där jag inte är hemma och vet inte vad som väntar egentligen. sång är jag inte alls nervös över, det får gå. men, tänk om de som hade den där annonsen är ute efter att kidnappa mig, haha. nejdå. men man vet aldrig, jag bloggar sen om hur det gick! nu duschen. ciao!

minnen.

 

åh, minnen. det här var min favorit!

sitter här på golvet och vaggar i takt, lite nostalgisk :P

jag var typ kär i han Robert, sådär kär som man var när man var liten :P

haha, godnatt.

åh,åh,åh!

jag behöver en kram! en sån där som bara är fylld av trygghet och kärlek, en sån där som man bara vill ska vara för evigt. åh, det hade varit underbart!

M har gråtit stora delar av eftermiddagen tänderna ni vet, jag känner mig så hjälplös..det skär verkligen i hjärtat när man inte kan göra något. men, men vi får hoppas att det blir bättre imorn.

jag älskar alla parker här som finns, E visade mig Wimbledon Common, det är mer som en stor skog/park lovley men vi var inte där så länge för M var så ledsen och det regnade. men dit ska jag definitivt gå och utforska :)

vi lagade en underbar middag ikväll, eller E jag bara hjälpte till och tipsade lite..sedan satt jag på bredvid och pratade massa medans. jag vet att jag skrivit att jag gillar henne redan, men jag gillar verkligen personligheten hon är så härlig. sedan när B kom hem åt vi och de berättade massa tokigheter så jag skratta tills jag grät. jag tycker det är så fint när man ser på två människor att de älskar varandra, sättet de pratar med varandra, sättet som de ser på varandra och det gör man verkligen med de här två. jag hoppas verkligen att jag får uppleva det någon gång :)

och, glasögonen var bara på i 20 minuter. det var tills M inte kände igen mig och fick tag på dem, aja. vi får vänja henne med dem.



här var hon glad iallafall :)



det bäst för dig att du kommenterar! annars kommer jag krama dig nästa gång jag ser dig!

kärlek<3


en såndära...

...glasögon dag. får se hur länge det varar :P



fagert, jag vet. nu vakna plutten. ciao!

första februari tjugohundratio.

här sitter jag kissnödig och känner mig tjock efter att tryckt i mig massa choklad även fast jag var mätt. men jag var ju som sugen på choklad, aja. skyll mig själv!
idag har jag faktiskt skaffat mig ett bankkonto här, tänka sig att det gick. jag använde mitt läkarkort som jag fick efter jag registrerat mig hos läkaren här så det funkade fillibums, det var en jättetrevlig kille som hjälpte mig. jag hade med mig M och hon satt och var så söt i mitt knä hela tiden, och skrattade åt alla andra barn som grinade och skrek utanför. hon är härlig den här tösen! han ställde väldigt underliga frågor den här bankkillen, men de behövdes visst för att veta vilket sorts konto som jag skulle behöva :P haha, eller hur var det nu. han skulle spara min autograf ifall jag kommer bli känd. en söt sak var när jag öppnade ett sparkonto parallellt med kontot så såg jag alternativen som man var tvungen att klicka i: save it for a rainy day! valde han åt mig,haha så sött.

sedan har jag upplevt baby-yoga idag, jag vet inte om det var så mycket till yoga. det var snarare lite babysång,med att mammorna/jag gjorde massa styrkeövningar och sjung medans...lite odd. men M hade ingen ro att hänga med längre än på första låten, sedan ville hon krypa omkring och det fick hon.

till middagen exprimenterade jag och E lite granna. de har börjat med att få en leverans en gång i veckan med grönsaker och frukt från en bondgård utanför staden, massa saker som inte de visste vad det var men jag visst så då får man improvisera lite. men det blev bra :) sjukt mysigt att förbereda maten tillsammans med någon.

sitter här och försöker lära mig en låt som jag ska sjunga på en audition till en liten a capellagrupp på onsdag, det blir nog nice. nu ska jag kissa.

peace.

kärlek<3

helgen=awesome.

ahhh, ännu en awesome helg i London. jag är sjukt glad i magen :)
det började med i fredags, tänkte att jag skulle  ha en lugn och fin helg på hemma plan, eller när jag bara gjorde saker som var lugna. men, icke. jag följde med Anna och några av hennes vänner till en klubb i Elephant Castle, Ministry of sound(sjukt bra ljud, läste om att deras ljudanläggning hör till en av de värsta) och dansade hela natten eller iallafall till klockan fyra, sedan var det till att försöka ta sig hem. det var snorkallt och det var ju en bit att ta sig, fick ta bussen till trafalgar square och sedan gå till picadilly, det är faktiskt inte så långt..och hoppa på rätt buss där. var hemma vid 06, det snöade och jag frös som bara den när jag gick från bussen. men kvällen var galet kul! jag älskar ställen där verkligen alla dansar! awesome!







sedan vaknade jag vid 12 på lördagen och jag tvingade mig själv att gå upp, duschade..hade flera ton av dust it i håret, var tvungen att shamponera 4 ggr innan håret kändes skapligt rent :P morgonfrisyren var skaplig.
sedan hängde jag med Yusuf, promenad i parken och lite foto, men jag var inte så motiverad. jag var bara glad att solen tittade fram. sedan resten av dagen tog jag det bara lugnt och chillade för en gångs skull. åt lite kladdkaka som jag bakade till E o B kvällen innan, med massa grädde :)
de hade hyrt film på kvällen också den där med Brad Pitt...bastards någonting :P jag såg 45 minuter sen låg jag och sov på golvet, så när jag vaknade till gick jag och la mig :P




idag så vaknade jag klockan 9, eller jag vaknade väl innan..men jag orkade inte kliva upp. sedan hetsade jag till mig och drog till tottenham court med ett äpple som frukost i handen för att träffa alina och gå på Hillsong. men tyvärr så var det inställt, de båda första mötena för det var något fel med rören?! aja, det var några som drog med oss på starbucks där vi fikade(jag åt frukost :P) och hade det så underbart trevligt, det var bara jag o alina som var svenskar sedan var det en salig blandning, vi var ganska många..och tiden gick så fort vi bytte ut starbucks mot nandos, där jag åt kyckling o pommes..och jag fick maten efter alla, andra gången den här helgen..det hände nämligen i fredags när vi åt koreanskt också :P det skulle vara extrahot kyckling, men det kändes knappt :P sedan efter en underbar förmiddag gav jag och Alina oss iväg för att möta upp Carmen. vi åt lite till, var på en mysig fransk resturang med apgoda bakelser och väldigt trevlig lukt(eller?!)..vi gick förbi där innan och dreglade i fönstret och bestämde oss sedan för att gå in och pröva läckerheterna. en väldigt mysig eftermiddag med två härliga tjejer! vilken underbar dag, jag älskar sånna här dagar! sedan när jag kom hem blev det mera mat, ybergod soppa och bröd såklart. och efterrätt. som ni kan läsa har jag ätit på tok för mycket idag. men jag gillart.



min bakelse, den hade tre kulor ;P

Carmen med sin bakelse.

Alina :)


Alina & Carmen :)

nu sparkar vi igång en ny vecka, det ska bli underbart att passa den här lilla filuren igen:




aja, sjukt långt. men med massa bilder som jag vet gillas.
kärlek till er<3



RSS 2.0