adjö för ett tag, vem vet när jag skriver här näst?


aja, jag har använt upp mina surf mb på telefonen typiskt för första gången och när jag som behöver det mest. bara för att jag dum som jag var tryckte på uppdatera alla program ( det var 16 st!) . men,men när man är dum får man själv lida. så jag kommer nog inte vara aktiv någonstans till jag far om jag inte är hos någon som jag kan snylta på.

aja, nu ska jag packa ihop datorn och fara vidare :)

ikväll blir nog great, jag har saknat er hur mycket som helst <3


ta hand om er, tills vi hörs igen!


.

snart flyger jag iväg, sjukt spännande!

haha, grannen har igång internet igen.

nu är snyltar Mariah igång igen, hahha. jag vågar dock inte flytta datorn ifall det skulle brytas,
tänka sig att jag suttit sjukt många timmar framför datorn ikväll bara och lyssna på musik och kollat på bilder, valt sånt som jag ska lägga in på iPhonen och iPoden innan jag far...

imorn får jag träffa massa fina vänner igen, det kommer bli ett kärt återseende, iallafall ifrån min sida <3
och snart ska jag sova min sista natt på vad jag vet ett tag på en luftmadrass, ganska lustigt det där att man sover på luft.

och ni jag gillar fiskpinnar igen, det trodde inte jag! det var sjukt gott :)


adjö!

härnösand på två timmar.

haha, jag klarade av härnösand på två timmar och då inräknat att ta sig ner och upp från stan.
jag var in på några affärer, fyndade en lila tröja som är låg i ryggen, ett fint lila diadem med en rosett på och ett par ursköna mjukesbyxor som jag ska ha när jag jobbar till helgen (har inte med mig några jobbar kläder).

jag hatar dock när man är ny i en stad och man inte har någon aning om det finns några gratis toaletter någonstans, blev så sjukt nödig så jag nästan fick panik. jag klarade mig hela vägen hem men när man väl kommer innanför dörren blir det hysteriskt och när man sen ser toan så är det ju så gott som kört, men tur så hann jag så det var inte något otrevligt att torka upp :P varför behöver man gå på toa när man som minst vill behöva?

fotade pappa förut innan han drog till jobbet, blev inte jätte nöjd med bilderna men här kommer ett smakprov jag håller ju fortfarande på att lära mig :)









so long :)

det luktar banan här pappa!

haha, konstigt när han står och äter det två meter ifrån. snabbt rör han sig ut ur rummet :P (JAG HATAR BANAN!)

värsta nice, pappas granne som varit bortresta säkert över jul har kommit tillbaka och vips så kommer jag åt ett trådlöst nätverk som inte är låst. :)

kom just tillbaka från Matfors där jag övade inför barnvälsignelsen som jag ska sjunga på till helgen, det gick ganska bra lite flummiga var vi båda två men det gick bra. vi fick till bra versioner av båda låtarna :)

aja, jag orkar inte skriva så mycket mer just nu. mår lite illa.

sov förövrigt sjukt konstigt i natt, drömde sjukt mycket vaknade flera gånger. en gång vaknade jag av att jag grät, sjukt knas alltså.

shipp så länge.
<3

internet anslutning, yeah!

wohooo,
nu sitter jag här i pappas lägenhet i härnösand och äntligen har jag internet anslutning så jag kan använda datorn. har fått påminnelse om att jag ska blogga, men det går inte från min telefon eller jag har inte kommit på hur man ska göra :P
sen jag skrev sist har det hänt massa saker, först var jag och hälsade på mamma och gosades lite med Imbum. sedan så for vi upp till skellefteå med en flyttbil och hämtade mina saker, Bror följde med så det var mysigt. sedan blev jag kvar med Deborah ett tag i Övik, eller ett tag och ett tag det blev fram till den 23:e när vi tog bussen ner till Sundsvall för att Fira jul hos mormor. Även att vi fick stå och vänta på extrabussen i en timme i kylan för att vi inte fick plats på den ordinarie bussen, inte direkt det roligaste.. jag blev lite små gnällig men var så sjukt kall.

julalfton så var vi som sagt hos mormor, med ett undantag på några timmar som jag jobbade på tunastrand. mysigt att vara tillbaka där, de hade mysig julstämning där. fast det är tråkigt när det när några som flyttat hem till Gud sen i sommras och sedan så var många som blivit betydligt sämre. men,men antar att det är livets gång.

haha, pappa köpte en tv igår för att jag skulle komma hit. så jag skulle få något att göra när jag är här.. han är söt han :P

Idag är det två veckor på dagen som jag far, sjukt spännande. börjar bli lite smått nervös, men kommer att sakna alla här hemma.

det är något jag har funderat på de senaste dagarna. vad är det som är hemma egentligen?
jag har ju som inget hem nu, låter ju sjukt tragiskt men det är ju ingenstans där jag har som ett eget rum. men det jag har kommit fram till är hem är nog inte någon plats, visst det kan nog vara så. men för mig är det nog att hemma är där de människorna jag älskar är. så hem för mig är lite överallt för tillfället, men jag längtar tills jag har en fast punkt, en plats som jag också kan kalla hem.

aja, fridens så länge :)

DET SNÖAR!

härligt väder ute, lalallalalalaalaaaa.
jag blir glad av snö :)

idag har jag varit ute på en lång promenad med ninni, sjukt länge sedan vi träffades typish återträffen i oktober. där har vi ett äkta exempel på att bo i samma stad men ändå inte ta tummen ur arslet och ses. men nu har vi gjort det och det var välbehövt, båda hade saker som de behövde prata av sig om. jag som inte är van att gå långt nu för tiden, fick sjukt ont i mitt gamla hederliga basketknä så det strålade upp mot ljumsken så det lär ju kännas imorn. men det var det lätt värt ;P

köpte mig lite godis på ica också, det tyckte jag att jag var värd som ska ätas snart. :P

aja, sjukt trött. det var länge sedan jag fick i mig så mycket frisk luft så det var fint.

godnöt.

2 utrymmen kvar.

yeah, jag la mig i hyffsad tid igår.. fast jag hade så klart svårt att sova så det blev väl normala tiden som jag brukar lägga mig som jag somnade in. men det är ju iallafall framsteg. och jag steg upp kl. 10. peppar, peppar. så nu har jag varit igång och fått mycket gjort :)

aja, nu måste jag bort härifrån och fortsätta så jag inte fastnar.

turn up the music, and dance.

byebye så länge.

jösses, vilken kombo!

hade på slumpad på min spotify lista, sedan börjades det spelas en låt. jag tänkte hm, det där och en alicia keys låt..men det låter ju som Beyonce är med. kutade till datorn och se där, jösses vilken kombo. me like <3
att jag har missat det de andra gångerna när jag lyssnat på låten. känner ju liksom igen den, har nynnat med i städandet, men jag antar att jag inte varit tillräckligt uppmärksam :P


Lucia, eller hur var det.

jadu, idag är det lucia dagen. känner jag av det? nej, jag är instängd här på orkestervägen och skrubbar skåp och känner allmänt ingen julstämning direkt. men,men what to do?
det här är första lucian på hur många år som helst som jag inte är med i något lussetåg, känns lite trist för det var i och med luciatåget som man liksom fick lite julstämning. men den som är utom räckhåll i år känns det som,
men jag fick ju en glad överraskning när jag skulle lämna ett paket på posten i fredags på kvantum när jag hörde lucia sång. såg inte vilka det var, eller snarare brydde mig inte förrens de började sjunga nu tändas tusen julljus och de sjung versionen vi sjung på Solvik. och då vred jag på huvudet och vips där stod de små afrosarna :)
jag blev glad, för jag där hade jag fått min portion av lucia i år plus att jag fick några kramar.. det var ett tag sedan.
men snart ska jag krama på mina kära familjemedlemmar som jag ska våldgästa :)

aja, nu bör jag åter gå till städandet. full rulle till klockan 18 sedan vila i två timmar (jag planerar efter tv-tablån :P )
sedan får vi se om jag kommer igång igen. fast man brukar ju som fastna när man väl har satt sig.

chillivippen, en stund då!

jösses vad jag blev sugen på grädde...hahah.

ha en trevligt lucia föresten gott folk!

Motivationen försvinner....och kommer tillbaka.


Helt knasigt humör jag varit på idag, det beror nog på det där med sömnen.
nu har jag plockat ner det mesta i låder och tagit ner allt från väggarna, och börjat städat i köket. men det går ju som det går när ena stunden så tycker man att det går jätte bra och att det rent av är ganska kul. men sen så huxflux så tappar man som allt och bara vill ligga i soffan och chilla, tur att soffan inte är en sån där sak som man ska packa ner, då skulle jag verkligen vänta med den till sist :P
fast jag antar att gör jag det här sista rycket nu så slipper jag liksom göra något liknande på några veckor innan, det nya spännande väntar :)

det har jag nog inte skrivit här, men den 9:onde januari bär det av till England för mig. Jag ska vara au pair i en familj 20 minuter från centrala London. jag är verkligen peppad och väldigt nervös, det ska bli så sjukt spännande :)
så, då kanske det blir mer trafik på den här bloggen.. eller jag menar mer läsare som kanske undrar vad jag håller på mig där borta :)

ikväll ska jag nog inte göra så jätte mycket mera, plocka ner det sista i mitt rum så jag kan städa det imorn.
sitter och kollar på postkodmiljonären, jag gillar sånna här program som är med massa frågor.

aja, nu ska jag äta ett jordgubbssnöre! (som de förövrigt verkar ha gjort ett nytt recept på, de smakar inte som förut...jag vet inte om det är positivt eller inte)

ciao.

spontanitet, det gillar jag :)

Igår satt jag här för mig själv i röran och klagade för mig själv att jag hade tråkigt och det var ensamt och trist. men vid 22 tiden fick jag ett sms av Linda där hon undrade om vi skulle hitta på något, det kommer ju hända tänkte jag eftersom vi bor på varsin sida av stan. Men,men Linda kom och hämtade vi åkte till statoil och handla lite reisen och cola för min del for förbi max-drive in och sedan hem till henne. Där vi kollade på film, den var sjukt bra. en sån här film som man skrattar sig igenom och själv klart så var det kärlek i den, sån där som man får ont i magen att kolla på :P
och det här var filmen, den rekommenderas starkt! tack för en mysig och spontan filmstund Linda!

 

sedan när man kom hem mellan 01 och 02, så blev man inbjuden till ett samtal på skype med två fnissiga Killar som varade kanske lite för länge :P  man kanske inte var delaktig hela tiden i samtalet, men det är ibland bara mysigt att lyssna och ha sällskapet :) och jag tycker ju att det är lite jobbigt att prata sådär när man inte ser personerna i fråga, har lite svårt att fokusera :P haha, men jag ska bättra mig! hur ska det annars gå?!

hatar att när jag väl lägger mig när det blir så där sent, så kan jag inte sova. kroppen är som uppe i varv och huvet är liksom aktivt. så jag vet inte när jag somnade, men när jag vaknade vid elva första gången var det som jag just somnat så jag tillät mig att sova en timme till. Annars kanske det blir en grinig Mariah idag, men det kanske det blir ändå. fast jag kommer ju ändå inte träffa någon idag vad jag vet, så vad spelar det för roll :P

 

adjökens, så länge.

 

 


ahh, glad överraskning.


idag när jag hade på tvn i bakgrunden så började underbara Ellen Degeneres Show på tv, och jag hörde att Beyonce skulle komma och sjunga senare på programmet. så då fastnade jag :P



Hon är ju bara så sjukt bra den här kvinnan!
nja, nu ska jag fixa lite till här hemma innan jag måste dra mig och posta ett paket och sedan dra vidare till stan när jag ska ha den sista Collage övningen, det känns lite sorgligt. har ju blivit lite fäst vid barnen de är så söta och trevliga. men,men. så är livet! det har varit en fin upplevelse att få leda kören :)

so long!

distance and time, I'll be waiting.


ahh, Alicia Keys nya album är sjukt bra :) me like, me like!
den här låten har jag speciellt fastnat för, den är sjukt fin.


bästa kvällsfikat...eller?

lagom till slutet på bonde söker fru så började min mage att kurra, härligt tänkte jag.. eller kanske inte. försökte klura ut vad jag skulle kunna hitta på att äta. hm, en macka skulle väl vara det bästa men jag har så sjukt mycket glass i frysen som måste ätas innan jag flyttar till veckan. så det fick bli en lussebulle, lite glass och lite cola. nyttigt värre! aja, det är ju inte något som ska bli en vana. efter nyår blir det nya tag, då ska jag börja tänka lite igen :P

idag är det en månad kvar precis på datumet tills jag far, jag är peppad till tusen. det ska bli så galet kul och spännande :) och om en vecka far jag härifrån i några dagar och kommer tillbaka för att hämta resten. galet!
nu ska jag fortsätta kolla på filmen på trean, I hennes skor. Me like*

aja.
kärlek
<3

I have you to thank.

Den här killen kom in i mitt liv, för flera år sedan. När han sjunger känns det ända in i hjärtat, helt otroligt vilken röst han har. Kom till Sverige så jag får se dig igen :)

och det här är jag nog inte ensam om att tycka, I know that :)

du blir vad du äter.

haha, jag bara älskar det här konceptet när man sitter framför tvn och äter. och programmet man ser är "du blir vad du äter". det är ju inte direkt så att man bara glufsar i sig med gott samvete medan man äter. sedan när de börjar prata om cocacola, vad det innehåller och vad det gör med kroppen så tar man nöjt en klunk ur sitt glas med iskall cola och känner sig lagom nyttig.

Cola är gott, och sjukt mumsigt med några isbitar i, helst när det har börjat sluta ila i tänderna. tack mamma för tandkrämen ;P

hablahablahablahabla.

igår när jag skulle poppa popcorn så kom jag av mig och tog bort locket av någon konstig anledning, och vips så på poppade de väldigt smöriga popcorna ur kastrullen och överallt... mesta dels på golvet. paniken infann sig hos mig och en hysterisk skrattattack. HAHA. tur att jag kan ha roligt med mig själv. :)

igår packade jag ner mina schalar och väskor, det kändes lite för nu hänger de inte på väggen och utsmyckar rummet. Jag skulle nog inte kalla det överdrift när det gäller mina schalar, det är ju som ett intresse. men jag har ju inte låtit det gått till överdrift, det var faktiskt sjukt länge sedan som jag köpte en ny faktiskt.. men det kanske blir ändring på snart. eller vad vet man :P

idag blir det nog lite mera packning och sedan lite städning också tror jag, ska väl försöka ta mig ut en sväng också. haha. lite friskluft gör nog mig bra.

aja, thipp så länge!

jag är så sjukt blödig nu förtiden.


det måste ju vara så att ju mer känslosamma saker man går igenom dessto mer blödig blir man i allt annat. Antar att det är att man känner igen sig i situationer, när man ser något på tv eller när någon berättar något. Men förut så kunde det vara att man bara kände att tårarna kom, men nu är det verkligen på gränsen, till hulkande fulgråt. tur att det är bara jag som sitter här i min ensamhet och är. visst det är bra att vara känslosam, men kanske inte så här mycket. aja, what to do? :P

mina dagar går till packning, planering och funderingar. jag tar vara på att vara själv, tänka och lyssna på musik! för första gången på flera år, eller kanske någonsin så lyssnar jag verkligen på musik. helt underbart vad magiska röster det finns där ute, de förmedlar känslor och sväng. jag blir verkligen glad i magen, jag vill höra mer. jag tror att jag aldrig kan bli mätt! någon som har förslag på någon bra musik?

HAHAHAHA!

den är låten fick mig att asgarva förut idag, man kan visst skriva låtar om vad som helst nuförtiden :)



fast det är ju R. Kelly  :P

Tjollahopp!

Nämen, titta så jag kunde göra.
nu kanske det blir roligare att blogga, när den är lite finare :)
jag uppdaterar mera en annan gång, nu har jag iallafall lämnat lite spår efter mig.

ciao!
RSS 2.0