Otålig tjej_89

Under de senaste månaderna har jag varit på jakt efter den perfekta skötväskan.
Till en början tänkte jag att jag kanske inte behöver en, att jag kunde använda en av mina större handväskor. Men när jag sedan gick igenom mina väskor visade det sig ju att de jag har inte har de bästa organiserings möjligheterna, vilket jag behöver som är lite halvrörig av mig. Så jakten på den perfekta skötväskan började, och jag ville ju inte att den skulle skrika SKÖTVÄSKA när man såg den eftersom den ska dubbla upp som min handväska då jag inte vill ha så mycket att hålla reda på... och förra veckan hittade jag den :D
Tyckte att den kostade lite väl mycket, men min kära man sa att han tyckte att jag skulle beställa den då den kommer att komma till god användning. Sagt och gjort så klickade jag hem den.. men sedan började ju den lååånga väntan. Eller i mitt huvud kändes det långt när man måste vänta ca. en vecka på leverans. Idag var dagen D, jag har följt väskans resa för att ta sig hit och det stod att den skulle levereras innan dagen var slut.. så jag väntade och väntade. Jag hade ju hoppats på att den skulle komma på morgonen, men nu alldeles innan 18 plingade det på dörren och där var den.. nästan finare i verkligenheten! :D IHHH!
 
 
 
En senapsgul skönhet är vad jag ska utsmycka mig med när jag glider runt med  barnvagn här i sommar, I love it!
 
 
 kärlek till er <3

En Mariah idag.

Så här ser jag och den växande magen ut idag, i vecka 36+5.. det närmar sig <3 
( Ser dock väldigt trött ut på bilden och behöver verkligen klippa håret! )
 

We are almost ready for you <3

Nu känns det som vi är på slutspurten i ett marathonlopp, vi har det mesta klart för bebisens ankomst. Alla mina små projekt jag tänkt för barnkammaren är klara, det är rätt skönt även om det är kul att pyssla med något. Det känns som veckorna fram över kommer vara fyllda av två förväntansfulla typer i detta hem. Vi är verkligen taggade för vad som skall komma, och längtar såå!!

Ska be David ta en ny bild på magen i eftermiddag för den som är intresserad :)

Det sista projektet till barnkammaren :) Är så tacksam för mamma och mormor som lärt mig så mycket <3

Hoppas allt är fint med er! Massa kärlek <3

Måndags-jam!

 
ENJOY! 

This preggo was hungry!!!

Jösses, vilken kväll... Illaluktande dålig kyckling som for i soporna, halvt panik över vad jag skulle äta. 
Hade det bara varit mig det handlat om så hade jag ätit gröt eller något, men nu med det lilla livet växande i magen så ska jag ju äta nyttigt och bra så det hela slutade med en tur till panera där min favorit sallad inhandlades, så sjuuuukt god!!!
Har ni något stammisställe som ni går till där ni alltid äter samma sak?

Aja, hoppas ni har en fin helg <3
RSS 2.0