Jag är så glad!

gårdagen var fantastisk, åkte till fina Alina och vi köpte med oss lite käk och satte oss i Hollandpark..det var så varmt så vi bara hade klänningar och barbent. lovely! det som var mindre lovely var att det tog nästa en och en halv timme att ta sig till henne pga avstängningar på olika tub-linjer...Dryyyygt!
vi satt där ett tag tills det var dags fixa till oss inför kvällen :) hollanpark är sjukt mysig o fin!
bilder på hur heta vi var finns på Alinas blogg :)

vid fyra tiden så väntade tre galet stiliga killar på oss vid holland parks tub-station det är inte alla dagar 3 killar väntar på oss i kostymer :P (det var kanske en av dem som var lite så där extra stilig ;P )
sedan blev det att möta upp de andra och käka middag, jag tror att hela sällskapet var på 11 pers. fettnice!
efter mat i magen blev det musikal, Wicked! den var helt magisk, sångarna var helt otroliga och musikerna med! jag dog lite :P sedan blev det en sväng på casinot som Reid ville till, och eftersom det var hans kväll så blev det så.
mina fötter ville inte vara i mina skor efter halva kvällen, men visst jag tryckte ner dem i skorna o sjukt ont det gjorde, menmen jag hade en sån gentleman vid min sida som jag kunde stödja mig på :) jag är så lycklig!

sedan blev det häng på killarnas hotell, jag var hemma 05.15 haha, inte mycket sova den här helgen för sedan slog alarmet igång 08.30 och det var dags för Hillsong. som var TOTALY AMAZING idag, det var en gästtalare en kvinna från USA som verkligen berörde mig. I'm feeling so grateful and blessed right now!

solen sken som bara den idag också, så vi satte oss i HydePark i solen och bara myste...och kollade på bilar så klart. haha. sedan var tanken att möta upp Emelie och Helena på Ikea, men när jag väl kom fram och skulle ta bussen till ikea från tottenham hale så fick jag veta att det bara var tio minuter kvar till stängning. så jag satt i solen och väntade på flickorna, pratade med mamma lite! min fina mamma <3
när de väl dök upp, emelie skrämde skiten ur mig så drog vi till Clapham common och köpte med oss lite mcdonalds och satte oss i Parken och pratade :) sjukt härliga flickor!

när jag sedan kom hem väntade middag, idag har jag ätit mycket! med efterrätt, vi firade Margheritas 11 månaders dag, tänka sig om en månad fyller pluttan 1 år. otroligt! de tackade mig även hysteriskt mycket för att jag tar hand om Margherita så bra, att jag gör henne så glad. och att de trivs så jättebra med mig! och är så tacksam att det blev så bra. vi alla i det här hushållet är så otroligt glada och nöjda kom vi fram till :)

jag trivs som fisken i vattnet,
This is real, This is Me. I'm exactly where I'm supposed to be


over and out, Goodnight.
<3 <3 <3




Kommentarer
Carmen

det ar sa harligt nar det bara ar BRA saker i livet. o man far sa mkt uppmuntring o berom o komplimanger D:

2010-04-19 @ 14:11:58
URL: http://carmendeleaumelby.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0