Gladtjej_89

Igår bokade vi Sverige biljetter!!!! Vi landar den 1 juli och stannar tills den 15:e... Jag längtar sååå! Så om det är någon som vill ses så kommer vi nog hålla till norröver, nära familjen <3

Happy Anniversary to us!

This picture was taken 2 years ago, just before we said: I do!
It's been the best years of my life and I'm so excited that I get to spend the rest of my life with you.
David, I'll love you forever... and ever! <3 <3 <3

1/21

Hallå mitt i veckan!
 
Idag har jag varit ledig, har inte gjort så mycket faktiskt. Skypade med en kär vän hemma i Sverige innan lunch men efter det känns det som jag mitt goda humör försvann utan någon anledning. Synd om David som måste stå ut med mig ikväll, haha.. men jag är iallafall medveten om att jag känner mig lite nere. Så det lär väl bli en dejt med en chokladkaka och mys med mannen, det brukar ju hjälpa!
 
Stort tack till Karina som kommenterade på mitt förra inlägg, antar att ni andra tycker om mitt sporöda skrivande om random saker.. eller så har ni mig bara på eran bloglovin-lista och läser av bara farten ;P
Men som Karina önskat så ska lite fler recept dyka upp här på bloggen, jag älskar ju att baka och laga mat så det är nog något som jag ska kunna åstakomma.
Ska faktiskt baka imorn, så lovar att slänga in ett mumsigt recept!
 
Aja, nu har jag en sovandes man i soffan, en diskmaskin och tvättmaskin igång slagen och ska snart börja med middagen för ikväll som är kalkonfärs-sås med spagetti! 
 
Hoppas eran vecka flyter på bra!
Kärlek till er <3
En bild från när vi var på bröllop i Atlanta i mars, ska skriva ett inlägg om det senare.

Ledig måndag!

Hallå där!
 
Idag är jag ledig, wohoo.. har jobbat hela helgen känns det som men den här veckan jobbar jag bara tre korta dagar vilket ska bli skönt! 
 
Det känns som det går lite trögt för min inspiration att komma tillbaka till att blogga, någon som undrar över något, eller tycker att det är något som jag borde blogga om mer? Eller borde jag video-blogga även fast det är lite läskigt.. Well let me know!
 
Just nu känns det som att jag inte vill att bloggen ska vara så ytlig som den är i detta nu, men samtidigt som jag skulle vilja skriva om mer personliga saker så är det så svårt när man inte vill "trampa någon på tårna". Men vi får se vart det bär av!
 
Hoppas ni haft en fantastisk helg!
 
Massa kärlek till er <3
 
 
RSS 2.0