In tha gym!

Sitter på träningsCykeln just i detta nu, det är bara jag och en till i gymmet. En sån där biffig typ som lyfter tunga vikter och stönar högt.. Vilket gör mig lagom obekväm :P haha

Försöker göra av med lite överskottsenergi inför intervjun, skriver senare hur det gick :)

Puss på er <3

Jag är sämst..

.. På att uppdatera just nu. Men vi mår bra, jag söker jobb för fullt. Har en intervju på ett ställe som säljer gourmé smörgåsar imorn, kanske inte det ultimata men det är en bra början iallafall och det är väldigt nära hem. Om jag skulle få det så har jag iallafall något att göra och lite inkomst medan jag letat efter något annat. Så det är så det ligger till.

Hemlängtan deluxe håller i sig, antar att det lär göra det till efter jul.

Hoppas allt är bra med er! Massa kärlek <3

I'm alive.

Haft super mysigt med svärföräldrarna i några dagar nu, men de for hemåt i morse :( tiden går fort när man har kul!

Det får bli en längre uppdatering imorn, men tänkte iallafall ge lite levnadstecken.

Vi har iallafall fått upp lite julsaker såhär till första advent, super mysigt.

Hoppas allt är bra mer er, massa kärlek <3

förberedelser inför thanksgiving.

Nu har jag gjort två tillbehörsrätter tills imorn, Sweet potatoe Souffle och Green bean casserole med tanke på att Kalkonen tar upp så mycket tid i ugnen imorn så tänkte jag att det känns bättre att ha några saker att bara värma upp. Hur det smakar återstår bara att se, Spännande!
Idag har jag även igång julmusiken för första gången iår nu tycker jag att det är okej att lyssna på det, åhh! Så mysigt! Och ikväll kommer svärföräldrarna, efter idag är David ledig i 4dagar i sträck.. MYSPYS! Nu ska jag snart gå till gymmet och bli av med lite överskottsenergi och döda lite tid, Jag hoppas ni alla har det fint, kärlek till er <3

konsten att inte bli lost i Lost.

Behövde inte alls vänta länge igår på David, han kom nästan precis efter jag skrivit färdigt inlägget jag skrev. Väldans bra! Så vi for iväg och gjorde en mega handling av mat i och med att det är thanksgiving på torsdag och Davids föräldrar kommer på besök. Min första thanksgiving och jag ska fixa med mat, spännande när jag inte riktigt vet hur det ska smaka. Tur är väl det att jag är duktig på att läsa recept så jag har dragit ut recept som fått bra omdömmen online. Det ända som kan gå fel då är väl att jag bränner maten eller något, haha. vi får väl se hur det går!
Ja, serien som jag har "drunknat" i nu och tittar timtals per dag är Lost, sjukt vilken berondeframkallande serie! Men så bra! Men jag får som säga till mig lite då och då att nu är det dags att stänga av och göra något annat, ungefär som jag gjort nu. Med tanke på att David började 12.30 idag så tränade jag inte på morgonen som jag annars gör så nu ska jag tvinga mig iväg till gymmet, det är ju så skönt efter man har varit där :)
Idag blir det nog köttfärssås och spaggetti till middag, vad har du ätit?

Undra hur länge jag får vänta.

David åkte iväg till jobbet runt 12, idag fick han sin första sovmorgon på tre veckor och när vi pratar sov morgon så sov han till klockan 8 då han i vanliga fall kliver upp innan 05 på morgonen. Hur länge han jobbar idag vet han inte, antingen kunde det vara en kort stund eller så blir det ett 12h-skift så han kommer hem runt midnatt... hoppas inte på det senare. Jag har iallafall gjort mig i ordning om han kommer hem :) hoppas ni har en fin söndag.
ja, pappa. jag har borstat tänderna.

sorry people.

Jag har insett att jag blir sjukt känslig när dagarna är längre för David på jobbet=längre tid ensam, nu är det dock fantastiskt att vi bor centralt så jag kan ta mig ut på promenader och kolla i lite affärer om jag har lust men det är fortfarande ensamt. Så det är därför jag inte uppdaterat så mycket, jag vill inte gnälla liksom det är ju inge kul för er att läsa. Plus att det slog mig häromdagen att julen nalkas och jag kommer inte vara hemma alls, så värsta hemlängtan-dippen är kommen. Men,men det blir nog bättre! Kul att David jobbade 12h idag också... och när han kommer hem får jag veta om han jobbar imorn också, stackars älskling!

Efter att ha skrivit det där så ringer mina värdföräldrar ifrån England och pratar en stund, de är så fina! Önskar att jag kunde åka och hälsa på dem <3
Hoppas ni alla har en fin helg!

Utsikten

Från vårt nya gym, kanske inte den vackraste. Men bättre än att stirra i en vägg när man tränar :)

konsten av att underhålla sig själv.

Jag har verkligen lärt mig att underhålla mig själv de senaste månaderna, och även om jag inte trodde det från början så går dagarna förbi med storm fart bara man har någon slags rutiner.
Idag har vi fått vårat internet installerat och tv, YEY! plus att de har varit här och satt in en ny lampa i kylskåpet.
Älskar verkligen att bo så man kan gå lite vart man vill, och det är sjukt mysigt att gå omkring i Old market området här i Omaha. Jag känner mig fri på något vis, jag är inte beroende av David på samma sätt. Igår när jag var ute på min första promenad häromkring så kände jag mig nästan lite rädd men det gick bra. Rädslan byttes till att jag gick med ett fånigt leende på läpparna istället, det var första gången jag var riktigt själv på något ställe med människor omkring sen jag kom hit. Jag var ju på promenader i Bellevue också men det var sällan man mötte på något folk. Det ska bli underbart att få tillbaka min självständighet, visst kommer jag fortfarande vara beronde av David han är ju nästan som luft för mig. Jag behöver honom för att fungera som jag ska <3
Nu håller jag på att baka bröd och göra ost&broccoli soppa, det blir till att äta själv idag och resten av veckan då David jobbar 12h pass 7-19.. lagom kul, men vad ska man göra. :)
Hoppas ni har haft en bra dag! Det har jag :D
Kärlek till er <3

första bakningen...

...I nya lägenheten, det fick bli vanilj och vitchoklad muffins med jordgubbsfrosting.
Antar att de går under namnet cupcakes, men jag tog ett muffins recept och komponerade frostingen själv så det är en muffin med frosting ;)

No more suburb.

Tack och lov att det är måndag och vi överlevde helgen kanske inte helt smärtfritt men iallafall. Vi sov på golvet utan något slags liggunderlag mellan fredag och lördag då våran pump till luftmadrassen slutat funkat så det var en lång natt. haha.

och Tack och lov så fick vi hjälp på lördagen av en bekant till oss som också heter David som är sådär övertrevligt, inte på ett jobbigt sätt och han och min David blir som två småpojkar när de pratar med varandra så det är så kul att lyssna på :P Med tanke på att vi inte har så hysteriskt mycket saker så räckte det med tre pers och vi var inte helt slutkörda efter så det var skönt, vi hade fått in allt i nya lägenheten vid halv ett och sedan avnjöts en underbar pizza innan vi tackade David för hjälpen och började packa upp saker. På kvällen hyrde vi filmer och tittade på dem lite halvsovande.

Igår åkte vi iväg ut på landet på en thanksgiving fest och jag fick testa på maten för den högtiden för första gången, riktiga thanksgiving är ju om två veckor så nu vet jag ju vad jag bör fixa till middag :P jag var kanske inte jätte imponerad av smaken av maten, men jag gillade efterrättsbordet och kalkonen :) När vi var klar där så åkte vi och städade våran gamla lägenhet, usch för att göra en slutstädning innan flytt det ska ju liksom vara så rent.
Menmen, over all så har allt gått bra och vi har faktiskt kommit riktigt bra iordning i lägenheten bara 3 kartonger kvar att packa upp och sedan lite saker som vi måste införskaffa men jag kan redan säga att det känns så bra. Jag var så låst därute i Bellevue men nu kan jag promenera vart jag vill (nästan) och ta bussen om jag så skulle vilja. ÅH! :)
Vad har ni gjort i helgen? kärlek <3

Flyttdag 1

Det har gått bra idag med att flytta de lättare sakerna till den nya lägenheten, tre vändor blev det med Arnold (vår bil).

Galet vad fin lägenheten är!! Det känns verkligen jätte bra :)

Nu sitter vi här på bänken i köket och intar kvällens festliga måltid eller vad säger ni är det inte rena rama gourmé maten?

Hoppas ni har haft en fantastisk dag och kväll denna fredag :) kärlek till er!

Vill att det ska vara måndag.

Dagen har bestått av packning av det sista, tur att soffan inte ska packas ner i någon låda så jag har någonstans att sitta och att vi väntar med att packa tvn till efter Grey's ikväll. Nog för att David packat ner sladden till våran kontroll till vårat ps3 och den har laddats ur så man kan inte direkt kolla på netflix's och det verkar som idag är enda dagen som det inte går något marathon med någon bra serie, typiskt! oh well.
Jag har blivit beronde av att spela betapet igen, har fått upp min rankning från runt 500 till över tusen på bara några dagar. haha, lite och göra kan man tycka eller hur var det :P
Nu vill jag bara att det ska bli måndag så flyttlasset har gott och städandet av den här lägenheten har gjorts, men man kan ju inte direkt spolafram även om man skulle vilja. Imorn åker vi in och skriver kontraktet och sedan börjar vi flytta in lite enklare och omtåliga saker, sedan på lördag har vi hyrt en truck och flyttar alla möbler. Tror jag kommer vara måttligt trött efter helgen. Det ska bli alldeles underbart i den nya lägenheten vi har båda lite svårt att tro att det är sant att det är den här helgen som vi flyttar, känns som vi väntat så länge och flytten kändes så långt borta liksom. Men äntligen!
Hoppas ni har haft en bra torsdag! :D <3

En sån dag.

Idag är en sån här dag då man känner en så otrolig saknad, saknar familjen att ha syskon nära och låt mig inte glömma fina vänner! Tror jag blir lite down i och med packandet, det har varit lite väl mycket flyttande de senaste åren. Vissa dagar är det bara en sån tomhet inom mig, missförstå mig inte jag är sjukt lycklig här med David men det är det som är i det förflutna som knager mig. Ibland känns det som det äter upp mig inifrån, allt jag vill är bara att ställa allt till rätta igen. Vissa dagar är lättare än andra, men jag hoppas att det en dag blir lättare att andas.

sjukt effektivt.

Eftersom David är tillbaka på sitt vanliga jobb så är hans jobbtider lite flummiga, idag så jobbar han från 14-20 eller senare vi får se. Men skönt att han är hemma så han kan hjälpa mig lite med packningen innan han far iväg. På två timmar har vi varit sjukt effektiva och packat iväg massa saker så nu känns det som vi lever väldigt spartanskt igen.. haha.
Jag tar en chill pause och posar i kameran med min nya mössa jag gjorde för någon vecka sedan :)
Hoppas ni har en fin dag :)

Packning...

Jösses, så tråkigt det är att packa! Blä, soffan är skönare och glee är roligare att titta på :P

Mys middag.

En av de mysigaste maträtter jag vet är chili, om man nu kan kalla en maträtt mysig. Tycker den passar utmärkt till kyliga kvällar när man vill värma upp sig lite, lite bröd och goda tillbehör till det så kan det inte smaka mer än underbart :)

Good morning!

Sitter och väntar på att sconesen ska bli klara så frukost kan förtäras.
Idag blir det uppsats skrivning för mannens del och början av packning för min.
Hoppas ni får en alldeles underbar dag!
Kärlek <3

Det finns en första gång för det mesta.

Igår kväll var jag på min första formella tillställning med flygvapnet, Davids examen från Airman Leadership School. Ska jag beskriva kvällen med tre ord så skulle det nog vara intressant, långdraget och väldigt högtidligt. Kanske berättar mer om det någon annan dag, men eftersom David är ledig idag så vill jag inte sitta här någon längre stund. Hoppas ni har/får en trevlig fredagskväll :)
så här såg vi ut igår.

2 awards aka två utmaningar.

Jag fick en blogaward av Sarah och en av Nadja. Tack så mycket, det är kul när man får respons på sin blogg, alla kommentarer är fina kommentarer. Jag tänkte iallafall att jag gör båda i ett inlägg så får de jag utmanar välja vilken de vill göra. så här kommer de!
1. VARFÖR BÖRJADE DU BLOGGA?
Jag antar att det var ett sätt att hålla vänner och familj som inte bodde på samma ort uppdaterade om vad jag höll på mig om dagarna, och jag behövde någonstans att skriva av mig.
2. VILKA BLOGGAR FÖLJER DU?
Några utlandssvenskar, utvalda toppbloggar och vänner i Sveriges bloggar off course.
3. FAVORITFÄRG?
Röd
4. FAVORITFILM?
Svårt att välja bara en, så jag säger den senaste bästa film jag sett vilket var The Help.
5. VILKA LÄNDER DRÖMMER DU OM ATT BESÖKA?
Brasilien, Grekland, Sydafrika och öarna i Väst Indien.
BONUSFRÅGA: Vilken egenskap hos dig själv är du mest stolt över, och vilken egenskap skulle du vilja byta ut om du kunde?
Jag är nog mest stolt över att jag är positiv för det mesta, och jag vill se det bästa i människor och tror på förändring. En egenskap jag skulle byta ut om jag kunde är nog att jag ibland blir ganska osäker på mig själv, men det är något jag jobbar på att bli bättre.

Versatile Blogger Award

Uppgift: Dela med dig av 7 saker om dig själv som du inte redan skrivit om på din blogg. jösses, vad svårt.

1. Jag älskar att kolla på Criminal Minds eller Law and Order, men även om jag inte tycker att jag blir påverkad av det så blir jag lite skakad på någotvis. Börjar kolla på människor runt omkring mig om de passar in på någon av profilerna som de anger. Också på sistonde har jag börjat fått sjuka drömmar, så jag funderar starkt på att dra ner på mitt tittande av dessa och liknande serier.
2. Ibland glömmer jag bort att jag har en mörkare hudton än vad halva min släkt eller David har.
3. High School musical filmerna får mig på bra humör om jag mår dåligt. (jag vet jag är snart 23 år, men ändå)
4. Tecknade "vuxenserier" som South Park, Simpsons osv går inte hem hos mig.
5. Om någon har något mellan tänderna så måste jag säga det, jag skulle ju vilja att någon sa till mig.
6. Jag är som ett element när jag sover, men mina fötter är iskalla.
7. Även om jag är proppmätt så det nästan står ut igenom öronen, så finns det alltid plats för efterrätt :)
Sådär, Det finns många att skicka vidare till men jag väljer att skicka vidare detta till 5 av mina kära vänner från Sverige :) men om det är någon som vill hänka på. do it! puss på er!
Therese
Lenis
Ida
Julia
ZarahLinnea

Det snöar!!!

Mys.

Mörk choklad och te, bara sällskap som fattas för att det ska vara perfekt :)

Queen of the darkness.

Det åskar här, så jag har släkt alla lampor och sitter här i mörkret. Måste tillägga att det åskade till en gång och sedan började det spöregna, jag blir så rädd för så lite :P
Alldeles nyss var två här och tittade på lägenheten, två som jobba på kontoret. De skulle kolla vad de ska förnya för de nya hyresgästerna efter oss. Det lät som de skulle få en ny diskmaskin, tur för dem.. De slipper få känslan att vara på havet varje gång man slår igång den. Det komiska var att jag var rädd att de skulle komma när jag var i duschen, för de knackar ju på och om ingen är hemma går de in ändå för de hade ju varnat i förväg.. de kom precis när jag tagit på mig kläderna... puh! Skönt, jag hade inte någon lust att stå och smörja in mig när de knackade på :P
Idag händer nog inte värst mycket, ska nog bara chilla. Vädret är grått och regnigt, känner för att pimpla te och se på någon mysig film så det får nog bli något sånt :)
Hoppas ni har en fin dag!

Har inte mycket att säga.

Det går verkligen i vågor det här med hur intresserad jag är av bloggen, just nu så är jag inte värst motiverad så jag har bestämt att bara skriva när jag verkligen känner för det. Så man inte känner sig tvingad, då är ju inget roligt att göra.
Idag har jag inte gjort så mycket, varit med sista checken för hyran på den här lägenheten. Tänka sig att vi flyttar om lite mer än en vecka!! Sjukt härligt, äntligen! Vi går och håller tummarna för att veta något annat också som kanske gör en väldigt drastisk omställning, men mer om det en annan gång.
Jag har verkligen blivit besatt av Gossipgirl, hhaha. Sen jag kom hit har jag verkligen betat av en serie efter en annan, menmen what to do liksom när man inte har något bättre för sig.
Tänkte ge tillfälle för frågor om det är någon som undrar om något, eller vill att jag ska skriva om något speciellt. Feel free!
Hoppas eran tisdag varit/är fin <3
RSS 2.0