Första inlägget från huset.

Hej på er allesammans!
 
Igår fick vi äntligen internet till huset så nu ska jag äntligen vara social igen! Helt galet att man är så beroende av att surfa runt och framför allt för min del kunna vara online på Skype. Men nu så :)
 
Har just slängt in en laddning med smutstvätt i våran nya tvättmaskin, något så sjukt vuxna vi kände oss när vi var och köpte den och en torktumlare. De är så fina så jag och David går in i tvättrummet ibland bara för att kika på dem! Haha..
 
Och som svar på kommentarer så: Ja, vi har flyttat till ett hus. Base housing - så det ligger bara 5 minuter från basen så David har närmare hem. Så vi bor fortfarande i Nebraska, men i statsdelen Bellevue som vi bodde i innan vi flyttade downtown Omaha förra året.
 
Det känns faktiskt riktigt bra, nog för att det känns stort eftersom det är vad de kallar här 3+ bedrooms. Jag skulle nog säga att det var 4 sovrum även om det fjärde är ganska litet. Så just nu har vi bara möbler för två av sovrummen (vårat sovrum och kontor) så inom den närmsta framtid ska vi fixa till ett gästrum och sedan får det sista agera träningsrum så länge.
 
Jag lovar att det ska komma lite bilder eller kanske en video som visar hur vi har det, men det får bli lite senare när vi kommit mer i ordning :)
 
aja, tänkte bara kika in och säga hej!
Hoppas att allt är bra med er,
Kärlek till er <3

Moving Day!


Här sitter en måttligt pigg tjej och väntar på att flyttgubbarna ska komma, både jag och David vaknade klockan 06 idag...en timme innan alarmet och kunde inte somna om. Jag tror vi båda är lite halvstressade och bara vill att flytten ska vara över. Tänkte mest kika in och säga hej, bara för att jag har tid liksom!
 
Åh, ni! Det är bara en vecka kvar till första advent, jag längtar :D
 
Hoppas ni har en trevlig helg, massa kärlek till er <3

Happy thanksgiving!

Här i USA är det ju tacksägelsedagen idag mm vi ha då inte firat den så traditionsenligt.. Vi har flyttat lite smått och sedan har vi inte ätit någon kalkon-middag utan vi lagade svamp-risotto(mums!) med en mustig köttbit, det var otroligt gott. Eftersom vi flyttar den här veckan så tänkte vi att vi skjuter lite på maten och lagar lite normal thanksgiving mat när vi väl kommit på plats i huset.

Och så här just idag så ska man ju nämna vad man är tacksam för här i livet: jag är tacksam över att ha en fantastisk man som älskar mig för den jag är och som jag älskar mer och mer för varje dag som går, att jag har en sån underbar familj och vänner både här och hemma i Sverige! Jag känner mig så överväldigad ibland över all kärlek jag får från alla håll, men åh så mycket ni betyder! Framför allt är jag tacksam för livet. Jag skulle nog kunna hålla på i en evighet och säga saker jag är tacksam för men jag tror det får räcka sådär, vad är du tacksam för?

Aja, det här blev ett halvflummigt mobil-inlägg men jag tänkte mest komma in och säga hej eftersom det inte blir så aktivt här i och med flytten. Ska försöka uppdatera bättre när vi väl är på plats och fått internet där.

Tills nästa gång, ha det fint!
Kärlek till er <3

aaahhhh!

Fick världens sug efter svensk lösviktsgodis!! AHHH!! Inte rättvist, fast jag tror det mest handlar om att jag är hungrig och mest gillar tanken av att ha en fet påse att trycka i mig efter middagen... iihhh! Men det får bli en bit mörkchoklad istället.

T.G.I.F

Åh, äntligen fredag!!! Och imorn är det lördag och då kommer David äntligen hem!! Det känns som den här veckan har gått otroligt seeeeegt, men snart!
 
Idag vaknade jag med huvudvärk, men den försvann i och med att jag åt frukost så det var nog bara det att jag var hungrig. Och jag som hade hoppats på en anledning till att ta en ledig dag från träningen idag, menmen det är bara att köra på.
 
 
Jag antar att jag ska vara otroligt tacksam över att mitt immunförsvar är hur starkt som helst, jag är sällan sjuk (peppar,peppar ta i trä) så ibland längtar man nästan efter att vara sjuk hur konstigt den än låter... haha. Men jag ÄR självklart tacksam att jag fungerar på det här viset så jag kan ha rutiner och så.
 
Här ringde min telefon så jag gick ifrån datorn :P

 
Så nu några timmar senare har jag faktiskt tränat och satt igång med tvätten, för idag ska inte bara kläder tvättas utan även lakan så de är rena och fräscha.
 
aja, nu ska jag läsa lite.
Ha det fint!
Kärlek till er <3

Ett inlägg till dig...

... Mamma. Bara för att du är orolig att jag inte äter när jag är själv, men här är bildbevis på min middag. Idag blev det chicken parmesan med pasta alfredo och tomater+kapris. Yummie! Hade säkert varit lite godare med sällskap, men gött var det!

Grattis på farsdag!!

Min käre far!
Älskar dig!

KNAS!

Här trodde jag att jag skrev ett inlägg igår och att det publicerades.. men icke! Något knasigt måste ha skett och inlägget är puts väck, oh well.
 
Jag hade väl inte direkt skrivit något viktigt mer än att jag är gräsänka tills på lördag och att VI FLYTTAR DEN 24:e!!! I torsdags innan David for var vi iväg och tittade på två hus som de kunde erbjuda oss för tillfället, vi visste redan innan vilket vi skulle välja för det var den modellen vi önskat att få. Så den 21:a får vi nycklarna och den 24:e går flyttlasset! Jag är så taggad.. helst efter att våra grannar över oss hade fest igår/inatt. Så jag vet iallafall vad jag ska göra den här veckan när jag är själv, nämnligen packa!
 
Idag ska jag snart träna och sedan göra mig i ordning för att uträtta lite ärenden, måste köpa tejp så jag kan tejpa ihop lådor ;)
 
Vad har ni för er den här helgen?
 
Massa kärlek till er <3

Denver kort och gott.

Nu har vi varit hemma ifrån Denver i några dagar.. och som alltid är det jobbigt att komma tillbaka till vardagen. Efter ha unnat sig godsaker och skräpmat (träningskläderna har legat orörda i resväskan) så är det halvsvårt att komma tillbaka i rutin. Visserligen är man motiverad att äta bättre när man vet att det man stoppat i sig inte är det bästa för ens kropp.
 
Vi umgicks mest med Davids familj när vi var där, vilket kändes välbehövligt eftersom det känns som vi alltid härjar omkring när vi är på besök. Framförallt var det skönt att ha David "hemma" 10 hela dagar!! :)
 
Jag är med bil!!! Ska bara skaffa ett amerikanskt körkort sedan blir det att tuta och köra :) 
 
Många stunder spenderades så här med världens gosigaste katt <3
 

Hoppas att ni har det bra!
kärlek till er <3
RSS 2.0