Sweden

Efter lång och ensam resa så är jag äntligen här! Helt galet, gick och la mig vid 23 igår kväll och vaknade 14.30 idag.. det säger väl en hel del. Jag sov knappt 2h på vägen hit, usch vad jag ogillar att flyga själv men nu behöver jag inte göra det förrens om 3 månader igen ;) :P

Har just ätit en lingongrova macka med leverpastej och smörgåsgurka! YUM
Såja, nu ska jag bara chilla.
Kärlek till er <3


FYI

Här blir det inte mycket skrivet då det är res-nerver och seperationsångest som hägrar. GAAH! Att man kan vara så kluven, det ska bli så underbart fint att vara i Sverige i 3 månader men jag kommer sakna ihjäl mig efter David!
Aja, vi får se om det blir någon mer uppdatering innan jag är i Svea.
Kärlek till er <3

OMG

Zzzzzzzz

Måttligt kul att vakna klockan 6 på en lördag för att åka och fixa bilen, men vad gör vi inte för våran pärla Arnold. Vi har snart varit här i 2h så jag hoppas verkligen de är klara snart... Jag är sjukt uttråkad! Haha, sen blir det en dag full med ärenden som måste uträttas innan det blir Sverige för min del och Texas för David.

Hoppas ni har en fin lördag!
Kärlek till er <3

Seg dag.

Klockan är 10.30 och jag har redan tränat, städat hela lägenheten, tvättat. Jösses, vilken seg dag! Tack och lov för bra musik ;)

År det bara jag?

För några veckor sedan hörde en nära vän till David av sig för att kolla om vi var upptagna den här helgen som kommer och vi sa nej, så det blev inplanerat att han ska komma nu i helgen men att de skulle höras närmare för vilken dag och så. Jag har frågat David hela den här veckan om han inte ska ringa och kolla för att få veta precis när han kommer, men svaret har varit "It's okay, I'll do it closer to the weekend". Är inte måndag samma vecka "closer to the weekend" ? Eller är det bara jag?! Haha. Idag är det fredag och han har inte ringt än, vi får se om han kommer sig för efter jobbet :P
Är det här en kultur sak, eller en mer manlig grej?
Jag är en sån person som vill veta precis så jag kan planera mina andra dagar.

I'm done.

Idag jobbade jag sista passet på Jimmy John's och jag kan ärligt säga att det var inte en dag för tidigt. Har varit så sjukt less på det där stället de senaste veckorna! Så det känns så sjukt skönt :)
kärlek till er <3

morsning.

It's friday!!! YEAY! Äntligen, den här veckan har varit den segaste på länge! Igår lagade jag Butternut squash soppa, jag och min kära vän Cissi lagade det när jag var och hälsade på henne förra året och jag kom ihåg att jag tyckte det var gott. Receptet jag lagade nu vart jättegott men det innehöll grädde så både jag och David vart mätta jättefort, soppan var verkligen mäktig. Kommer nog inte laga soppan igen eftersom jag nuförtiden inte tycker om mat som gör att du känner dig proppmätt, överfull eller tung. Men jag antar att soppan skulle passa i en LCHF-diet, eller som förrätt när man inte behöver äta så mycket. Så om någon är intresserad av receptet, Let me know!
Nu är det dags att starta dagen för mig, hoppas ni får en trevligt fredag med massa mys!
Kärlek till er <3

Godmorgon på er.

Nyvaken tjej

Godmorgon!
Här ligger jag och dricker te, min käre man kom in med en kopp och datorn innan han åkte till jobbet. Han vet hur jag vill ha det.. jag är en sån person som behöver ligga och dra mig en stund på morgonen för att dagen ska bli fulländad, eller jag tror det handlar om vilket tillstånd som jag vaknar i. Idag var det "det känns som en buss kört över mig" tillståndet aka mosigtjej men efter lite chill så känns det bättre och jag är snart redo att gå till gymmet för att starta dagen på riktigt.
Igår var det sjukligt varmt här 23 grader varmt, på kvällen hade det gått ner till 21 så det var varmt hela dagen. (oroa dig inte mamma, jag har vinterjackan än det är viktigt att svettas in våren I know.. alla amerikaner drar på sig shorts och t-shirt för minsta lilla plusgrader). Idag ser det ut att vara varmt igen, det är redan 15 grader men det blåser så groteskt så man nästan skull kunna dras med vinden.
aja, jag hoppas det blir en bra dag idag och att ni får det lika så!
kärlek till er <3

Så här är det..

.. Min man fick jobbet som han var på intervju för! (YEAY för honom) Eller rättare sagt han blev godkänd för att "omtränas" till flygvärd för flygvapnet, dvs att han möjligen kan flyga med vice presidenten, the first lady osv till olika destinationer och servera dem under deras resa med allt det vill ha. Väldigt spännande tycker iallafall jag att det låter! Med detta besked så kan det betyda att vi måste flytta, men det är något vi kommer att få veta när David har påbörjat sin träning vilket han gör den 27 mars! Och den pågår ända tills mitten av juni. Träningen är inte i Omaha och det finns ingen möjlighet för respektive att följa med så vi har bestämt att jag kommer att vara i Sverige under tiden så jag inte blir så ensam och låst här. Så familj och vänner, jag kommer att vara hemma mellan 26 mars och 25 juni!!!! AHHHHHHH! Helt galet, om 3 veckor vid den här tiden är jag (om det inte är några förseningar eller annat) på svensk mark!!!
Självklart kommer jag att sakna ihjäl mig efter min älskade man, men det skulle jag ändå ha gjort om jag var här helt ensam och jag tror det kommer bli grymt mycket lättare med saknaden med att vara omringad av familj och vänner <3
Jag är så EXCITED!!!!!
massa kärlek till er <3

vilken vecka.

Jag säger bara usch..
Det har varit en sån vidrig vecka på många sätt, men också överväldigande. Varje morgon när alarmet slagit igång har jag bara velat dra täcket över huvudet och sova vidare.
Bara för att någon av Davids arbetskamrater "messed up" så har de varit tvungna att jobba tolvtimmarspass den här veckan. Underbart att cheferna där David jobbar verkar älska kollektiv bestraffning, sånt gör mig så ARGGH! Men,men det är bara idag kvar för nästa vecka är de tillbaka på vanligt schema igen (tack och lov!).
Helgen har varit efterlängtad som vanligt, när jag kommer hem från jobbet idag ska jag städa lägenheten och sedan göra lite daimglass tänkte jag (eftersom jag har en sån fin mamma som skickar daim till mig!).
Samtidigt som jag bara velat att veckan ska vara över så har vi fått många fina besked också, vilket gör att det händer mycket efterlängtade saker inom en snar framtid. Berätta mera senare, när alla detaljer är färdigställda!
Aja, hoppas ni haft en bättre vecka än mig iallafall och att ni får en alldeles fantastisk helg!
Massor av kärlek till er <3
RSS 2.0